Bende çıkar çıkmaz kredi kartı operasyonu ile almayı düşünüyorum |
PlayStation 5 | PRO | STOK ve ÖN SİPARİŞ Sohbet| ANA KONU. Ön sipariş linki eklendi (4. sayfa)
-
-
tiflis'ten alınır bu ya hemen gelir mi gürcistan'a? :D
-
GT6 beni sarmayan oyunlardan, oyun hevesimi 15-20 sene önce PC üzerinde tatmin eden tayfadanım. Her çıkan oyunu indirip oynadığımdan şuan oyunlara bir açlık duymuyorum. Aslında birazda yaş kemale erdi 40'ından sonra canım istemiyor. Aslında çeşitli oyunları oynayıp bundan zevk alan senin gibi arkadaşlara imrenmiyorum değil.
Şuan 6 senedir düzenli olarak konsolda sadece WOT oynuyorum. Arada online Battlefield 1 ve 4 oynuyorum. Yeğenler SF5, MK11 oynuyor. Onlardan hevesle dün gece yeni Ailen filmi Romulus'un hatırına Isolation oynayayım dedim 4 saat orada burada koştum, borulardan geçip kapı hackledim, robotlarca kovalandım ama bir Alien kapışması yaşayamadım bu nasıl yaratık oyunu diyerek kapattım.
PS5 almayı düşünmemin asıl nedeni PS4 desteği kesilecek diye endişem vardı ama netteki genel kanı 2-3 sene daha süreceği yani 27-28 gibi genel desteğin kesileceği yönünde. Buda PS6'nın çıkışına denk gelecek gibi o zamanda 4'den direk 6'ya geçerim. Sağlıcakla kalın.
-
Alırız almanyadan bakalım aralık 23 de elimde olur @byvolcan sendemi alıyon bro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Distributor garantili olanlar Gurcistan fiyatina yakin olursa burdan alirim yoksa Batum yolu gorundu
Day1 🥳
geçen kış batumdaydım slim baktım buradaki spot ile arasında fark yoktu, burdan ithalatçı garantili aldım.
26 Eylül de yurtdisi amazondan sipariş verebilecek miyiz?
yurtdışı sipariş olayı biteli çok oldu hocam artık alınmıyor
Ben bilmem hocam @veteran_gamer bilir
:) day1 mediamarka sabah 7 de gidilir. TR garantili alınır. Maceraya gerek yok.
Ben proyu pas geciyorum bilgin olsun.
Şimdiden güle güle kullan
teşekkür ederim 🤝
-
Sipariş açıldı 2 saat oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
1 saat kadar önce baktım düz pro için almayada stok yoktu yeni stok girmişler demekki. Gerçi direk kendi deposundan göndereceği için üretmeye devam ediyordur. 1-2 güne satış rakamları gelir onu merak ediyorum bende kaç kişi ön sipariş geçti acaba
30.yıl serisi türkiyeye gelecekmi arkadaşlar veya yunanistana
Pahalı geldi millete bakma , çok alan olmaz diye düşünüyorum . Hatta 100 brim düşer ocak gibi
Slim dijitale bak amazon almanyada 379 euro
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanmam tükendi bile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X