Şimdi Ara

[SATILDI] CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3- 1.500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3- 1.500 TL

Oyun sıfırdan ayrı bir mail ve battle.net hesabı açılarak alınmıştır. Tüm bilgiler eksiksiz olarak devredilecektir. Hesap son level olan 55 e yakın bir leveldedir.( 51 levelim ancak muhtemelen oyun satılana kadar,oynamaya devam edeceğim için 55 level olup ,birçok silaha erişim rahatlıkla saglanabilecektir.)

Hesapta 200 cp de ayrıca mevcuttur.

Not: Oyunu ara ara açıp oynamaya devam ettiğim için illa satayım diye bir derdim yok.Yani demek istediğim ölücü gibi pazarlık yapacak olanlar hiç yazmasınlar mümkünse.

Not 2(ÖNEMLİ): Battle.net yeni hesaplara maalesef artık bir sınırlama getirmiş. Daha önceden herhangi bir battle.net hesabında kullanılan telefon numaraları,artık o ilgili hesaplardan silinse bile yeni hesaplara eklenemiyor.(Örnek: kendi telefon numaram ana battle.net hesabımda kayıtlıydı ama silmiştim. Codu aldığım bu hesaba numaramı ekledigimde ,bu telefon numarası veritabanımızda zaten halihazırda kullanılmış görünüyor diyerekten asla onaylamıyor.Bende abimin telefon numarasını kullandım.Alacak olanlar bunu bilerek yazsınlar lütfen.)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.