|
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU (334. sayfa)
-
-
Herkesin kendi tercihi ama konsolda gamepad'e alışınca tetiklerin parmağınızın ucunda olması, feedback'ler sizi daha çok oyunda hissettiriyor. Şu an tekrar klavye mouse oynadığımı hayal bile edemiyorum.
En fazla arada aklıma gelir de nostalji için PC'ye COD 2 indirirsem kullanırım.
Multi TDM benim de her gece görev gibi girip çıktığım bağımlılığımdır, zaten Dual sense almışsınız oynadıkça herşey daha güzel gelecek, keyifli oyunlar :)
-
Call of Duty: Modern Warfare 2 NewstwitterCall of Duty: Modern Warfare 2 Newshttps://twitter.com/mw2codhub/status/1687725556538716160?s=46&t=IruFcahAQk7t-O0xCZRQ4A
🫥
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Geçen şu boys şeysinden siyahlı elemanı aldım,hayatımda ilktir böyle bir şeye para vermem. Şunu dedim kendime; Bu oyun firmaları iyi ki düzgün skin çıkarmıyor, yoksa maaşı bunlara veririm.
Elemanın 3 farklı fatalı var,yere düşmüş düşmana 2 tane farklı ,direkt arkadan gelirken farklı fatal atıyor. Son MK oyununda bu kadar kan efekti yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Psn plus olmadan cod multi oynanabiliyor mu? Eylülde benimki bitiyormuşta çok boşa para gibi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef oynanmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam öncelikle hayırlı olsun. İş yoğunluğundan bakamadım buraya ama @bynedim hocam güzel açıklamış. Paylaşmış olduğu linkteki videoda 3:40 sonrası ayarları asıl belirleyici olacaktır. Oyun tarzınıza göre sağ ve sol analog ayarlarını yapabilirsiniz.
Ben genelde sniper oynuyorum o yüzden ona göre düzenledim. Oyun içi sensitivity ayarlarınız da önemli tabii.
Eve geçtiğimde ayar ekranımı atarım isterseniz. Oynadıkça kendi optimum ayarlarınızı bulursunuz zaten.
-
Kendisini oyunda fiziksel olarak görmediğimiz karekterin kostümlerini almayın arkadaşlar. Boşuna para.. Fps oyunu bu kostümlerin hiçbir önemi yok. Aynı zamanda karekterlerinde. Mesela silahlara verilen paralara çok acımam çünkü görüyoruz gayette güzel görünüyorlar farklı skinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 7 Ağustos 2023; 13:57:39 >
Press Start 🎮twitterPress Start 🎮https://twitter.com/pressstartexe/status/1688583172072652800?s=46&t=IruFcahAQk7t-O0xCZRQ4A
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
düşman bizi görüyor, yetmez mi :))
-
Yetmez yetmez :)
Geçen gün gelen son güncelleme ile bazı silahlardaki aim assist konusunda değişim farkeden oldu mu?
-
Hocam merhaba, kontrol freek nereden aldınız acaba, bende almak istiyorum da.
-
Yine bir sony excucive hediyesi. Dikkatkerden kacmasin.
redditFrom the ModernWarfareII community on Reddit: New Shadow Company Combat Pack For Oni (Free PlayStation exclusive)https://www.reddit.com/r/ModernWarfareII/comments/15mnk6s/new_shadow_company_combat_pack_for_oni_free/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün birinin shotgun'ı elime geçti de uzak mesafeli tek atışlar yapabildiğini gördüm, hiç kullanmamıştım. Hangi silah olduğuna da bakmadım.
Shotgun kullanan var mı? Geliştirme tavsiyesi olan?
-
Trendyolda aldım hocam. Galaxy modelini 350 TL ye
Teşekkür ederim hocam. Baya baya alıştım dualsenseye. Oyun birincilikleri artık hayal değil benim için. Yalnız dün edge yerine normal dualsense ile oynadım oyuncak gibi gelmeye başladı. Edge farkını kullanınca anlıyor insan.
Hocam bu mu ?
https://www.hepsiburada.com/kontrolfreek-playstation-5-ps5-beyaz-yuksek-performans-pm-HBC00001VP3MZ
-
Mor rengi hocam. Fiyat gayet güzel alınabilir.
uzun bir aradan sonra oyuna dönüş yaptım. patattes olmuş parmaklarımı açmam lazım
Var mı AR önerisi olan. hangi silah ne durumda takip etmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 12 Ağustos 2023; 12:25:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X