Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enes_bjk_25

aynen şu yazı çıkıyo lütfen yardım edin "Error during initialization:
    Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled."

Ekran kartın yetersiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 16 Ekim 2009; 14:01:44 >
  • Süper bi oyun valla çok gerçekci
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.
    Bu oyunu oynamak için sistemim yeterlimi bilgilendirirseniz sevinirim.
    Sistem İmzada
  • @a.saygili

sistemin gayet yeterli arkadaşım, rahat rahat oynayabilirsin.
  • Credits'ten sonra gelen "secure vip" bölümünü o verdikleri kısa sürede bitirmek gerçekten mümkün mü, bitiren var mı?
    Bi sürü adam üzerimize geliyor ve ayrıca şuursuzca da saldırmıyorlar. Sözde yanımızda bi ekip var ama nerdeyse hiçbir işe yaramıyorlar.
    Shoot em up oynar gibi geçicem bölümü de ee ne anladım o zaman cod oynamaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantomas -- 28 Ekim 2009; 18:36:57 >
  • En basitte bile zaman zar zor yetiyor bu görevi bitirmek için, gerçekten saçma bi ek son olmuş bu
  • selam arkadaşlar..sistemim i5 750+gtx 275+4 gb ram(32 bit vista ile 3.5 gb aslında) ve 1680*1050 monitör den oluşuyor..cod4'ü bu sistemde 1024*700 küsur çözünürlükte oynuyorum,1680*1050 çözünürlüğe alınca bilgisayar kendine restart çekiyorihatta 1-2 saniye kapalı kalıp tekrar açılıyor.sizce sorun ekran kartından mı yoksa oyunun orjinal olmamasıyla mı ilgili?çünkü ekran kartının kutusundan çıkan race driver grid oyununu da 1680*1050 ve en yüksek ayarlarda oynadığımda menülerde gezmek bile çile haline geliyor..bu yüzden düşük çözünürlükte ve düşük anti-aliasing ayarlarıyla oynayabiliyorum..servise gitmem gerekir mi sizce.bildiğim kadarıyla sistemim bu iki oyunu da full çözünürlük ve ayarda oynatacak kapasitede..cevaplar için şimdi,den teşekkürler
  • PC de Gamepad ile oynamak mümkün mü bu oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aneursym

selam arkadaşlar..sistemim i5 750+gtx 275+4 gb ram(32 bit vista ile 3.5 gb aslında) ve 1680*1050 monitör den oluşuyor..cod4'ü bu sistemde 1024*700 küsur çözünürlükte oynuyorum,1680*1050 çözünürlüğe alınca bilgisayar kendine restart çekiyorihatta 1-2 saniye kapalı kalıp tekrar açılıyor.sizce sorun ekran kartından mı yoksa oyunun orjinal olmamasıyla mı ilgili?çünkü ekran kartının kutusundan çıkan race driver grid oyununu da 1680*1050 ve en yüksek ayarlarda oynadığımda menülerde gezmek bile çile haline geliyor..bu yüzden düşük çözünürlükte ve düşük anti-aliasing ayarlarıyla oynayabiliyorum..servise gitmem gerekir mi sizce.bildiğim kadarıyla sistemim bu iki oyunu da full çözünürlük ve ayarda oynatacak kapasitede..cevaplar için şimdi,den teşekkürler

o sistemle crysis ve GTA IV ü bile full açarsın.. 0 kasmayla... hemen servise götürmelisin..

• Daha önceden Multide oynadım ama şimdi bekletip duruyor bağlanmıyor sorunmu var neden olabilir (Skidrow crk)

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU]
  • bende bir ss eklemek istiyorum arkadaşlar

1280*1024 çözünürlük

4x aa

• Oyunun PS3 versiyonunda, online oynamak için bir şifreye mi gereksinim vardır? Bu şifrenin kullanılmış olması online için engel midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADİKHE

Bende aynı yerde takıldım oyunu bitirenler yardım edin.Nasıl açacağız kapıyı

quote:

Orjinalden alıntı: gandalf_3466

Arkadaslar bu bolumu nasil gececem kapiyi acamiyorum?

YAW ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN 5 DEFA BÖLÜMÜ TEKRAR ETTİM ADAMLARIN 1 TANESİ BİLE KAPIYI AÇMAYA YELTENMİYOR!!! NASI OLACAK BU İŞ 2 GÜNDÜR DÖNÜP DOLAŞIYORUM !!!

• Modern warfare 2 yi oynadıktan sonra bunu tekrar oynıyım dedimde çok dandik geldi bana nedense
  • 1 günde bitirmiştim sanırım.. Çok güzeldi.. yeni seriyi oynayamadık imkansızlıklar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InstantDeath

Modern warfare 2 yi oynadıktan sonra bunu tekrar oynıyım dedimde çok dandik geldi bana nedense

Cod 4 MW2'den daha iyi kesinlikle, MW2 1.oyunun isminden yararlandı, ilk oyun kadar iyi senaryo ve yenilik yok içinde.
  • ARKADAŞLAR MERHABA BEN CALL OF DUTY 6 OYNARKEN OYUNDAN ÇIKTIKTAN SONRA BİLGİSAYARIN GÖRÜNTÜ AYARLARI BOZULUYODU BUNU HER OYUNDAN ÇIKTIĞIMDA YAPIYODU ACABA BUNU OYUNUN AYARLARINDAN MI YAPMAM GEREKİRDİ ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

quote:

Orjinalden alıntı: leanback

sonunda multi oynadım

oyun korsan mı?

yok crysis

• Ya bu oyunun MP si Counter gibi mi? Nedir olayı?

Bir de orjinal mi almak lazım?
  • COD 4'ü daha önceleri rahat bir şekilde oynatan bir laptopum var (Amilo PRO V2045) Hatta oyunu bitirmiştim. Ama 2008 yazında 1.5 ay kapalı kaldı bilgisayar daha sonra açıp oyuna girerken aşağıdaki yeşil bar dolup oyuna tam girecekken hooop bir anda full mavi ekran ve ardından restart gelmeye başladı. Daha sonra formatlandı laptop, dün bir kez daha deneyim dedim (2 yıl aradan sonra), kurdum yeni baştan ama yine aynı sorun. Aşağıdaki bar dolup tam oyuna girecekken tekrar mavi ekran ve restart. Varmı bunun bir çözümü.????????
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.