Modern Warfare de tek başına oynamak olmuyor 3 senedir MW de tek takılıyorum neler çektim ben bilirim. ekip kurmak şart diye düşünüyorum böyle DH dan pro arkadaşlar toplanıp bir takım kursak güzel olur diye düşünüyorum. |
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU (4. sayfa)
-
-
Neden vanguard oynamıyorsun gelene kadar , hem shipment ve das haus muthiş hızlı😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mekanın Sahibi geliyor😁😁 Pre order...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam sen kur gelelim kanka.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mayhem? :)
-
Olur olur 😁
Mw2 hiçbişi yapmadan mw olarak çıksa yeter , elden ring yüzünden millet makineyi sandığa koyacak gibi öyle oyunsuz bi dönem gözlüyorum hele bf faciamızdan sonra ilaç olacak inş.
Vanguardda oynuyoruz, mw2 de de oynamak iyi olur diye dedim. Mw1 de de vardı bu harita.
Vanguardda denk gelemedik seninle hiç ya 😄
Bu sefer Deluxe edition gelsin tüm skinler 🔥
@Aragorn oyunun Betası nın çıkmasına yakın Playstation bölümüne konu açarız
Bekliyoruz hocam. Modern Warfare yeri herzaman ayrı olmuştur. Bu arada önsiparişe standart sürüm 800-900 aşağı beklemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher_1907 -- 25 Mayıs 2022; 20:28:24 > -
Bende paso tek takılıyorum ama mw2 ranked modu gelince toplanalım top250 falan kasamasakta namimiz yürüsün derecesinde bir seviyeye geliriz
Yeri değil ama geçen gördüm bf'ye ilk sezon geliyormuş sonunda ve sadece 1 harita gelecekmiş eskiden ufakta olsa bir çekişme olurdu artık ortadan kalktı diyebiliriz sadece ground War modu için teşekkür ederim bf'ye mw2019'un en güzel yanıydı o mod bf'den baya oyuncu çekti mw2'de çıkışta olacakmış 2042 rezaleti sonrasında yine baya oyuncu çekecektir
battle.net'den mi alacağız
-
Reis sensiz olmaz buralar epeydir yoksun😁
Nicolai nerde yav
Para biriktirmeye başlamak lazım o halde :)
-
Mw denince akla gelen seri katillerden galactichope :D xboxta mutlu mesut gidiyorum bakalim şu oyunda xbox ve ps5 konsollar arasi cros olsa tadindan yinmez 😁
Niye yeri olmasın yahu forum burası konusu açılmıştır sormak veya söylemek ihtiyacı duymuşsundur hiç çekinmeyin 2-3 çok bilmiş sataşacak diye en fazla sataşır cevap vermezsin kudurur 😁
Bf’ye değil sezon bf4 gibi toparlanma gerekir , ki çok zor mw2 geldiğinde bülent ersoya yapacakları gibi büyük mezarlık gerekir bi bf fanı olarak söylüyorum .. yeni yaptıkları güncellemeyi yine kendileri güncelleme ile bozdu , kimsenin tahammülü yok artık özellikle bu fiyatlarda kimse ıskalamak istemez.
Ben baya oynuyorum vakit buldukça , camo kasıyorum keyifli oluyor 😅
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X