Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.814
Cevap
54
Favori
315.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blizzard oyunlarında direk english yazıyor zaten, destiny 2 bile öyle hatta(dağıtıcı bungie onda) sadece cod mw ve bo4'de arapça yazı var yani activision'un suçu direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Eylül 2019; 10:57:13 >
  • Arapça hâliyle indirdik, bakalım ne halt olacak. Refund çakarım vallahi oyun İngilizce değilse.
  • Arkadaşlar ne olur ne olmaz diye ben indirdikten sonra İngilizce yaptım oyunu. Hali hazırda indiyse kolayca halledersiniz. Garantiye almak lazım. Akşam arapça oynamak zorunda kalmayalım.

-TunnelBear indirin. Üyelik alırsanız 500mb beleş kullanma hakkı sunuyor. 10 dakikalık geçici maillerle bir üyelik alıverin.
    -Call of Duty Modern Warfare Beta klasörünü oyunu kurduğunuz yerden yine aynı diskte başka bir yere kopyalayın. C'de ise C içinde başka yere kopyalayın ki hızlı olsun.
    -Oyunu kaldırın. Sonra TunnelBear'dan ülkeyi ingiltere yapın ve indirmeye başlayın.
    -İndirmeyi durdurup kopyaladığınız klasörü indirilen yere yapıştırın ve dosyaları onaylatın.
    -Daha sonra VPN kapatıp indirmeye devam edebilirsiniz.
    -1.4 gb falan daha indiriyor ki bence bu indirdiği diğer diller
    Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 19 Eylül 2019; 12:44:6 >

• Beyler ben 12 haneli beta keyi Call of Duty nin sitesinden aktif ettim ama Xbox a vericekleri 25 haneli key hala gelmedi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anında vermiyor mu? ben battle.net için aldım o sayfada verdi keyi direk
  • Beyler beta oyun açılmadı mı ben birşey mi kaçırdım. play tuşu aktif değil.
  • MirlivaVII kullanıcısına yanıt
    Mirlo hoşgeldin.
    Askerlikte çıktı aradan hade bakalım hayırlı olsun.

Desene hamballık yapacağız gene. Tarayıcılardaki vpn ler işe yaramaz mı ?

Gece download 02:30 falan bitti yattım. Sabaha işe kalkamıyordum.
    İşten eve dönmek için can atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chagotta -- 19 Eylül 2019; 13:36:8 >
  • beta tsi ile 20:00 da açılıyor.
  • 1660Ti performansını merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chagotta kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hoşbuldum.

Maalesef tarayıcı vpn ile işe yaramıyor. Direkt PC'de vpn açman lazım ki battlenet'i kandırabil. Çok sürmüyor ya işlemler 5dk'da halledersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ketupa

https://www.freeopenvpn.org/en/logpass/england.php

Download UDP yazan yerden indirdim, altında kullanıcı adı ve şifre lazım olacak hemen kapatmayın. Sonra openvpn simgesinden (sağ altta steamin oralarda) import seçeneğinden indirdiğim dosyayı seçtim, kullanıcı adı şifre sordu ve bağlan diyerek bağlandım. Daha kolayı elbette vardır ama bana bu kolay geldi.

Alıntıları Göster
    Sayende en sonunda english olarak indiriyorum.Bazı arkadaşlar arapça değil zaten gene ingilizce iniyor dedi ama bir kere kıllandım hatta komple sildim sıfırdan indiriyorum.Net konusunda sıkıntım yok en azından.100 mbit var.

• quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

Arkadaşlar ne olur ne olmaz diye ben indirdikten sonra İngilizce yaptım oyunu. Hali hazırda indiyse kolayca halledersiniz. Garantiye almak lazım. Akşam arapça oynamak zorunda kalmayalım.

-TunnelBear indirin. Üyelik alırsanız 500mb beleş kullanma hakkı sunuyor. 10 dakikalık geçici maillerle bir üyelik alıverin.
    -Call of Duty Modern Warfare Beta klasörünü oyunu kurduğunuz yerden yine aynı diskte başka bir yere kopyalayın. C'de ise C içinde başka yere kopyalayın ki hızlı olsun.
    -Oyunu kaldırın. Sonra TunnelBear'dan ülkeyi ingiltere yapın ve indirmeye başlayın.
    -İndirmeyi durdurup kopyaladığınız klasörü indirilen yere yapıştırın ve dosyaları onaylatın.
    -Daha sonra VPN kapatıp indirmeye devam edebilirsiniz.
    -1.4 gb falan daha indiriyor ki bence bu indirdiği diğer diller
    Hocam çok teşekkür ediyorum bende bu sorunu nasıl çözerim diye bakıyordum :)

• Arkadaşlar VPN yapamayanlar AVİraVpn indirsin ****larindir sitesinden ben oradan indirdim sorunsuz hızlı şekilde yapıyorum ve bütün diller şuan geldi
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Sanırım email gelcek diyomuş

Edit: Evet öyleymiş sayfayı yenilemek gerekiyomuş arkadaşımın salaklığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A773460ED -- 19 Eylül 2019; 15:18:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modern Warfare açık beta erken erişim kodu geldi Nvidia dan. Özelden ilk isteyene göndereceğim.

Not: Plan-B nickli arkadaşa verilmiştir. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur226 -- 19 Eylül 2019; 15:51:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

1660Ti performansını merak ediyorum.
    o zaman şöyle bişi mi yapsak?

herkes elinde ki kartı ve aldığı fpsi yazsın? kapışalım?

1080ti 11gb oc ile yarışa giriyorum
  • Beta için sistem gereksinimleri açıklanmış.

Minimum

DirectX 12 uyumlu sistem gerektirir
    İS: Windows 7 64-Bit (SP1) veya Windows 10 64-Bit (1709 veya daha yenisi)
    İşlemci: Intel Core i5 2500k veya AMD eşdeğeri
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 670 2GB / GTX 1650 4GB veya AMD Radeon HD 7950
    RAM: 8GB RAM
    HDD: 45GB boş alan
    Ağ: Genişbant internet bağlantısı
    Ses Kartı: DirectX uyumlu

Önerilen

DirectX 12 uyumlu sistem gerektirir
    İS: Windows 10 64 Bit (en yeni hizmet paketi)
    İşlemci: Intel Core i7 4770k veya AMD eşdeğeri
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / GTX 1660 6GB veya AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
    RAM: 16GB RAM
    HDD: 45GB boş alan
    Ağ: Genişbant internet bağlantısı
    Ses Kartı: DirectX uyumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lampard23

Alıntıları Göster
    Sen sakat mısın birader?

ben kartın performansını merak ediyorum dedim sen neyin kafasını yaşıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Sen sakat mısın birader?

ben kartın performansını merak ediyorum dedim sen neyin kafasını yaşıyorsun?

Alıntıları Göster
    hahahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Lampard23

Alıntıları Göster
    2080ti sli diyorum ve yarışı kazanıyorum saçma sapan sidik yarışına devam etmeyelim

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.