Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare, tam 175 GB depolama alanı istiyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenkakay08

Bütün internet siteleri amerika merkezli bir kuruluşa para veriyor. Artık internet kullanmayı bırak. Senin bu kafayla mağarada yaşaman lazım.
    Peki bütün internet siteleri aleni şekilde ypg propagandası mi yapıyor? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sunuyorsunuz ki 175 GB istiyorsunuz? Metro exodus'un grafikleri ikiye katlar bu oyunu

• Chev arabanızıda bilerek almışsınız. ABD nin oradan aldığı vergilerle savunma sanayisine de harcama yapılıyor. Gidip Japon ya da Kore alabilirdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipihrz

Chev arabanızıda bilerek almışsınız. ABD nin oradan aldığı vergilerle savunma sanayisine de harcama yapılıyor. Gidip Japon ya da Kore alabilirdiniz.
    Anlama güçlüğün mü var birader hala niye boş laga luga yapıyorsun ki? Chevrolet firması ypg propagandası yapıyor mu call of duty oyununun yapımcısı gibi? hiç böyle birşey gördün duydun mu? Ozaman boş yapma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • He tamam dost Amerika'n malına sahip olabiliriz nasıl olsa o terörist değil.
  • Bu sistem gereksinimleri kısmını anlamadım. En düşüğe “GTX 670/ GTX 1650” yazmışsınız da bu iki kart birbirine eşdeğer mi yani?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Geçen bakayım dedim Battlefield 1 hilecilerden oynanamaz hale gelmiş.

• Morphinz kullanıcısına yanıt
    Ben indireyim senin yerine hdd göndereyim daha çabuk ulaşir sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipihrz

Dolaylı yoldan Amerikan propagandasına karşı değilim diyorsun yani Profil resminde bile beyaz başlı kartal var be .
    Açıkçası ne zaman kartal görsem, aklıma ilk Beşiktaş gelir. Memlektei Amerika'yı yansıtan, kel kartalı pozu yan profilden oluyor dostum daha çok. Politik açıdan karşı olduğumuz o kadar çok şey var ki; paramızın gittiği. say say bitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Benimde Beşiktaş gelir tabi ki :D Sadece karşımdaki kişi oyundaki bu olayı kafaya takıyorsa , onun gibi basit şeyleri de kafaya takmalı diye düşündüm.
  • Ben anlamadım şimdi 175 GB indirme olacak değil ki bu indikten sonra kaplayacağı yer değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

CoD4 MW gelmiş geçmiş en sevdiğim, beni en çok heyecanlandıran FPS oyunuydu, multiplayer modunda önce oynasana.com, sonra da Xfire sunucularında fırtına gibi estim. Şu an dolu server bulsam halen oynayacağım tek oyundur kendileri...

Bu yüzden CoD:MW'dan ümitli idim ama YPG propagandası varsa ki sanırım var, Battlefield 1'e devam. 175 GB pek sorun değil, maksimum 4-5 saatte iner 75 mbps ile ama işte...
    Hocam aynı nesiilim sizle,oynasana.com da Safeguard diye nickim vardı costururduk, klan işlerine de girmiştik sırf sohbet için girilirdi o S&D sunucularına, herkes birbirini tanırdı,renkli renkli yazardık Ctrl tuşu ile yenilere hava atardık hahahah.Herkes 55 lvl için hile yapardı her şeyi açardı ama kimse buna takılmazdı artık gelenek olmuştu.O ortam bir daha gelmez mümkün değil.Bir umutla aldım bu oyunu ama o ortamı bulmak için değil ucundan kıyısından koklamak için...

• Ark Survival Evolved 39GB indirme 190GB kurulma
  • XHellsing kullanıcısına yanıt
    55 olmak çok basitti, benim canım sıkılırdı, sürekli yeni bir şey açma isteği olduğundan save dosyamı siler, 1'den başlardım, sadece Hardcore oynardım, S&D hardcore öyle eğlenceliydi ki :) ucuz internet kafe kulaklıklarında ayak sesi dinlemeyi öğrenmiştik :D

Ne günlerdi ya, bir daha gelmez :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 12 Ekim 2019; 14:58:26 >
  • Heyt be 2500k ya bak hala canavar

• saatte 2 gb indirebildiğime göre kaç günde indiriyorum ben bu oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Heyt be 2500k ya bak hala canavar
    8k monitörler çıksın yanına 32 ram ile 2500k yine idare eder
    tak rtx 3080ti 8k monitör bağla 2500k şuanın r3 1300ü gibi zaten daha 5-6 yıl gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 13 Ekim 2019; 0:52:6 >
  • Madnessisme M kullanıcısına yanıt
    Haklısın 8k yi bile idare eder, laptop a geçme hevesinden dolayı satmasam hala benimleydi intelin cikardigi en iyi serilerden :)

• 500GB ssd var .Bbunun ve bundan sonra gelecek oyunların da bir bu kadar olabileceğini düşünerek 1TB HDD arayışına girdim. HDD'den uzak durmak için çabaladım ancak bu şartlar da mümkün görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomuk -- 17 Ekim 2019; 15:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XHellsing

Ben anlamadım şimdi 175 GB indirme olacak değil ki bu indikten sonra kaplayacağı yer değil mi?
    umarım öyle bir şeydir. 250gb kotam var şu an 196gb kaldı ve ay başında sıfırlanıyor. muhtemelen ek paket almam gerekecek 50gb falan o da 25tl.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.