Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!] (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.656
Cevap
6
Favori
163.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal haritalarda sağdan soldan adam çıkardı piazzada üsttende düşüyor sağa sola baktığınız yetmiyo bide yukarılara bakmak lazım. tam bi keşmekeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Ocak 2012; 16:17:30 >
  • Nostalgic Pack'de gelecek olan haritalar: Crossfire, Shipment, Favela ve Terminal olarak duyurulmuştu, umarım öyle olur.

http://www.youtube.com/watch?v=DbcPj9_-s1U
  • Eski günler. Eski günler Genelde ek harita paketlerinden sadece bir ya da iki harita güzel çıkıyor. Gerisi yalan oluyor. İnşallah bu oyunda olmaz en azından...
  • Arkadaslar su klan konusunu kapatip, cocukca "Ben iyi oynuyorum." muhabbetlerinizi baska bir baslik acip, onun altinda yapin.

Haritalar hakkinda yorumlari okumaya geldim, kendi egosunu tatmin etmeye calisanlarin mesajlarini okuyorum ana konuda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim elite de klanım var ama level atlamıyor, nasıl level atlanır biliyor musunuz ?
  • Arkadaşlar, klanlar arası çekişmeyi oyun içinde devam ettirirseniz çok sevinirim

Böylesi daha sportmence olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Ensar mevcut 16 harita o kadar soluk renkte tasarlanmis ki Liberation`da civarda bulunan Sonbahar yapraklari göze yeniymis,renkliymis gibi geliyor.. 3-5 mac daha yaptim,adam yapraklarin oraya uzanmis kiyafeti de ayni renkte adamin üstüne basip gecmisim Road Kill verecekti nerdeyse

Piazza inanilmaz karisik,sirtimi duvara veriyim diyorum önüme bomba geliyor birsürü

Keske "Nostalgic Pack" ciksaydi,Karachi-Terminal-Highrise falan cok iyiydi

Highrise ve Terminal kalitesinde harita malesef yok şu anda MW3'de.O iki harita hertürlü moda uyuyordu ne çok karambol ne de çok durağan.

• Yeni Elite videosunda 2 yeni harita daha göründü.

Overwatch

,

Black Box

• Haritalar boyutu ne kadar

• Owerwatch
  • Overwatch eğlenceli olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: R*ACE

Haritalar boyutu ne kadar

Overwatch

550 m2 dubleks, süper lüks tüm şehire hakim bakış açısı, merkezi uydu sistemi çift asansör vs.
  • cod kendini pek fazla geliştirmediği için bf daha cazip geliyorr bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

quote:

Orijinalden alıntı: R*ACE

Haritalar boyutu ne kadar

Overwatch

550 m2 dubleks, süper lüks tüm şehire hakim bakış açısı, merkezi uydu sistemi çift asansör vs.

Guzel dusunce ama olmamis
  • Ekleyin live'da. Moderwar 3'ü oynamak için sabırsızlanıyorum. :)
    gametag: ender satici
  • Bugün live'ımı tazeleyip Xbox a kesin dönüş yaptım. yaklaşık 1 aydır MW3'e ellemiyorum.Bakalım hevesim ne kadar sürecek :D
  • sniperlarda 22 lvlde acilan durbun ne ise yariyor? moab acabilen varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

sniperlarda 22 lvlde acilan durbun ne ise yariyor? moab acabilen varmi?

1 kere açabildim Moab'i. Çok kolay ölünebildiğinden dikkatli oynamak lazım moab için.
  • bağlantı sorunları kalktımı acaba?

• Beyler ps3 için DLC ne zaman geliyor bileniniz veya tahminde bulunabilecek var mı bu arada dlc'de sadece 2 harita mı var?
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.