|
Bildirim
Türkiyede bunun teknoloji gelişimiyle ilgisi yok. Tamamen ekonomik gelişimle alakalı.
|
175 GB ypg propagandası
|
Mal mal konuşmayın hala hdd al diyenler var.teknoloji sizin yüzünüzden ilerlemiyor.
|
Windowsu oyun image gomsunler.
Boot edip oynayalim... |
CoD4 MW gelmiş geçmiş en sevdiğim, beni en çok heyecanlandıran FPS oyunuydu, multiplayer modunda önce oynasana.com, sonra da Xfire sunucularında fırtına gibi estim. Şu an dolu server bulsam halen oynayacağım tek oyundur kendileri...
Bu yüzden CoD:MW'dan ümitli idim ama YPG propagandası varsa ki sanırım var, Battlefield 1'e devam. 175 GB pek sorun değil, maksimum 4-5 saatte iner 75 mbps ile ama işte... |
Seagate bunu beğendi.
|
2-3 sene sonra 500 gb oyun cikarsa gorurum seni
Ühüh beyler 256 ssd aldim oyuna yer yok 5000 liran varsa 2 tane 2 tb m2 raid yap |
Dolaylı yoldan Amerikan propagandasına karşı değilim diyorsun yani Profil resminde bile beyaz başlı kartal var be .
|
Bütün internet siteleri amerika merkezli bir kuruluşa para veriyor. Artık internet kullanmayı bırak. Senin bu kafayla mağarada yaşaman lazım.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 10 Ekim 2019; 21:26:10 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 10 Ekim 2019; 10:36:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8D122BA5 -- 10 Ekim 2019; 12:48:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|