Şimdi Ara

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.803
Cevap
75
Favori
269.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternet bağlantı testi yaptım düzeldi bi deneyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni harita gelmiş.

• Call of Duty: Modern Warfare II & Warzone - 21 Savage Operator Bundle | PS5 & PS4 Games

PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/call-of-duty-modern-warfare-ii/ Grind got harder �� Play got smarter�� 21 Savage is now in Call of Duty. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #cod #callofduty #callofdutymodernwarfare2
    https://www.youtube.com/watch?v=5t5XyG95iHY
  • Lânet olası veteran nerelerdesin? Ban yedikten sonra hiç girip mesaj da yazmadın durumun nasıl hayatta mısın? Aragorn da merak ediyor seni bak.. ban yedikten sonra foruma mı küstün ne yaptın abi ? :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 1 Eylül 2023; 18:34:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt
    veteran sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı, giydirmeyi çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
    çok gülerdi, ben gülmem.
    bu kapıdaki arkadaş abi köye para dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.
    Galactic, abi beni kapıdan al dediğinde dalga geçerdi. ben geçmem
    veteran sevdiğimiz bir abimizdi ama parayı da bi tuhaf dağıtırdı.
    ne varsa elinde gene döner dolaşır onun elinde kalırdı. benim kalmaz.
    bizde para masaya konur. herkes ihtiyacı kadarını alır.
    veteran abim silahını adamına taşıtırdı. ben silahımı saklamam.
    abim bu masaya şöyle fiyakalı, ama biraz da yamuk otururdu. ben arkamı arkadaşlara verince, şöyle yaslanırım bi geriye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MW3’te yapay zekâ ile kufur edenleri banlayacaklarmış. 2 gram keyfimiz vardı yabancılarla sövüşüp Ingilizce’mizi geliştiriyorduk, adiler.

• Veteran abimiz İngilizlere çok söverdi ben sövmem

O değilde o zaman oyunda pek adam kalmaz ki gelen geçen birbirine sövüyor oyunda 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 2 Eylül 2023; 3:9:8 >
  • Beyler mp5(yersen lachhman) shroud süper bi tüfek olmamış mı? Çok güçlü umarım nerf yemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 2 Eylül 2023; 21:11:54 >
  • Gorkem.IX kullanıcısına yanıt

İkisini de olabilecek en iyi düzeye getirdim kendi oyun stilim için açıkçası klasik MP5 çok daha iyi hissettiriyor ve güçlü geliyor belki şu yeni MP5 için netten build bakmak lazım yanlış yaptığım birşey vardır ama klasik bir adım önde

• 3. Oyunu alacak olan varsa ortak alabiliriz 1 yıl satmamak şartıyla arkadaşlar

• supressor kullanıcısına yanıt

ps5 pri mi düşünüyorsun yoksa ps4 pri mi ?

• Ps5 sec

• supressor kullanıcısına yanıt

ps4 pri var boşta şuan

• beta download ne zaman

• ottoman1933 kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    3. I PRE-ORDERED CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III DIGITALLY BUT DIDN'T RECEIVE AN EARLY ACCESS BETA CODE. WHERE CAN I FIND IT?
    You don't need one! Code redemption is not necessary for pre-orders through the PlayStation Store or Microsoft Store, or pre-purchases through Battle.net or Steam. You're automatically registered to participate in Early Access for the Call of Duty: Modern Warfare III Open Beta on PlayStation, Xbox, Battle.net or Steam. When the Early Access begins, you'll be able to download it immediately.

Ön sipariş verdiyseniz 6 Ekim'de Early Access başladığı gibi download da başlayacakmış.

• Arkadaşlar selam konuyla alakasız ama belki bilen olur.

Ps5 Battlefield 5 indirdim ama sağ analogla hedef almak çok zor, mouse taktım klavye olarak görüyor, gyro ayarı da bulamadım desteklemiyor mu acaba yoksa ben mi bulamadım?

Saygılar...

• Mw2 ps5 de 120 fps oluyormu arkadaşlar.Mw1 de yapıyordum,bunda ayarlarda kapalı görünüyor

• dante06 kullanıcısına yanıt

Oluyor ama PlayStation 5 'in ayarlarından 120hz'yi açmanız gerekiyor yada TV desteklemiyor olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 9 Eylül 2023; 14:15:33 >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Tv destekliyor hocam.Oyunun ayarlarından açamadım birde konsilun ayarlarına bakiyim

• enginkoto E kullanıcısına yanıt
    Maalesef desteklemiyor

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.