Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
54
Favori
315.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

1 gün erken oynamak için 5 lira verdim pişman etmese bari bo4 çok çektirdi salak server sorunları yüzünden benim kullandığım modemle sürekli boş uzak diyarlardaki serverlara bağlanıyordu falan yine aynı tarz bir boklar olacak gibi hissediyorum
    5 lira nerede dostum ?
  • Arapça indirip oyun içinden dil değiştirilebiliyorsa buraya yazarsınız arkadaşlar.
  • b0h3m kullanıcısına yanıt
    plati ru da ön sayfada
  • Ben de dayanamadım 5 lira verip keyi aldım. Hem bu gece hem cuma gecesi fazladan oynayabileceğim sanırım.
  • yeni 1 download var

son düzeltmleri yapıyorlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apexmaster -- 19 Eylül 2019; 18:27:9 >
  • arapça sorunu yaşayan arkadaşlar indirmeyi vpn açıp başlatsınlar herhangi bir avrupa ülkesinden daha sonra indirmeyi başlatınca vpn'yi kapatabilirsiniz. english seçeneği geliyor.
  • son 1 saat umarım serverler cortlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xientina

Ben de dayanamadım 5 lira verip keyi aldım. Hem bu gece hem cuma gecesi fazladan oynayabileceğim sanırım.
    Keyi nereden aldınız hocam? Keyi almadan ben oyunu indirdim keyi alınca avantajımız nedir?
  • Arkadaşlar selam, bana da nvidiadan beta keyi geldi. Sizden ricam gerçekten oyunu oynamak isteyen ve bilgisayarı kaldırabilecek kişinin pm atıp istemesi veya mesajımı alıntılaması. Şanslı bir kişiye beta kodunu göndereceğim, diğerleri kusura bakmasın bir tane kod var çünkü.

Edit : Kod verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabotage1907 -- 19 Eylül 2019; 19:26:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotage1907

Arkadaşlar selam, bana da nvidiadan beta keyi geldi. Sizden ricam gerçekten oyunu oynamak isteyen ve bilgisayarı kaldırabilecek kişinin pm atıp istemesi veya mesajımı alıntılaması. Şanslı bir kişiye beta kodunu göndereceğim, diğerleri kusura bakmasın bir tane kod var çünkü.

Edit : Kod verildi.
    Merhaba,
    Uygunsa ben denemek istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ZiveR kullanıcısına yanıt
    Merhaba özel mesajla gönderdim. iyi oyunlar.
  • Teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • - Arapça inen dosyayı yedekleyip oyunu sildim.
    - VPN ile (UK) log-in olup tekrar indirmeyi açtım (English geldi), pause'ladım.
    - Launcher'ı kapatıp yedeklediğim tüm dosyayı eski yerine koydum.
    - Launcher'ı tekrar açtım,
    - Ek dosyalar inmeye başladı, sanırım diğer dil seçenekleri iniyor.

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 19 Eylül 2019; 19:28:14 >
  • Manciaa kullanıcısına yanıt
    Plati.ru'dan aldım 5.40 liraya denk geliyordu. Siz belki indirdikten sonra keyiniz olmadığı için oyuna giriş yapamayabilirsiniz. Önce indirin isterseniz girerse oyuna almanıza da gerek kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plati den keyi aldım fakat callofduty nin sitesinde sürekli error veriyor reedem code kısmında platform seçerken o yüzden callofduty sitesine battle.net hesabınız üzerinden giriş yapın ben öyle yaptım anca oldu
  • PC için şimdi indirebiliyor mu?
  • lobo19 kullanıcısına yanıt
    evet ama elinizde key yoksa cumartesi sabah 4 de oynayabilirsiniz
  • Arapça indirip oyuna giren biri dil değişikliği olup olmadığını yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arapça menüde dil kısmını nasıl bulucaz asıl sorun orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0h3m -- 19 Eylül 2019; 19:54:27 >
  • b0h3m kullanıcısına yanıt
    söyleriz menülerin sırasını kolay iş o
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.