Şimdi Ara

Call of Duty MW3 DLC kankalığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdiden konuyu açayım dedim Modern Warfare 3'ün DLC'leri çıktığında psn kardeşliği 2 kişiye inmiş olacağı için şimdiden tüm DLC'ler için bir ortak bulayım dedim var mı gelen?

• kredi kartı yok ama uygunsa :D
  • Ben varım. PSN'e ne zaman düşer bilen var mı?
  • Kredi kartım olsa direkt kendim kendi hesabıma alırdım. Kartı olan bi arkadaş lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

Ben varım. PSN'e ne zaman düşer bilen var mı?

duyurulan dlc var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

Ben varım. PSN'e ne zaman düşer bilen var mı?

duyurulan dlc var mı?

Yokta çıkacak sonuçta şimdiden alacak birini bulalım da hemen çekebilelim store'dan.
  • İlgilenen yok mu?
  • ya ne saçma konu ortada dlc yok konu açılıyor.arkadaşım dlc çıksın sonra aç konunu.forum iyice zıvanadan çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

ya ne saçma konu ortada dlc yok konu açılıyor.arkadaşım dlc çıksın sonra aç konunu.forum iyice zıvanadan çıktı

Sanane kardeşim sana mı soracam.
  • evt malesef azi olan konusuyor, buranin yoneticisi var uygun degilse kapar uygunsa acik tutar, begenmiyorsan baska foruma git,
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

evt malesef azi olan konusuyor, buranin yoneticisi var uygun degilse kapar uygunsa acik tutar, begenmiyorsan baska foruma git,

mw3 daha yeni çıktı dlc side hemen çıkmaz.Hep böyle yaparlar klasiktir.Bu konu dlc çıkınca açılması daha mantıklı değil mi sence?ağzı olan konuşuyor derken bunu senin ergen beynine veriyorum.
  • MW3 çevrim içi oynadım kuzenımde bende alıp oynamak istiyorum ama baya yabancıyım yardımcı olursanız beraber oynamak isterim
  • Ilk DLC 24 Ocak'ta aciklanalacak diye biliyorum (aciklayip tak diye de cikarabilirler, sonucta amaclari Elite satmak).

Activision'un Xbox ile olan anlasmasi 3 yillikti, sanirim hala devam ediyor. Bu sartlar altinda en iyi ihtimal 24 Ocak Xbox icin. 24 Subat PS3 ve PC icin cikar yeni DLC.

Kardeslikle tek tek DLC alacaginiza, Elite alin ortak tum DLCler evinize gelsin derdim ama Activision'a ne kadar inanilir bu muallakta. Elite oyuncular icin daha karli olacak diyordu cikmadan once, daha ucuz olabilir toplamda.

Ama 20 DLC sozu verdiler, bunlarin 3u map pack olsa 17 tane, silah, perk, boya, badana verebilirler o yuzden ELite hala benim icin bir soru isareti
  • Silah perk vermezler DLC olarak,oyunun dengesi bozulur.Belki sadece DLC haritaları için verebilirler
  • bende kardeş olabilirm ama kredi kartı yok uygunsa eger
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.