Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
54
Favori
315.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende indiriyorum şimdi. Install'a basınca English yazıyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Black Ops 4'den kalma DH discord grubu kurmuştum ben yaklaşık 150 kişi var, buradaki çoğu kişi vardır belki bu discordu çevirdim mw olarak isteyen katılabilir. Konu sahibi ilk mesaja yazabilir isterse. Şimdilik kabataslak düzenledim sunucuyu, oyun çıktıktan sonra oyun modlarına göre tekrar düzenleriz.

Discord
    Join the DH COD: Modern Warfare Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/5NWMX7s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 18 Eylül 2019; 23:5:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

adamlar bizi arap yarım adasına atmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim nick Sicario#21801 isteyen ekleyebilir.
  • Arkadaşlar oyun indi alttaki gönderide dediğim gibi dil ayarı değiştirilebiliyor

https://forum.donanimhaber.com/call-of-duty-modern-warfare-ana-konu-25-ekim-2019--138495666-18#140048017

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 18 Eylül 2019; 23:3:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reddit'de Nvidia çalışanı hediye kod göndermişti indirmeye başladım.

Benim battle.net hesabı Rusya, Black Ops 4 ve Destiny 2 satın aldım daha sonra battle.net'de Destiny 2 ücretsiz olduğunda arkadaşlara rus hesabı açmaya çalışmıştık ama telefon onayı aşaması eklemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam uğraşsakta onlara açamamıştık. Şu anda Rus hesap açmanın bir yöntemi var mı? Ben MW'yi 170tl'ye alıyorum arkadaşlara 300tl'ye yakın para ödetmek istemiyorum çözebilirsem çok iyi olacak.
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler oyunu vple rusyadan alıp eu serverda arapça oynamak üzerdi gerçekten
  • Ben yarin live chatte tepkimi koyacam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bu büyük ihtimal ya sana özgü ya da isp nin atadığı ip ile alakalı bir durum. bende sekmede arapça yazıdan başka bir şey gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Arkadaşlar oyun indi alttaki gönderide dediğim gibi dil ayarı değiştirilebiliyor

https://forum.donanimhaber.com/call-of-duty-modern-warfare-ana-konu-25-ekim-2019--138495666-18#140048017

Bende de indi ama dil değiştirilmiyor.

• VPN açın ingilizce başlatıp pause yapın sonra vpn kapayıp devam edin.
  • kod gerekiyor mu bunun için ? fazladan varsa alaiblir miyim
    Bende sadece Arapça mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

VPN açın ingilizce başlatıp pause yapın sonra vpn kapayıp devam edin.
    aynn böyle oluyor eyw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Reddit'de Nvidia çalışanı hediye kod göndermişti indirmeye başladım.

Benim battle.net hesabı Rusya, Black Ops 4 ve Destiny 2 satın aldım daha sonra battle.net'de Destiny 2 ücretsiz olduğunda arkadaşlara rus hesabı açmaya çalışmıştık ama telefon onayı aşaması eklemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam uğraşsakta onlara açamamıştık. Şu anda Rus hesap açmanın bir yöntemi var mı? Ben MW'yi 170tl'ye alıyorum arkadaşlara 300tl'ye yakın para ödetmek istemiyorum çözebilirsem çok iyi olacak.
    hergün redditte dolaşırım şöyle birşeye denk gelemedim
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Bende indirme bitmek üzere. İndirmeye başlarken mi yapmak gerekiyordu ?
  • oyunu almadım, rus hesabından kullanıyorum battle.net'i oradan indiriyorum bende de arapça gözüküyor şuan sadece. inince ne olacak bakalım. fiyatlara bakmadım ama 30$'dır heralde yine betadan sonra alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Eylül 2019; 0:30:55 >
  • indirme bitti ve arapça dışında başka bir seçenek yok. hay yapacağınız işe ya inşallah ufak bir hatadır. yok oyunda arapça olacaksa uğraş dur.
  • Bendede iniyor ve lanet olası arapça.Şakamı trollmü nedir bu.
  • darth hede kullanıcısına yanıt
    arapça değil o sanırım ingilizce, önceki sayfada da yazmışlar. "english" yazısını arap alfabesi kullanarak belirtmişler nedense

üstteki bo4 alttaki mw, ikisinde de aynı şey yazıyor üsttekinde ingilizce olduğunu belirtmiş ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Eylül 2019; 0:15:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.