Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!] (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.656
Cevap
6
Favori
163.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Seatown'ı hiç sevemedim. O olunca hiç başlamadan çıkıyorum. Zaten o bölümü seslendiren elemana da hastayım. Bu kadar mı iğrenç bir ses olur ya. Killl connfirmmeddd dedikçe midem bulanıyor.
  • Valla şahsen ben MW3'teki Dome hariç hiç bir haritaya ısınamadım.Pusma tüm maplerde hatsafada karanlık köşeler pencereler vb.
    Sadece Seatown , Arkaden ve Village açılsada oynasak diyorum onda da sadece oyun başlarken sniperla triplekill alma noktaları olduğu için.

Birde sadece Hardhat in Free for all modunu seviyorum orda spawnlar iyi bitek.
  • Live baglanti durumunuz nasil arkadaslar?
    Delirecegim yahu... Sozde en kotu 3 yesil bar gorunuyor ama lag ustune lag oluyor sanki.
    Cok dengesizlik var, bazen tek mermi adami ile indiriyorum bazen pusuya yatiyorum rakibin koseyi donmesiyle saydiriyorum ama adam bana tek sikiyor beni indiriyor.
    Ozellikle assault silahlarda bu durum cok oluyor. Akimbo ile kafaya kafaya kaldigimda adam vuramaz halde kaldigimda oluyor. Ne MW 1 de nede MW 2 de boyle bir durum yasamamistim ha birde Ps3 de oynardim.
    Xboxlive daha iyi oldugu dusunulurse bende mi bir sikinti var yoksa genel bir durum mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbay -- 1 Şubat 2012; 8:38:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolbay

Live baglanti durumunuz nasil arkadaslar?
    Delirecegim yahu... Sozde en kotu 3 yesil bar gorunuyor ama lag ustune lag oluyor sanki.
    Cok dengesizlik var, bazen tek mermi adami ile indiriyorum bazen pusuya yatiyorum rakibin koseyi donmesiyle saydiriyorum ama adam bana tek sikiyor beni indiriyor.
    Ozellikle assault silahlarda bu durum cok oluyor. Akimbo ile kafaya kafaya kaldigimda adam vuramaz halde kaldigimda oluyor. Ne MW 1 de nede MW 2 de boyle bir durum yasamamistim ha birde Ps3 de oynardim.
    Xboxlive daha iyi oldugu dusunulurse bende mi bir sikinti var yoksa genel bir durum mu?

bu oyundaki bağlantı bi garip olmuş.
    Örnek MW2'deki 80 pingde bulduğu oyunda yağ gibi oynarken,
    MW3'te 65 pingde bulduğu oyunda killcamden bakıyorum adama sıktığım hiç bir mermi gitmemiş.
    4 barla 3 bar arasında çok fark var.4 barlar keklik gibi 3 barları avlıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybd1220 -- 1 Şubat 2012; 11:53:10 >

• Ping sorunu var ama daha birkaç ay önce oyun bulamıyordu,açıkçası sorunsuz oyun bulsun da ping önemli değil.
  • Şu an tüm oyuncular MW2'deki online kalitesini arıyor...yukarıdada dediği gibi arkadaşın üç ve dört çizgi arasında fark olabiliyor...zaten dört çizgi oluncada genelde Türk arkadaşlar denk geliyor...

Ne adam gibi local search olayını düzelttiler nede bağlantı sorunlarına çözüm getirdiler...Elite olayındaki saçmalıkları zaten biliyoruz hepimiz...en basit örnek halen daha Clan Operations açık değil, arkadaşlarda güzel örnekler verdi bu konuda....

Şahsi fikrim olarak bir sonraki oyununu kesinlikle önsipariş etmeyeceğim, oyun çıkıp multiplayerındaki durumu görüp ona göre davranacağım, eğer aynı sorunlar varsa satın almayacağım...Çünkü bu adamların şu an yaptıkları dalga geçmek başka birşey değil, bu kadar eksikler var umurlarında değil ve ne yazıkki buna biz neden oluyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 1 Şubat 2012; 14:20:14 >
  • Sanırım ben oyunu bırakıp CoD : Black Ops'a geri döneceğim.. Malesef. Sizce MW2 ' mi Black Ops'mu ?
  • Tek maçta aldığım XP rekorunu kırdım bundan önce 40.000 civarı bir XP'yi tek maçta almıştım.Tüm yüksek XP'li challenge'lar bir maça denk geldi demolition maç bonusuda çok yüksek zaten takım oyunu oynarsanız.

Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!]
  • Tebrikler hocam cok iyi puan
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Sanırım ben oyunu bırakıp CoD : Black Ops'a geri döneceğim.. Malesef. Sizce MW2 ' mi Black Ops'mu ?

Hangisini daha çok beğendin bilmiyorum ama Black Ops'un oyuncu sayısı yeterli,Mw2 de sıkıntı çekebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Sanırım ben oyunu bırakıp CoD : Black Ops'a geri döneceğim.. Malesef. Sizce MW2 ' mi Black Ops'mu ?

Hangisini daha çok beğendin bilmiyorum ama Black Ops'un oyuncu sayısı yeterli,Mw2 de sıkıntı çekebilirsin.

ne sıkıntısı şuan en çok oynanan 3 oyun.
    1-mw3
    2-black ops
    3-halo
    4-mw2

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

DLC Takvimi.

Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!]

peki PC kullanıcılara gelmeyecekmi dlc? elite yok malum ? ve ps3te elite olmayanlar ne zaman indirecek

• Black Ops haritaları çok hoşuma gidiyordu , MW3 ' de aradığımı bulamadım Owerwarcht hi bekliyorum o da fos çıkarsa Cod : BOPS devam . MW2 oynamadım malesef.
  • http://www.oneofswords.com/
    Activision açmış siteyi .Asist dlclerle ilgili soru soranı buraya yönlendiriyor
    Burada mw3 son sene xbox dlc'leri için. Kurtuluyoruz sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 1 Şubat 2012; 23:11:22 >
  • Bu oyunu acayip zevk ile oynuyorum diyen var mi acaba? Onceki call of duty oyunlarini oynayanlarin en sevmedigi durum pusuya yatanlardi. Bu oyunda her harita neredeyse pusuya yatilsin diye yaratilmis ya da karambol olsun diye. Hele oldukten sonra tekrar baslama tam blr felaket. Baglanti da kotu ne yapayim sasirdim, anlasilan tekrar MW2 oynamaya baslayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu oyunu acayip zevk ile oynuyorum diyen var mi acaba? Onceki call of duty oyunlarini oynayanlarin en sevmedigi durum pusuya yatanlardi. Bu oyunda her harita neredeyse pusuya yatilsin diye yaratilmis ya da karambol olsun diye. Hele oldukten sonra tekrar baslama tam blr felaket. Baglanti da kotu ne yapayim sasirdim, anlasilan tekrar MW2 oynamaya baslayacagim.

Yok.Bana göre çöp oyun.Çıktığın gün 140 tl verip aldım.Black ops bundan 10 kat daha iyi.Mapler iğrenç pastel boya gibi.MW2 bops arıyorum kalitesini.Burada IGN cod değişmesi lazım diyor.MS*-ACT ikilisinin para verdiği site bile isyan ediyor artık bops 2 yeni grafik motoru gelmek zorunda.

http://uk.games.ign.com/articles/121/1217539p1.html?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 2 Şubat 2012; 10:00:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Bu oyunu acayip zevk ile oynuyorum diyen var mi acaba? Onceki call of duty oyunlarini oynayanlarin en sevmedigi durum pusuya yatanlardi. Bu oyunda her harita neredeyse pusuya yatilsin diye yaratilmis ya da karambol olsun diye. Hele oldukten sonra tekrar baslama tam blr felaket. Baglanti da kotu ne yapayim sasirdim, anlasilan tekrar MW2 oynamaya baslayacagim.

Yok.Bana göre çöp oyun.Çıktığın gün 140 tl verip aldım.Black ops bundan 10 kat daha iyi.Mapler iğrenç pastel boya gibi.MW2 bops arıyorum kalitesini.Burada IGN cod değişmesi lazım diyor.MS*-ACT ikilisinin para verdiği site bile isyan ediyor artık bops 2 yeni grafik motoru gelmek zorunda.

http://uk.games.ign.com/articles/121/1217539p1.html?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter

Maalesef katiliyorum.. Black Ops cok daha iyiydi bana göre de,harita tasarimlari olsun,gelistirmeler olsun oldukca cesitliydi MW3`ün haritalari ve özellikle renkleri cok cok kötü simdiki aklim olsaydi almazdim..

Bu arada yukardaki yaziya adamin biri su yorumu yapmis;

"brent8223 in reply to EvilZeroraven Flag

Activision must have forgot to send IGN their check this month."

• quote:

MW 2 sonrası MW 3 oyunu benim adıma zaman öldürmekten öteye gitmedi bunu açıkça söyleyebilirim. MW 2'de Prestige 10'a gelebilmek için oyuna asılıp keyif alarak oynadım fakat MW 3 oyununda hem prestige atlamak daha kolay olduğu gibi host ve ping sorunları yüzünden oyundan bir süre sonra sıkılmaya başladım. Daha önce de söylemiştim. Haritalar ve klan özellikleri için aldığım elite üyeliği ile kurduğumuz klan olmasa bu oyunu bu kadar süre elimde tutmazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

MW 2 sonrası MW 3 oyunu benim adıma zaman öldürmekten öteye gitmedi bunu açıkça söyleyebilirim. MW 2'de Prestige 10'a gelebilmek için oyuna asılıp keyif alarak oynadım fakat MW 3 oyununda hem prestige atlamak daha kolay olduğu gibi host ve ping sorunları yüzünden oyundan bir süre sonra sıkılmaya başladım. Daha önce de söylemiştim. Haritalar ve klan özellikleri için aldığım elite üyeliği ile kurduğumuz klan olmasa bu oyunu bu kadar süre elimde tutmazdım.

Valla bence 1 tane sorun var o da GL'cilerine hilecilerine sövdüğümüz MW2 kadar kaliteli değil MW3.Tek kişilik senaryo MW2'den iyi ama onun dışında ne müzikler ne silah sesleri ne haritalar MW2 kalitesinde değil.

Misal;

-Susturuculu tabanca sesleri MW2'de silaha özeldi MW3'de saçma sapan bazen MW2 kopyası silah sesi var.Mesela MW2'deki ACR,Scar-H müthiş ses çıkartıyordu hele Scar-H'yi bir tek mermi ateşleyin o yankı vs müthişti.

-MW2'de Afghan gibi pusmanın az olduğu tamamiyle basit hızlı oynayışa özel mapler vardı.

-Highrise,Terminal gibi küçük fakat pusmanın birşey kazandırmadığı sıcak çatışma haritaları vardı.Yine Terminal'de nereye pusarsan pus oyunun döndüğü belli mekanlar olduğu için oyun zevki bölünmüyordu camper tayfa yüzünden.

-MW2'de MW3 gibi anlamsız ölme olayı yoktu.MW3'de resmen adamın seni nerden nasıl vurduğunu anlamıyorsun.

-MW2'de GL,OMA,Danger Close olmasaydı MW3'den çok daha iyi silah dengesi vardı.Misal ACR,Scar-H,UMP45,M16 ile eş başarıyı elde etmek mümkündü.

-Kısaca GL,OMA,Danger Close üçlüsü dışında MW2'nin kendine has bir kalitesi vardı özellikle iyi oyunculardan oluşan bir MW2 maçı MW3'den aldığım zevki katlıyordu.

-Bu listeye Hans Zimmer'in efsane müziklerini yazmazsamda olmaz,MW3 basit kalıyor onların yanında.MW2 moda sokma konusunda müziklere çok şey borçluydu.

Call of Duty 4'de 9.Prestij Level 50'de bıraktım,10.prestije hileciler bulaştığı için 9'un simgesi çok daha iyi görünüyordu.

W@W'ı o dönemde tam oynayamadım ama Black Ops'dan iyiydi Treyarch W@W'da BOPS'dan iyi atmosfer yapmıştı.

MW2'yi önce PS3'de 2.prestijde bıraktım.Sonra X360'da genel hack e bulaştığım için(2-3 gün tüm maçlar hacklenmişti.)7.prestijde durmak zorunda kaldım ve uzun zamandır 7.prestij olarak oynuyorum.

BOPS'u PS3'de Level 50'de Xbox 360'da Prestij 2'de bıraktım sıkıcıydı,hatırladığım çok az zevkli maç vardır.Zombi modu BOPS'un en iyi yanıydı.

Ve MW3'de önce PS3'de 80level yapıp bıraktım şimdi X360'da Prestij 2'deyim.

Tüm yukarıdaki yazdıklarım arasından en çok MW2'den zevk aldım ve en uzun süreyi onda harcadım.MW3 bırakın CoD4 kalite ve dengesini MW2 kalitesinin yarısına sahip değil oyun sanki aceleye gelmiş herkesin kendi kafasına göre hareket edilmiş gibi.50 dolar elite 60 dolar oyuna ve PS3 versiyonundan ettiğim 60tl zarara nasıl üzülsem az.

Oyun yapımcısı olsam ve bana altyapı olarak MW2'yi verseler tüm CoD camiyasının ağzının salyaları akacak derecede zevkli bir hale getirirdim şu anda bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Valla bence 1 tane sorun var o da GL'cilerine hilecilerine sövdüğümüz MW2 kadar kaliteli değil MW3.Tek kişilik senaryo MW2'den iyi ama onun dışında ne müzikler ne silah sesleri ne haritalar MW2 kalitesinde değil.

Misal;

-Susturuculu tabanca sesleri MW2'de silaha özeldi MW3'de saçma sapan bazen MW2 kopyası silah sesi var.Mesela MW2'deki ACR,Scar-H müthiş ses çıkartıyordu hele Scar-H'yi bir tek mermi ateşleyin o yankı vs müthişti.

-MW2'de Afghan gibi pusmanın az olduğu tamamiyle basit hızlı oynayışa özel mapler vardı.

-Highrise,Terminal gibi küçük fakat pusmanın birşey kazandırmadığı sıcak çatışma haritaları vardı.Yine Terminal'de nereye pusarsan pus oyunun döndüğü belli mekanlar olduğu için oyun zevki bölünmüyordu camper tayfa yüzünden.

-MW2'de MW3 gibi anlamsız ölme olayı yoktu.MW3'de resmen adamın seni nerden nasıl vurduğunu anlamıyorsun.

-MW2'de GL,OMA,Danger Close olmasaydı MW3'den çok daha iyi silah dengesi vardı.Misal ACR,Scar-H,UMP45,M16 ile eş başarıyı elde etmek mümkündü.

-Kısaca GL,OMA,Danger Close üçlüsü dışında MW2'nin kendine has bir kalitesi vardı özellikle iyi oyunculardan oluşan bir MW2 maçı MW3'den aldığım zevki katlıyordu.

-Bu listeye Hans Zimmer'in efsane müziklerini yazmazsamda olmaz,MW3 basit kalıyor onların yanında.MW2 moda sokma konusunda müziklere çok şey borçluydu.

Call of Duty 4'de 9.Prestij Level 50'de bıraktım,10.prestije hileciler bulaştığı için 9'un simgesi çok daha iyi görünüyordu.

W@W'ı o dönemde tam oynayamadım ama Black Ops'dan iyiydi Treyarch W@W'da BOPS'dan iyi atmosfer yapmıştı.

MW2'yi önce PS3'de 2.prestijde bıraktım.Sonra X360'da genel hack e bulaştığım için(2-3 gün tüm maçlar hacklenmişti.)7.prestijde durmak zorunda kaldım ve uzun zamandır 7.prestij olarak oynuyorum.

BOPS'u PS3'de Level 50'de Xbox 360'da Prestij 2'de bıraktım sıkıcıydı,hatırladığım çok az zevkli maç vardır.Zombi modu BOPS'un en iyi yanıydı.

Ve MW3'de önce PS3'de 80level yapıp bıraktım şimdi X360'da Prestij 2'deyim.

Tüm yukarıdaki yazdıklarım arasından en çok MW2'den zevk aldım ve en uzun süreyi onda harcadım.MW3 bırakın CoD4 kalite ve dengesini MW2 kalitesinin yarısına sahip değil oyun sanki aceleye gelmiş herkesin kendi kafasına göre hareket edilmiş gibi.50 dolar elite 60 dolar oyuna ve PS3 versiyonundan ettiğim 60tl zarara nasıl üzülsem az.

Oyun yapımcısı olsam ve bana altyapı olarak MW2'yi verseler tüm CoD camiyasının ağzının salyaları akacak derecede zevkli bir hale getirirdim şu anda bile.

Grafiklere değinmemişsin ama MW3'ün grafikleri MW2'den kötü değilmi? MW2 terminal açın ya detay kalitesi ışıklandırma tamamen çok daha iyi .MW3 ps2 oyunu gibi .Hele o fallen haritası ne çöp .

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.