Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.656
Cevap
6
Favori
163.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kotaku'da bir haberde okudum.Ele geçirdikleri bilgilerde Seal Team 6 denilen elit askerlerinde oyunda rolü olacakmış.Oyun içi geçen bir konuşmada aynen "Seal Team Six was sent in but they lost half their team on infil. We need to strike fast before the Russians can launch a counterattack." böyle diyor."Seal Team 6 içeri sızmada adamlarının yarısını kaybetti.Ruslar karşı saldırıya geçmeden harekete geçmeliyiz." bu da Türkçesi.Şimdi bunun ne önemi var diye sorabillirsiniz.Bu Seal Team 6 takımı aynı zamanda Usame Bin Ladin'i öldüren takım.Bu sebeple bir ihtimal Pakistan'da Usame Bin Ladin'i öldürmeye gidebiliriz ya da öldüğünü görebiliriz.

Kaynak:http://kotaku.com/5801598/seal-team-six-black-tuesday-and-other-modern-warfare-3-hot-buttons

• Ben sahsen oncelikli olarak Battlefield 3'u bekliyorum ve Infinity Ward dagildiktan sonra MW3 icin pek iyi beklentim yoktu ama oyunun gececegi yerleri gorunce heyecanlandim. İnsallah MW1 gibi efsane bir oyun gelir (single moddan bahsediyorum, multide benim tercihim BF).

Ek olarak BF3 varken MW3 mu oynanir ya da MW3 varken BF3 mu oynanir seklindeki yorumlar tam bir sacmalik. Ozellikle multiplayer yonuyle ikisi de cok farkli oyunlar. Zevkler ve renkler tartisilmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 14 Mayıs 2011; 12:49:18 >
  • Geliyor efsane geliyor rekor kırmaya geliyor

Beyler kapak fake değilmiş.

Oyunun adı call of duyu : mw3 olacak anlalisan

Modern warfare 3 isim hakkını alamadılar herhalde
  • Çıkış tarihi ile iligi bi tahmin varmı sitelerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: om3r-

Çıkış tarihi ile iligi bi tahmin varmı sitelerde?

Kasım 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

Bu Yuri, Stephen Lang'e(Avatar) Volk da Brian Cox'a çok benziyor.

aynen bende baya benzettim baya ona süper bir modelleme yapılmış ama baya karizma yani. bakalım frost filan nasıl olucak. soap'un ve price'ın son hallerini görmek istiyorum. ayrıca oyunun açılış bölümü bomba olucak eğer senaryo doğruysa harbiden bildiğin bourne ortamı ama dünya savaşı sırasında ve çok daha fazla aksiyon mw2'deki efsane yer favela'nın 4-5 katı zevk vericek bir ortamda geçicek açılış bölümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-CoD_Modern_Warfare_3_ilk_Bilgiler__Goruntuler-15633.htm

bu görüntüler gerçekse bi daha cod mod demeyin bana

bunların çakma oldugu aşırı belli. cod2 nin grafikleri bundan iyidir. mw3 ü böyle yapıp boşuna zaman kaybetceklerini sanmıyorum.

• quote:

quote:

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-CoD_Modern_Warfare_3_ilk_Bilgiler__Goruntuler-15633.htm

bunların çakma oldugu aşırı belli. cod2 nin grafikleri bundan iyidir. mw3 ü böyle yapıp boşuna zaman kaybetceklerini sanmıyorum.

Çakma değil kotaku'da yayınlandı

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

quote:

Çakma değil kotaku'da yayınlandı

ilk gameplay çıksın öyle konusalım o zaman. bunlar biraz cacık çünkü

• yeni videolar geldi ama gameplay degil america fransa ingiltere ve almanyaya ozel savas videolari varbolumsinucanavarinda

http://i2.ytimg.com/i/9YydG57epLqxA9cTzZXSeQ/1.jpg?v=bbff32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 14 Mayıs 2011; 18:09:53 >
  • Price, Soap olacaktır umarım yine, olmazsa büyük eksiklik single için.
  • İmza için isteyen kullanabilir.

Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!]

[center][image]https://store.donanimhaber.com/b9/49/55/b94955c1dd5643dae72c0a8902650463.png[/image][/center]
  • Battlefield 3 varken bunun yüzüne bile bakmam!Ortaçağda kalmak isteyenlere iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

Battlefield 3 varken bunun yüzüne bile bakmam!Ortaçağda kalmak isteyenlere iyi oyunlar.

utanmadan nasil yaziyorsunuz boylem esajlar

MW2 nin singlesini deliler gibi oynamadin mi ?

sana camur silahlarla vurus hissi olmayan bf de iyi oyunlar
  • DMC bu mw2 gibi olmadığı belli black ops 2 gibi olacak
    iw dağıldı birkere capella falan başka firma kurdu gördük

burada oyunun isim hakları respawnda bu nedemek demektirki

captan pric
    soup mactavish
    makarow gibi karakter isimleri olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Battlefield 3 varken bunun yüzüne bile bakmam!Ortaçağda kalmak isteyenlere iyi oyunlar.

quote:

vurus hissi olmayan bf

quote:

vurus hissi

quote:

olmayan

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Tamam mw'yi seviyorsun anladıkta vuruş hissi olmayan, çamur gibi silahlar ne hocam aşırı abartıyorsun yahu tamam Cod 1 numara

•  Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!]

Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!]

BF3 'ü bırakın bunla yarışamıyor mw3
  • mw 2 - bc 2 silah modellemelerini karsilastirin farki gorun...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.