Şimdi Ara

SATILIK-CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2-650 TL BATTLE.NET HESABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK-CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2-650 TL BATTLE.NET HESABI

Arkadaşlar merhaba. Oyun ilk çıktığı zaman forumdan bir arkadaştan oyunu kod olarak alıp,kendim sıfırdan mail-battle.net hesabı açarak oyunu oynadım. Satın alacak olan arkadaşa tüm bilgiler eksiksiz verilecektir.(Bilgileri sadece ben biliyorum)

Zaten mail değişikliği de çok rahat yapılabiliyor.

Ayrıca resimlerden görüleceği üzere hesap 72 saat kullanılmış olup, 173 leveldir. 400 CP mevcuttur.(1100 CP ye battle pass alınabiliyor yani 400 CP 50 TL gibi bir şeye denk geliyor) Silahlardan da 5-6 tanesi fullenmiştir. Yanlış hatırlamıyorsam 3 tanesinde de gold skin açılmıştır.

Hesapla ilgili anlatacaklarım bu kadardır. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.(Diablo 4 almak istediğim için hesap satılıktır :) )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Silahların olduğu bölümüde gösterir misiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bera92 B kullanıcısına yanıt

Çok fazla menü var hocam hangi birisinin resmini çekeyim. 6-7 tane silah son levelde dediğim gibi aklımda olanları yazayım. M4,2 adet kastov,lachman sub,mp5(oyunda chimera diye geçiyor), vektör ve 1 tane de bryson pompalı vardı diye hatırlıyorum. Sniper ,tabanca,light machine gun sınıfı silahlar hemen hemen hiç kullanmadığım için o sınıf silahların leveli düşük.

• aron2186 A kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben sıfırdan kendim yapayım diyorum teşekkür ederim iyi satışlar

Tabi ki hocam o tip satılan hesaplar var zaten forumda,rahat bulursunuz :)

Yok ya satın almaktan vazgeçtim 🤣

Komple mi vazgeçtiniz yoksa indirim olduğu zaman mı alacaksınız :) Hesap satın alma güvenli değil diye düşünüyorsanız eğer öyle bir şey yok hani bilginiz olsun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Mutlaka vardır hocam bir artıları ama ben soğudum 🤔🤣

• Boşver hocam o zaman,illa almak istersen de indirim gördüğünde alır geçersin zamanı geldiğinde :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.