Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
54
Favori
314.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o detay uzaklığı ile alakalı olması lazım. GTA oyunlarında var bu ayar ama COD oyunlarında görmedim maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerroll

Maç başlarken silah eklentilerine girince anlık donmalar oluyor bende. Birde genelde ilk oyunda Server hatası verip masaüstüne atıyor sonra hiç atma ve sorun olmuyor ama maç başlarken anlık donma oluyor oyuncu ararken, Bi ara duzeltmislerdi

Alıntıları Göster
    Valla dostum, oyundan atma problemi geçen hafta bende de oluyordu ama bu anlık fps düşmesine bağlı olarak ortaya çıktığını düşündüğüm donma olayı çok can sıkıcı olmaya başladı.

Umarım düzelir kısa zamanda. Olmadı bir dosya doğrulama falan yaptırayım bakalım..

İyi forumlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Defias

Lmg lerde thermal veya nvg takarak shipment haritasında yarım saat bile sürmeden açarsınız aslında henüz görevi yapmadıysanız yardımcı olayım size.
    oyunu pek oynadığım söylenemez. dolayısıyla thermal veya nvg yok maalesef hiçbir lmg'de. herhangi bir akşam veya pazar günü müsait olursanız yardımcı olmanızı isterim. hatta el atmışken krueger operatörüne de el atarsınız artık.
  • WaReZ W kullanıcısına yanıt
    Hocam Krueger questi tamamen size kalmış bir şey aslında biraz şansa getirip milleti arkalamanız lazım Finishing Moves için. Hafta sonu maalesef evimde değilim oyunu oynayamayacağım ama müsait olurum derseniz pazartesi akşamı diğer quest için yardımcı olmaya çalışırım . LMG lerde belli lvl e gelip açılan NVG ve Thermal scope lar bazen elinizde hazır bulunan armory lerde de bulunabiliyor . M91 i kontrol etmenizi tavsiye ederim . Tabi bu scope lar olmasa da açılır Bruen ama herhangi bir lmg de bu scope varsa eğer yarım saat 1 saat sürmeden açabilirsiniz Bruen i
  • Bu oyunda neden diamond camo yok yaw. Afedersiniz ama platinum .ok gibi.
  • LaserHawk kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Hardcore oynamak ayrı bir keyifli. (Damascus kasmış biri olarak söylüyorum)
  • Silah skin görevleri en rahat hardcore modunda yapılıyor.

mount kill long kill vb vb
  • Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]

Warzone'da ilk defa böyle birşey görüyorum daha önce denk gelen oldu mu
  • bende oyunu satın almak istiyorum aslında yıl başından beri aklımda ama ancak elime para geçti. şu anda en uygun şekilde nasıl alabiliriz oyunu yardımcı olabilecek var mı. en son baktığımda rusya blizzard üzerinden makul bir fiyata alınabiliyordu. şu anda fiyatlar nasıldır aynı taktik geçerli midir acaba
  • 1300 ruble yaklaşık 130 tl ye alabiliyorum ama merak ettiğim bişey var. ben vpn ile yeni hesap açsam o hesap üzerinden gift olarak oyunu main hesabıma aktarabilir miyim. deneyen veya yapan oldu mu sonucu söylerseniz çok memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: hkaplan55

1300 ruble yaklaşık 130 tl ye alabiliyorum ama merak ettiğim bişey var. ben vpn ile yeni hesap açsam o hesap üzerinden gift olarak oyunu main hesabıma aktarabilir miyim. deneyen veya yapan oldu mu sonucu söylerseniz çok memnun olurum
    aktaramassınız, rusya lokasyonlu yeni hesap açmanız gerekiyor
  • Nvidia reflex sürücüsünü yayınladı. Yalnız bunu nerden açıyoruz bilen var mı? Valorant grafik ayarlarından açılıyormuş, codda göremedim bu ayarı.

• Yarın sabah saat 9'da 57 gb update geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruvhart -- 28 Eylül 2020; 22:54:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yuh artık arkadaş bu nedir ya. 57 gb update nedir? Hayır bunu bile bile bide gittik Cold War da aldık. Bekle babam bekle artık.
    Sadece Warzone 27gb ama multide varsa 57gb başladı bakalım. O değilde PS+ de neden 19gb ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedican -- 29 Eylül 2020; 9:49:58 >
  • Full oyun verileri vardı ama arkadaşıma verdim oyunu, warzone olan hesaptan giriş yaptım 57 GB güncellemeye başladı 37gb kala hata verdi sdd yer yok diye (SSD de sadece mw oyunu var başka veri yok)
    Normalde verilerin üzerine yazıyordu diye biliyorum. En kötü verileri hdd ye taşıyacağım orda update ini yapıp tekrar SSD ye taşıyacağım ama güncelleme sonrasi final boyut ne onu şuan bilmiyorum
    Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 29 Eylül 2020; 12:47:36 >

• Arkadaşlar 6. sezonla beraber AA-12 shotgun oyuna gelecek diye biliyordum. Yeni gelen silahlar arasında göremedim nedenini bilen var mı ?
  • Güncelleme sonrası pc oyuncuları klasör boyutu nedir yazabilir mi?

• rockerroll kullanıcısına yanıt
    225 GB gözüküyor
  • 222gb yazıyor bende
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.