PlayStation 5 Pro stok takibi ve takip sürecindeki tecrübelerin paylaşılması için açılan bu konuda, dijital ve fiziksel mağazalardan alınan ürünler ile ilgili bilgi paylaşımı olacaktır. Sipariş Verecekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 7 Kasım 2024; 0:18:19 > |
PlayStation 5 | PRO | STOK ve ÖN SİPARİŞ Sohbet| ANA KONU. Ön sipariş linki eklendi
-
-
Stok için sayfayı takipteyizz en kısada sürede gelir inşallah bekliyoruzz😉 -
Tum gelismeler icin takipteyiz:
-
Amazon ve uygun spot linkleri paylaşacağım sürekli. Hep birlikte uyguna alalım 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 1 Eylül 2024; 14:29:28 > -
Hayırlı olsun konu, tr fiyatı netleşir inşallah bir an önce -
600 700 Dijital ve diskli öngörülüyor, dijital alıp geçmek gerek. Battlefield ve Gta 6 için harika olacak
-
Hayırlı olsun lazım bir konuydu. Fiyattan dolayı ben bulunabilir konusunda çok problem olacağını düşünmüyorum.
-
BF'den beklentiniz var mı hala son oyundan sonra
Bu konsol GTA 6 konsolu olacak
-
Valla hocam Battlefieldın son Ceo su na inanacaksak 😁 harika gelecek çevresel etkiler ve yıkılabilir alanların kaybolmaması gibi yenilikler ile Ps5 Pro da iyi oynanır.
-
Önceki oyunu resmen beta öncesi halde çıkardılar, rezaletti. Benim bir beklentim kalmadı bf tarafında.
-
Ea CEO'su son açıklamaları şimdilik iyi gibi, yeterince ders alındı şahsi fikrim ben bu sefer umutluyum.
-
Hayırlı olsun, bu nesil ps4 pro ile idare ettim ps5 e geçmedim. amazon ispanyadan almıştım , şimdi amazondan alabilirmiyiz meçhul. inş uygun bir fiyata ps5 pro denk getirebiliriz.
-
Amazon tr resmi satıcı veya Overgame/ Vatan gibi yerlerden alacağız artık.
Yada yurt dışı tanıdık biri kutusunu atıp valize koyacak.
-
-
-
Kenara 1.000 Dolar atın. Hemen de almayın gerek yok. Millet ilk ben alacağım diye birbirini yesin hevesini alsın. Rahatça 2025 yazın alın. GTA’da 25 sonu çıkacak.
-
yerimizi alıp beklemeye koyulalım.
-
Hazır kıta bekliyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
budakilere vermemişlerdir vermesinlerde zaten haketmiyor hiçbiri |
ön sipariş demek ürün çıkmasına bir zaman var önden ödeme alalım demek adamlar resmi çıkış gününde ön siparişe açıyor anca türkler den beklenen hareketler :D |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X