bir an önce ön siparişe açılsa |
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU (3. sayfa)
-
-
28 ekim nasipse hadi hayırlısı bitsin bu hasret :) Haziranda en azında gameplay veya beta falan olsa görsek.
-
Yerimi alayim ben sabahlar olmasin 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Efsane olacak, efsane! Şimdiye kadar hep normal sürümleri alırdım ama bu oyun ön siparişe açıldığı gibi üst sürümü almayı düşünüyorum.
-
8 Haziran’da bir şeyler gelebilir hocam.
18 Haziran diyorlar
-
8 Haziran'ı Trailer'da göstermişlerdi. :)
Tom Henderson auf Twittertwitter“June 8th? :)”https://twitter.com/_Tom_Henderson_/status/1529138660574117889 -
Bilmediğimden soruyorum; Bu COD serisi neden hep aynı isimle çıkıyor? MW 2 yok muydu zaten? Vallahi seriye uzak biri olarak takip etmek ne kadar zor.
2019'da orijinal Modern Warfare serisi reboot yedi. Reboot demek karakterleri, hikayesi veyahut diğer materyalleri orijinale benzeyen ama yeniden hayal edilmiş versiyon demek. Yeni gelecek Modern Warfare II reboot yiyen yeni serinin ikinci oyunu olacak. İlk çıkan üç MW ile hiç bir alakası yok bu serinin diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 24 Mayıs 2022; 22:55:56 > -
Teşekkürler :)
Üçüncü resimdeki karakter ilk üçlemeden Gaz karakterinin yeniden yorumlanışı sanırım, ve adamı siyahi yapmışlar.
Lan bu adam orijinal üçleme de saf kan İngiliz idi, SJW denen kanser oluşum bayram eder artık..
-
-
Modern Warfare II nin Cold War + Vanguard gibi kötü çıkacağını pek zannetmiyorum çok güzel olacak mevcut MW nin üstüne DE çok şey koyacaklar yenilikler yeni silahlar yeni silah eklentileri yeni perkler yeni bilindiği üzere farklı modlar da gelebilir
-
Ön siparişe ne zaman açılır beyler? Sec hak ortak olmak isteyen varsa şimdiden konuşalım, anlaşalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
8 Haziran diye söylentiler var; fragmanda da konteynerde yeşil tarih yazıyordu bence 8 Haziran'da başlar ön siparişler fakat fiyatı ilk oyunu gibi 469 TL olmaz en az 800 TL olur gibime geliyor. Hey gidi eski günler 🥺 209 TL olduğu güzel günler 😭
-
Umarım shipment harita modunu bu oyunada eklerler. Bazen hızlı oyun iyi oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yılın en çok beklediğim oyunu. Search and destroy ile sabahlar olmasın. :)
beklemedeyiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X