Şimdi Ara

PlayStation 5 | PRO | STOK ve ÖN SİPARİŞ Sohbet| ANA KONU. Ön sipariş linki eklendi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
36
Favori
17.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

stok bitti onda. Çok oldu

• console-master kullanıcısına yanıt

ee 21 kasım diyolardı hani?

• EzoBride kullanıcısına yanıt

Pro bitti ama Ps5 düz slim satılacak.

• Vatan bilgisayar sitesin de stokta gözüken mağazalar. İlgilenen var ise arayıp sorsun derim.
    PlayStation 5 | PRO | STOK ve ÖN SİPARİŞ Sohbet| ANA KONU. Ön sipariş linki eklendi
  • Çorlu Mediamarkt’da 1 adet var

PlayStation 5 | PRO | STOK ve ÖN SİPARİŞ Sohbet| ANA KONU. Ön sipariş linki eklendi
  • Arkadaşlar 10 gün sonra kardeşim hollanda'dan gelecek şu an pro 750 euro'ya düşmüş, 27.000 TL gibi bir rakama geliyor ama benim proya denk bir televizyonum yok projeksiyonda oynayacağım, daha uzun süre güncel bir makine kullanmak için promu alsam yoksa silim mi alsam bilemedim. Az bir sürem kaldı önerisi olan var mı çok kararsız kaldım.

• Monster1912 kullanıcısına yanıt
    İlerisi için hep en güncel cihazı almak daha mantıklı olur.
  • Semmellow kullanıcısına yanıt

+1

PS5 Pro, 3 yıl en güçlü konsol olacak. PS6 geç çıkarsa 4 yılı da bulabilir. Ben de böyle düşünerek, TR'den 9 taksitle aldım. Yurtdışı + vergi iadesiyle daha da mantıklı olur.

PS6'ya kadar geçen 3-4 yılda, AI tabanlı PSSR gittikçe daha iyi kullanılacak. Özellikle, FSR4 2025'te PC'lere gelince PSSR desteği artacaktır. Zira AMD'nin PC'de şu an AI tabanlı bir upscaling'i yok. FSR4 = PSSR sayılır.

Ayrıca, frame generation kullanımı zamanla yaygınlaşacaktır. PS5 Pro'nun temel performansı yüksek olduğu için, FG'ye daha elverişli.

Kısaca, PS5 Pro şu anki haliyle kalmayacak. (Zaten şu anki hali de, Sony oyunları ve bazı multiplatformlarda çok iyi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Kasım 2024; 15:19:10 >
  • Sonunda alabildim çok şükür 😁

Normalde 1 adet alma sınırınız var. Ayrı sipariş geçtiğinizden de anlayabilir iptal edebilirler. Dikkatli olun.

• MambaVino kullanıcısına yanıt
    Problem değil, iptal edilirse farklı platformlarda satışta oralardan temin ederim.

Evet her yerde bolca stok var.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.