Şimdi Ara

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE | PS4 ANA KONU (548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.105
Cevap
61
Favori
261.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kansız şerefsiz Activision a sabah a kadar sövsen gene az... bu şekilde biz Modern Warfare oyuncularını sabote edecekleri hiç aklıma gelmezdi ama öğrenmiş olduk. Şuanki problemleri düzeltmeleri 5 dk larını almaz belkide ama yapmıyorlar işte.. ne desen bunlara müstekak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 5 Ocak 2022; 13:38:36 >
  • Oyunu bitirdiler. Ps5 de bütün dosyalar silindi ve tekrar yüklemeye izin vermiyor. Bende komple sildim oyunu. Vanguard ve Warzone ile devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan bir maç atabilmek için Playstation 5 ile resmen güreş yapıyorum..

Oyuna giriyorum Lobi buluyorum bazen karakter Lobide kitleniyor donup kalıyor tekrar Ana menü den oyunu kapatıyorum hata yı Sony e iletiyorum tekrar oyuna giriyorum Lobi den oyuna geçiyorum sonra bir bakıyorum Siyah Ekran tekrar oyunu kapatıyorum Ana Menüden tekrar hata yı gönderiyorum Sony e Sonra tekrar oyuna giriyorum bu döngüyü böyle sürekli yapıyorsun sonra şansın varsa 1 maç oynuyorsun ara sıra o maçı oynamak için akla karayı seçiyorsun

• Yok uğraşılmaz gibi makineye de zarar verir bu, hazır indirimdeyken alacaktım vazgeçtim halbuki son yıllarda en sevdiğim cod oyunuydu adi activision.

• Az önce oyun içinden otomatik bir update yaptı. Uzun zamandır gelmiyordu update. Update’yi yaptıktan sonra deneyemedim cihazı kapatmak durumunda kaldım ama umarım şu sorunu çözmüşlerdir. Yarın belli olur.

• Since1903 kullanıcısına yanıt
    Var mı bu güncellemeden sonra kontrol eden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala aynı şekilde devam ediyor sorunlar

• Sony de bu şerefsizliğe ortaktır binlerce hata raporu gitti belkide Sony e.

• Dün gece elemanın biri ile 1V1 Shipment atacaktım ona da izin vermiyor her girişimde siyah ekran hatası aldım.. Warzone a giriyorum herhangi bir hata yok sıkıntısız gir oyna Warzone u. Mecbur gidip kardeşlikten Black Ops 5 bakacam.

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Aynı sorunlar bende de var. 60Hz sinyalde de 120Hz sinyalde de oluyor farketmiyor. Warzone haritası değiştikten sonra ortaya çıktı bu sorunlar bende. Black ops cold war'u sorunsuz 60 ve 120 Hz'de oynayabiliyorum ama modern warfare olmuyor hatta activision support ile iletişime geçtim teknik ekipe ilettiklerini söylediler. Video istediler benden birsürü video çekip yolladım. Durup dururken siyah ekranda takılı kalması gösterdim onlara, sırf bunun için youtube kanalı açtım bakabilirsin dostum burdan:

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE | PS4 ANA KONUAtbrk the coolyoutube
    Call of Duty: Modern Warfare bug on PS5
    https://www.youtube.com/watch?v=VI6O0vByfLU&feature=youtu.be
  • Atbrk_the_lad kullanıcısına yanıt

Hocam 7. Saniyedeki ekran parlamasi banada oluyor ps4 te oynuyorum cok cins sorunlar var su oyunda

• Cyberpunk oyun kötü durumda diye storedan kaldırmıştı sony.

Yiyorsa kaldırsınlar bakalım çalışmayan bozuk oyunu store dan.. activison a artistlik yapabilecekmi bakalım..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sezon 2 de oyunu düzeltmezlerse daha da hiç düzeltmezler.. yanlış anlamayın arkadaşlar ama bu saaten sonra Activision un keyfine göre ya düzelir yada hiç düzeltmezler. bu zamana kadar demek kimse gidip Activision a dava açıp şikayetçi olmadı. Parasını verdiysek eğlencemizi kesmeye hakkı varmı abi ? biri dava açsın abi hayırdır ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 7 Ocak 2022; 12:25:24 >
  • Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

Bende PS5'ten oynuyorum sürekli insanın göz kırpması gibi saniyelik siyah oluyor ekran ama videomun en sonundaki gibi sürekli siyah kalıyor. Arkadan uçak,roket vb sesler geliyor ama hep öyle kalıyor oyun.

PC de hiç sorun yok yayınları izliyorum PS de niye sorun var o zaman serveri kapatın çok mu zor bunu düzeltmek

En son warzone güncellemesi geldi 80gb filan yanlış hatırlamıyorsam indirdim bu sefer de Multi ye giremiyorum tekrar dan indirmemi istedi bende sinirlendim sildim oyunu ben oyuna para vermişim warzone den bana ne ki benim oyunu bitiriyorsun

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt

Yok dostum PC’de oynayan arkadaşım var o da son günlerde değişik değişik sorunlar yaşıyor. Fakat PC tarafında sorun PS’ye göre daha az gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 8 Ocak 2022; 0:8:18 >
  • Dünya masraf yapıyoruz.
    Ben sahsen mw ve fifa oynuyorum bu iki oyun icin ps5 ve monitore o kadar para verdim birde oyunların fiyatları zaten ortada. Nice insanlar var böyle şu yaşadığımız duruma bak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu şekilde oynayarak sorunu biraz da olsa hafiflettim sürekli hata almak yerine seyrek almaya başladım

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE | PS4 ANA KONU

Hocam şu şekilde çözdüm derken ? Tüm modları açınca hata vermiyor mu diyorsunuz ?

• Since1903 kullanıcısına yanıt

"Hacım" Sürekli hata alıyor isen bu şekilde hatalar seyrekleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 9 Ocak 2022; 17:30:51 >
  • 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.