Şimdi Ara

Call of Duty : Modern Warfare 3 Orjinal Olmadan Online Oynamak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
24.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call of Duty : Modern Warfare 3 Orjinal Olmadan Online Oynamak ?

Arkadaşlar bu konuda bir fikri , düşüncesi olan var mı ?

Varsa bana yardımcı olabilir mi..

Şimdiden teşekkürler.

• yok öyle bişey.zaten orjinal oyunu amacı o.oyun yapım firmaları istese single için bile korsan oyunu engellerler.ama amaç böyle böyle oyuncuları orjinal oyuna yönlendirmek.single da hikaye kısa ama multide... mecburen multi oyun için orjinal alacaksın.yok öyle yağma
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

yok öyle bişey.zaten orjinal oyunu amacı o.oyun yapım firmaları istese single için bile korsan oyunu engellerler.ama amaç böyle böyle oyuncuları orjinal oyuna yönlendirmek.single da hikaye kısa ama multide... mecburen multi oyun için orjinal alacaksın.yok öyle yağma

Multiplayer yaptım fakat online olmuyor :D baya uğraştım sonuç sıfır.

Razor amcalar yakında çıkarır crack'ini oynarız nasıl 2 de oluyorsa bunda da olur ama biraz zaman :)))
  • Modern Warfare Pre Final ile oynuyorduk orjinal olmadan. MW3 için bir bilgisi olan varsa konu güncel.
  • Oynayamazsın. Black Ops gibi. Çıkacağı da belli değil.
  • http://alteriw.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 31 Ocak 2012; 16:25:39 >
  • Beyler madem konu güncel (son mesaja göre) şimdi korsan bildiğin torrentten indirsek key alsak şimdi o keyi nabıyoruz yani şimdi arkadaşta baktık mw3'ün multisine tıklayınca steam açıyor. Keyi steama falan mı yazıyoruz aydınlatın. ;(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Beyler madem konu güncel (son mesaja göre) şimdi korsan bildiğin torrentten indirsek key alsak şimdi o keyi nabıyoruz yani şimdi arkadaşta baktık mw3'ün multisine tıklayınca steam açıyor. Keyi steama falan mı yazıyoruz aydınlatın. ;(

steam için key alacaksın fazla bu işlerden anlamadığın yerden alma yoksa elinde patlar key.CD Keys here diye bir sitede taş çatlasın 40 liraya satılıyor mw 3 ordan alıcaksın ama cd key rus cd keyi yani steam a Türkiyeden giremiyorsun o keyi rusya olması lazım ülkenin.Onun içinde çeşitli yöntemleri anlatıyor site zaten resimlere bakarak ipni rus yapıyorsun keyi girdikten sonra oyun downlad olduktan sonra bir işe yaramıyor zaten.İlk başta bu kadar şeye gerek yoktu rus keyiyle ama çok fazla kişi rusyadan ucuz cd key almaya başlayınca böyle salak birşey istemeye başladı steam.Rusyada cd keylerin ucuz olmasının sebebi çok fazla korsan kullanılmasıymış.
    Ek olarak AlterIWnet mw3 de hacklemeye çalışıyor mp olarak bu yaz sonuna doğru hacklenir merak etmeyin
    edit:Torrentte indirdiğin oyun fayda etmez orjinal keyle oynayacaksan.Oyun yanlızca steam üzerinden oynanıyor yani sen keyi girince steam birdaha indiriri sana ben indirmişitm daha önce diyemezsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 9 Ocak 2012; 20:01:22 >

• Forumda key satan arkadaşlarda var Gamekeystore iyi bir sitedir öneririm.Steamden download edip oyuna akıyorsun direk key alınca.
  • Hamachi'den oynanıyor mu MW3?
  • Bana çok zor geliyor bu işlerle uğraşmak orj. aldım keyfime bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyatural

Bana çok zor geliyor bu işlerle uğraşmak orj. aldım keyfime bakıyorum

allahını seven üzerime gecekondu dikip belediyeye şikayet etsin ... Orjinal oyun alınırmı abi ya d&r dan baktım oyun 149 TL o kadar parayı br oyuna vermem beklerim crack cıkmasını. He bu arada cıkmayacak demeyin Blac Ops kötü olduğu ve multiplayerı tutmadıgı için crack cıkarmadılar. Ama emin olun bu cod 8 in cracki çıkacak. Suan cıktıysada bi paylaşı verin bizde yararlanalım :D
  • altermw3 den multiplayer oynuyordukda şimdi ne yazıkki kapandı
  • http://teknogods.com/

oynamak isteyen varsa hala MW3.

tavsiyem cod4 en kral MW dir.Xfiredan rahatlıkla oynayabilirsiniz.
  • altermw3 kapandı ama teknogods da mw2-3 black ops- waw hepsi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.