Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.814
Cevap
54
Favori
315.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b0Ni

reddit'te de 4-5 tane başlık var bu konu ile ilgili ama hepsi türk onlarında. arapça olayını ip adresine göre ayarlıyor, bizi middle east olarak kabul edip o yüzden öyle gösteriyor bence. ben hala onun ingilizce olduğuna inanıyorum ama garanti olması açısından oyunu silip indirmeyi vpn ile başlatıp vpn'i kapattım şuan english yazıyor. (oyunu silmeden vpn denedim değişmedi o yazı)

hızlı bir internetiniz varsa böyle yapabilirsiniz, yarın olur da arapça çıkarsa uğraşmamak için şimdi tekrar yüklüyorum. fiyatlara da bakmak için vpn'den rusya'yı seçmiştim ben, herhangi bir ülke seçseniz olur yani

https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/d61b1r/default_language_on_pc_preload_is_set_to_arabic/
    https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/d61bsu/default_language_is_arabic/
    https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/d6288r/battle_net_installation_language_is_only_arabic/
    https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/d613p3/cant_change_installation_language/
    https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/d60ued/blizzard_mw_preload_default_language/
    İngilizce değil Arapça hocam o dil. Şimdi foto translate ile baktım.
    ceviri.yandex.com.tr
    Yaptığınız çekimdeki metnin İngilizce ile diğer dillerden çevrimiçi otomatik çeviri – Yandex.Çeviri
    https://ceviri.yandex.com.tr/ocr

Buradan ekran görüntüsü alıp o metnin sadece yüklediğinizde Arapça olarak çeviriyor.

İndiriyordum, vazgeçtim sildim indirmiyorum. Bu yaptıkları ilk şey değil. Önce campaign sonra bu. Hadi başka dilleri de seçebilsen anlarım ama sadece Arapça çıkıyor. Saçmalık. VPN ile uğraşmak zorunda mıyım? İşlerine gelince Avrupalıyız Euro kurundan satış yap işlerine gelmeyince Arap..

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]

• Almanya'da yaşayan adam bile bizi Arap sanıyor elin Amerikalisi niye sanmasin. Yakın bir arkadaşım Alman arkadaşını getirdi ben sizi yıllardır arap saniyordum kadinlariniz mini etek giydiğini görünce şok oldum demişti

Bizi Türk olarak değil hâlâ hâlâ Arap gelenekleri ile tanıtan insanlar olduğu sürece elin firmaları bizi arap sanar işte.

Yıllardır bitmek bilmeyen ülkemizde ki arap fetişliği var. Arapların adetlerini kültürlerini yapıyoruz. İçimize işlemiş bir kere arap fetişi bitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirme lanet olası sadece program üzerinden oluyor.Vpn ile nasıl download yapılıyor başlayacam böyle işe.Bu oyunu almayı düşünüyordum vazgeçtim.Böyle kepazelik olamaz.
  • kaç sayfa önce anlattık şu dil olayını hala dil olayı konuşuluyor, kapayalım beyler şu dil muhabbetini.
  • teşekktürler arkadaşlar ingilizce geliyor baştan indiriyorum.

sayenizde uyandık yoksa beklicektik oyun saatine kadar.

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lampard23 -- 19 Eylül 2019; 2:9:0 >

• webmaster33 kullanıcısına yanıt
    Valla 1070 var zaten rekabet adına düşürüyorum çoğu grafik ayarını. Inşallah 100 üstü fps alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben arapça şeklinde indirdim. Silip vpn olayını yapabilirim ama kaç gb şey indirdik o dosyaların içinde tek dil olduğunu düşünmüyorum. Oyun açılınca illaki içeriden dil değiştirilir.. Yanılıyorsam yapacak bir şey yok tabii..
  • oyunu tekrar indirenler boşa indiriyor oyun bütün dilleri indiriyor kaldı ki o ayar default language ile ilgili, kaldı ki o arapça yazıda "english" yazıyor.
  • TheFormul kullanıcısına yanıt
    Oyunu tekrar indirmek istemeyen arkadaşlar benim kullandığım yöntemle tekrar kurulum yapabilir.

1- İndirdiğiniz "Call of Duty Modern Warfare Beta" klasörünü mümkün olan bir yere kopyalayın.
    2- Oyunu windowstan kaldırın
    3- VPN açarak install butonuna basın. Ben Open VPN kullandım ve İngiltere üzerinden bağlandım.
    4- Yüklemeyi duraklatın, yedeklediğiniz klasörü olması gereken yere taşıyın.
    5- Ne olur ne olmaz diye Battle.net launcherı yeniden başlatın ve VPN'i kapatarak indirmeye devam edin.
    6- Yaklaşık 1,5 Gb daha download edecek ve yükleme tamamlanacak.
    7- Mutlu son.
    Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Ketupa

Oyunu tekrar indirmek istemeyen arkadaşlar benim kullandığım yöntemle tekrar kurulum yapabilir.

1- İndirdiğiniz "Call of Duty Modern Warfare Beta" klasörünü mümkün olan bir yere kopyalayın.
    3- VPN açarak install butonuna basın. Ben Open VPN kullandım ve İngiltere üzerinden bağlandım.
    5- Ne olur ne olmaz diye Battle.net launcherı yeniden başlatın ve VPN'i kapatarak indirmeye devam edin.
    7- Mutlu son.
    Openvpn indirdim ama ingiltere üzerinden nasıl bağlandın? Ayarlardan proxy ayarlarını ne olarak girdin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

Openvpn indirdim ama ingiltere üzerinden nasıl bağlandın? Ayarlardan proxy ayarlarını ne olarak girdin?

Alıntıları Göster
    www.freeopenvpn.org
    Free OpenVPN - Access to free VPN server in England
    https://www.freeopenvpn.org/en/logpass/england.php

Download UDP yazan yerden indirdim, altında kullanıcı adı ve şifre lazım olacak hemen kapatmayın. Sonra openvpn simgesinden (sağ altta steamin oralarda) import seçeneğinden indirdiğim dosyayı seçtim, kullanıcı adı şifre sordu ve bağlan diyerek bağlandım. Daha kolayı elbette vardır ama bana bu kolay geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ketupa

7- Mutlu son.
    Beta key satın alıp oyuna işledim ben 1 saat önce. Silip tekrar yüklediğimde kaybolur mu key olayı? key uygulandı demişti çünkü yarın 7'de oynayacağım gibi duruyor. 5 6 liraya aldım.

• Nvidia, rtx ekran kartı alanlara oyunu hediye ediyormuş. Oyunun fiyatı çok yüksek. Şöyle 150 ye falan alabilsek almaya değebilirdi.
  • Discord
    Join the Call of Duty Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/callofduty

resmi dc kanalından tepkinizi ortaya koyun. adamlar bizi arap bedevisi yerine koyuyor.

ayrıca buradan "live chat" da yardırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 19 Eylül 2019; 7:17:27 >

• discorddan mod ile konuştum tek dil olarak arapça gözüken foto attım türkiye de yaşıyoruz ne alaka yazdım

gelen cevap 1. modlar activision/blizzard çalışanı değil, 2. bu dogru bir konu değil

doğru bir konu nedir diye sordum

istek öneriler problem yazdı.

eee be sülaleni sevdiğim türkler arap değil ve arapca bilmiyoruz bizim kendi dilimiz var adı da türkçe, hatta latin alfabeli bir dildir diye yazdım

bir 5 dk cevap gelmedi

ırkçımısınız yazınca kalıcı ban attılar bot mail gönderdi işte buraya girin modlarla konusun diye oraya girdim saniyesinde oradan da attılar

bunu düzeltmezlerse refund geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 19 Eylül 2019; 7:10:50 >

• Beyler selam,
    Call of Duty Black Ops 4 ve MM yi aynı şekilde vpn ile aldım.
    Call of Duty Black Ops 4 de İngilizcenin yanında arağça birşeyler yazıyor ama oyun İngilizce
    MM de de aynı şekilde yazıyordu fakat tribe girdim n'olur n'olmaz diye von ile ingilizce yaparak indirmeye başladım.

yani muhtemelen Call of Duty Black Ops 4 ingilizce olduysa buda olur..

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]

• Dil olayı vpn ile çözülüyor.İndirirken vpn kapatıp devam edebilirsiniz.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Sergiledikleri tutum çok yanlış. Hata yapmış olmalarına rağmen, hadi sorunu düzeltmeyi de geçtim konuyla ilgili açıklama yapıp özür dilemek yerine, kendileri haklı gibi bir de üste çıkmaya çalışmışlar. Aldığıma pişman olmaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 19 Eylül 2019; 10:21:44 >
  • Ketupa kullanıcısına yanıt
    Bu yöntemle oldu. Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.