Şimdi Ara

Call of Duty Modern Warfare RTX Grafik Karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarz oyunlarda pek belirgin olmuyor. Ozellikle grafik kalitesi yuksek olan oyunlarda

Ama eski oyunlarda baya farkediyor. Half life a yapmışlar efsane gorunuyor

• Ben Ray tracing içermeyen grafikleri daha yüksek performans ile sunmak için RTX çekirdekleri kullanılabilir miydi onu daha çok merak ediyorum. Böyle bir şey mümkünse bu gibi oyunlarda daha çok işe yarar bence.

• Pek fark yok. Daha önce NVIDIA'nın hazırlamaış olduğu Ray Tracing ON OFF videosunu seyretmiştim. Orada fark daha rahat görülüyordu. Oyunlar öyle olacak sandım. Eğer böyle ise değmez. Resmen üç kağıtçılık yahu... Üstelik RT açınca FPS de düşüyor.
  • düşüncemi söylemeye gelmiştim, zaten aynı fikirde herkes. bu kadar fps farkına değmez dicem o bile yok, fark göremedim. farkı göstermek için ucundan biryerleri göstermeye çalışıyorlar ama mümkün değil oyun anında onlarıfarketmek. eski oyunları belki canlandırabilir.

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Bazı oyunlarda çok değişiyor. Tamamen oyuna bağlı.
    Oyunun destek sunması da gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flagbearer kullanıcısına yanıt
    Phsyx'i daha önce mafia 2'de denemiştim haşat etti oynanmaz hale getirdi oyunu kapatınca düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orodruin

Öyle aham şaham farklar yok ne yazık ki bi kaç sene sonra daha anlamlı olur RTX olayı. Zamanında da Physix için yaygara koparmışlardı.
    ahım şahım olmasın o ? aham şaham değil.
  • O zor hocam. NVIDIA bu teknolojide gelecek görmese GPU'nun içine sadece bu işlemi yapan modül eklemezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAIZEN -- 6 Kasım 2019; 21:39:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ray Tracing = Çöp

Keşke birde Fps değerlerinide açsaydınız direk yarı yarıya fps den çaldığını ve karşılığında hiçbir ekstra birşey sunamadığını çok daha görebilirdik. RT çöptür.

• Hiç fark yok.. Zaten oyunda çokta görmeyeceğimiz bir şey..

• Rtx şuan oyunlara çokça birşey katmıyor bence rtx gelecek sene çıkacak rtx destekli oyun konsolları ile bu fark daha çok görünecek.

• Nvidia yönetim kurulu: Normal teknolojide çok ileriye gittik sorun olmadığı için insanlar ekran kartı almıyor ne yapsak?
    -sivri zekanın biri: Yeni bir ışın izleme teknolojisi çıkaralım, FPS'yi yarıya düşürelim, hayın olalım, .... olalım!

• Oyun oynarken o küçük detayları fark etmek çok güç zaten. Ekran kartında performans artmalı teknoloji de önemli ama gözle net şekilde iyileştirme hissedilmiyorsa malesef boş iş olmaktan öteye geçmiyor.
  • Bencede ray tracing kapalı daha güzel

• yaw gören saniyeyi yazsın bakayım ne fark var? bence oyun desteklememiş bi fark göremedim

• GTX 1070'i satıp RTX ekran kartı alacaktım, bu videoyu izledikten sonra vazgeçtim. Teşekkürler DH :)

• flagbearer kullanıcısına yanıt
    Ray Tracing şu an için para tuzağı ve sırf RT için fazladan para vermek mantıksız ama Ray Tracingin potansiyeli çok yüksek. Sonunun Physx gibi olacağını zannetmiyorum. Hem NVIDIA hem de AMD'nin kullandığı ortak bir teknoloji olarak standart hale gelip devam edecek bence.

• baya dikkat ettim ama ben öyle bir fark göremedim.eskiden grafiklerde belli dönemler resmen çağ atlanırdı ama artık tıkandı ve gözle çok dikkatli bir şekilde seçilemeyen şeyleri yenilik diye satmaya çalışıyorlar çünkü devrim niteliğinde birşeyler yapamıyorlar.

• Biri neler dönüyor burada açıklasın. Fark yok. Lacivert sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 7 Kasım 2019; 19:19:51 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.