Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!] (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.656
Cevap
6
Favori
163.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Ensar sagolsun dün koyar koymaz izlemistim,2 yeni harita ile ilgili yaklasik 30 saniyelik hizli hizli oynanis gösteriliyor.. Her 2 haritayi da begendim sahsen,hele sükür renkli haritalar görebilecez..

Osman kardeşim yeni video filan bulursanız paylaşın olur mu, sabırsızlanmaya başladık artık 16 harita yetmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Ensar sagolsun dün koyar koymaz izlemistim,2 yeni harita ile ilgili yaklasik 30 saniyelik hizli hizli oynanis gösteriliyor.. Her 2 haritayi da begendim sahsen,hele sükür renkli haritalar görebilecez..

Osman kardeşim yeni video filan bulursanız paylaşın olur mu, sabırsızlanmaya başladık artık 16 harita yetmiyor.

Valla o video islerini Ensar`a diyeceksin abi,nasil yapiyor bilmiyorum ama buluyor bi yerden

Bu arada paylasilan Video resmi bir Video´ydu,Activision tarafindan kaldirilmis,ne halt yedikleri belli degil..

Aha birtane buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 17 Ocak 2012; 14:28:36 >

• Yeni gelecek map'ler gercekten cok guzele benziyor. Su yuksekte gececek bir map bardi adini unuttun neydi o yav?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Yeni gelecek map'ler gercekten cok guzele benziyor. Su yuksekte gececek bir map bardi adini unuttun neydi o yav?

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Yeni gelecek map'ler gercekten cok guzele benziyor. Su yuksekte gececek bir map bardi adini unuttun neydi o yav?

Heh cok tesekkurler hocam

Bu harita gelicek harita paketinde varmi?

• Herkes oyundan bıktı galiba. Hiç yorum yazılmıyor
  • "Search & Destroy" modu hâricindeki modları oynamıyorum artık.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Selam arkadaşlar uzun süredir online fps oynamıyorum, oyunu online oynamak için orjinal ürün mü almam lazım, yoksa internetten satın alma yöntemi var mı? varsa yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altotito -- 18 Ocak 2012; 16:08:51 >
  • iOS'un ardından Android'ede geldi Call of Duty:Elite uygulaması, bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

iOS'un ardından Android'ede geldi Call of Duty:Elite uygulaması, bilginiz olsun

Ben Türkiye accountumla alamadım. Sanırım Avrupa ya da Amerika accountun olması gerekiyor.
  • AppStore'da amerika mağazasında vardı , Android'inde aynıdır büyük ihtimal....
  • Yeni DLC ile ilgili video yayinlanacakmis bu aksam,TR saatiyle kacta yayinlanacagini birisi söylerse cok makbule gecer..

http://www.gametrailers.com/video/episode-508-gt-tv/725768
  • Kisada olsa GameTrailers bir video paylasti yeni DLC ile ilgili,17. dakikadan itibaren basliyor söylesi ingilizcesi olan cevirirse Robert Reis`in dediklerini cok makbule gecer

http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/144?ch=4
  • Arkadaşlar uygulaması çıkmış.Bağlantıya tıklayarak uygulamaya ulaşabilirsiniz.

Call of Duty ELITE Android
  • Evet arkadaşlar güncel olarak takip ettiğim haberleri düzenli olarak bu hesaptan yazacağım,takip edin destekleyin.

https://twitter.com/#!/CallofDutyTUR

@CallofDutyTUR

• elite nedir amacı nedir biri bana anlatsın lütfen :D
  • Yahu ben neden hep 125ms - 150ms altı pingde oyun buluyorum ve neden hiç Türk denk gelmiyor :) Vay arkadaş ping hep 3 çubuk var mı bi ayar falan yapayım da 5 çubuğa çıksın şu ping. Bir iki kere denk geldi şu 5 çubuk, oyun o zaman süper oluyor valla
  • Geçtiğimiz günlerde FBI tarafından sitelerine el koyulan ve dünyanın en çok aranan korsanı olarak bilinen Kim Dotcom, dünyanın gelmiş geçmiş en çok satan oyununun 'en iyi' oyuncusu oldu.

****, MegaVideo gibi dosya paylaşım sitelerinin sahibi konumundaki Kim Dotcom, Modern Warfare 3'ün Xbox 360 sürümünde dünya liderliğine yükselirken, bunu bir videoya kaydetti. Saatler süren Modern Warfare 3 maratonunun ardından birinciliğe yükselen Kim Dotcom'un bu videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu arada konuyla ilgili olmasa da Kim Dotcom'un bu kadar 'en çok' aranmasında önemli rol oynayan **** sitesinin Dotcom'a kazandırdıkları da geçtiğimiz günlerde rapor edildi. VentureBeat'in haberinde belirtilenlere göre ****'ın sahibi, sadece bu siteden toplamda 175 milyon dolarlık bir gelir elde etmiş.

Tüm bunlara rağmen sitelerine el konulan Kim Dotcom'un geçtiğimiz günlerde Yeni Zelanda'daki Auckland şehrinde yakalandığı da belirtiliyor.

• Yarin yeni haritalar geliyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Yarin yeni haritalar geliyor.

Piazza güzel harita sevdiğim tarz valla
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.