Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare, tam 175 GB depolama alanı istiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merakla beklenen oyunlardan biri olan Call of Duty: Modern Warfare’in de sistem gereksinimleri sonunda açıklandı. Bir AAA yapım için oldukça makul sayılabilecek önerilen donanım ihtiyaçları arasında Core i5 işlemci ve NVIDIA GeForce GTX 970 ekran kartı gibi bileşenler bulunuyor.

Donanım gereksinimleri arasında dikkat çeken kısım ise oyunun kurulum için tam 175 GB'lık boş alana ihtiyaç duyması görünüyor. Bu haliyle Call of Duty: Modern Warfare, geçtiğimiz günlerde PC için duyurulan açık dünya oyunu Red Dead Redemption II’den bile 25 GB daha fazla alana ihtiyaç duyacak.

Ayrıca Bkz.Red Dead Redemption 2’nin sistem gereksinimleri ve PC fiyatı açıklandı

Özellikle sinematik görüntüler ile bölüm detaylarının yüksek olmasından dolayı arttığı düşünülen depolama alanı ihtiyacının hakkının verilip verilemeyeceğini ise 25 Ekim’de hep birlikte göreceğiz.

Son olarak, oyunun en düşük ve önerilen sistem gereksinimlerini aşağıda bulabilirsiniz.

En düşük sistem gereksinimleri:

• İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit (SP1) veya Windows 10 64-bit

• İşlemci: Intel Core i3-4340 veya AMD FX-6300

• Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 / NVIDIA GeForce GTX 1650 veya AMD Radeon HD 7950 - DirectX 12.0 uyumlu

• Bellek: 8 GB RAM

• HDD: 175 GB 

Önerilen sistem gereksinimleri:

• İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit güncel sürüm

• İşlemci: Intel Core i5-2500K veya AMD Ryzen R5 1600X 

• Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 / NVIDIA GeForce GTX 1660 veya AMD Radeon R9 390 / AMD Radeon RX 580 - DirectX 12.0 uyumlu

• Bellek: 12 GB RAM

• HDD: 175 GB 

Kaynak:https://wccftech.com/call-of-duty-modern-warfare-pc-requirements/

• CoD4 MW gelmiş geçmiş en sevdiğim, beni en çok heyecanlandıran FPS oyunuydu, multiplayer modunda önce oynasana.com, sonra da Xfire sunucularında fırtına gibi estim. Şu an dolu server bulsam halen oynayacağım tek oyundur kendileri...

Bu yüzden CoD:MW'dan ümitli idim ama YPG propagandası varsa ki sanırım var, Battlefield 1'e devam. 175 GB pek sorun değil, maksimum 4-5 saatte iner 75 mbps ile ama işte...
  • Windowsu oyun image gomsunler.
    Boot edip oynayalim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 175gb'ı 1 ayda indiremem. Tişikkirlir türk telekom

edit:

1 gecede iner vs diyen arkadaşlar olmuş. İnternet hızım ektedir...

Call of Duty: Modern Warfare, tam 175 GB depolama alanı istiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 10 Ekim 2019; 21:26:10 >
  • Yeni sistem toplayanlar 1 tb ssd yerine 5 tb hdd alsin daha mantikli

• Hdd alın, ssd boş iş oldu :))

• Mal mal konuşmayın hala hdd al diyenler var.teknoloji sizin yüzünüzden ilerlemiyor.

• 175 GB ypg propagandası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoD4 MW gelmiş geçmiş en sevdiğim, beni en çok heyecanlandıran FPS oyunuydu, multiplayer modunda önce oynasana.com, sonra da Xfire sunucularında fırtına gibi estim. Şu an dolu server bulsam halen oynayacağım tek oyundur kendileri...

Bu yüzden CoD:MW'dan ümitli idim ama YPG propagandası varsa ki sanırım var, Battlefield 1'e devam. 175 GB pek sorun değil, maksimum 4-5 saatte iner 75 mbps ile ama işte...

• Türkiyede bunun teknoloji gelişimiyle ilgisi yok. Tamamen ekonomik gelişimle alakalı.

• Oyun için ayrı bitane SSD alın diyor resmen

• SSD olmadığı sürece oynanmaz bence. Takılmalar veya yavaş yüklenme süreleri ile karşılaşmak yüksek ihtimal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007css

Mal mal konuşmayın hala hdd al diyenler var.teknoloji sizin yüzünüzden ilerlemiyor.
    2-3 sene sonra 500 gb oyun cikarsa gorurum seni
    Ühüh beyler 256 ssd aldim oyuna yer yok
    5000 liran varsa 2 tane 2 tb m2 raid yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 10 Ekim 2019; 10:36:46 >
  • Bu sistem gereksinimleri ile çok satmaz !

• Seagate bunu beğendi.

• Off baydınız be arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipihrz

Off baydınız be arkadaş.
    Gerçekleri söylüyorum bu aleni ypg propagandasına para verende ne bileyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8D122BA5 -- 10 Ekim 2019; 12:48:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden 50GB oyunlara vaauv diye şaşırırdık. 175GB çok büyük bir değer.
  • Dolaylı yoldan Amerikan propagandasına karşı değilim diyorsun yani Profil resminde bile beyaz başlı kartal var be .

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.