Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!] (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.656
Cevap
6
Favori
163.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piazza'nın da gideri var her türlü oynanır ama özellikle overwatch diyorum.
  • Sadece Elite'leremi gelicek
  • sadece elite lere değil ancak ilk olarak elite lere gelecek
  • Yeni video yayinlandi Elite hakkinda tanitim,DLC ler falan filan,ayrica cok kisa da olsa diger 2 haritadan goruntulerde mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 24 Ocak 2012; 2:33:14 >
  • 4200 MSP'lik Elite'in yaptıklarını ve daha fazlasını EA/DICE, "Battlelog" ile ücretsiz sağlıyor.

EA/DICE kadar olamadı şu Infinity Ward.

Nefret ettirdiler kendilerinden. Açlık ve paragözlülükleri ile... Yazık...
  • Bana dün bedavadan 2 saat XP verdi. Punalar 2ye katlanmış durumda. Herkeste öyle mi acaba
  • Paket cikmis Elite olanlar yumulun
  • Paket gelmis hemen deniyorum.2 yeni harita (piazza ve liberation)
  • Süper. Yorumlarınızı bekliyorum. Elite alıp almama konusunda hala karsızım. Beni teken tek şeyi haritalar. Yoksa klanmış falan beni ilgilendirmiyor. Tek tabanca oynuyorum.
  • Ooo yea bende indiriyim yanlız 3 tane değilmiydi? Overwatch yok mu?
  • Yok Babür 2 tanecik sadece,diger haritalar önümüzdeki aylarda parca parca cikacakmis mis mis..

Bu arada Liberation`da bir mac yapabildim,begenmedim maalesef .. Renk paleti yine cok kötü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Paket gelmis hemen deniyorum.2 yeni harita (piazza ve liberation)

screenshot'ları görelim hacı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 24 Ocak 2012; 13:29:13 >
  • Liberation tam yatarcanlar ve sniperlar icin tasarlanmis genis sayilabilecek bir harita.Sniper'i iyi kullanan icin ideal.Piazza ise minik dar koridorlardan olusuyor.Tahminimce shotgun'i iyi kullanan burada epey is yapar. Simdilik izlenimlerim bunlar
    Bu arada elite üyeler icin yeni haritalarin agirlikta geldigi ayri bölüm acilmis. Elte TDM gibi..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Paket gelmis hemen deniyorum.2 yeni harita (piazza ve liberation)

screenshot'ları görelim hacı.

Belki sonra.
  • Bu iki harita normalde kaca satilacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R*ACE

Bu iki harita normalde kaca satilacak

Henüz belli değil diye biliyorum.
    Şuansadece elite üyeleri oynayabiliyor. normal üyeler için bir süre sonra satışa açılacak. xbox harici platformlar için ise ondan daha sonra satışa çıkacak sanırım.
  • Yeni haritlalar değişik olmuş biraz. Liberation nası diyim BF3 haritaları gibi olmuş. Hatta BF3 multiplayer betada bi harita vardı ismi hatılayamadım parklı bahçeli ona çok benziyo.

Piazza'da resmen kimkime dumduma mw3 ilk çıktığında haritlara dar, karşışık derdik fallen a seatown a falan ama bu piazza bi başka
  • Liberation uzun zamandır çıkan en değişik CoD haritalarından birisi fakat Piazza inanılmaz kamp haritası olmuş.O kadar çok girdili çıktılı yer varki kafanızı nereye çevirseniz birisi karşınıza çıkıyor.

İlk paket DLC'nin muhtemelen en güzel haritası Overwatch olacaktı fakat onu gelecek aya sakladılar.

Osman abi beğenmemişsin fakat Liberation'ın renk paleti MW3 haritalarına hep soluk dediğimiz için daha bir canlı olmuş adamın içi açılıyor tam haftasonu piknik mekanı.
  • Ensar mevcut 16 harita o kadar soluk renkte tasarlanmis ki Liberation`da civarda bulunan Sonbahar yapraklari göze yeniymis,renkliymis gibi geliyor.. 3-5 mac daha yaptim,adam yapraklarin oraya uzanmis kiyafeti de ayni renkte adamin üstüne basip gecmisim Road Kill verecekti nerdeyse

Piazza inanilmaz karisik,sirtimi duvara veriyim diyorum önüme bomba geliyor birsürü

Keske "Nostalgic Pack" ciksaydi,Karachi-Terminal-Highrise falan cok iyiydi
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.