|
PlayStation 5 | PRO | STOK ve ÖN SİPARİŞ Sohbet| ANA KONU. Ön sipariş linki eklendi (11. sayfa)
-
-
Bunlar Ön sipariş değilde Talep toplayıp yurt dışından ürün çekmeye benziyor 😀 -
fiyattan değil ellerinde konsol yok 10 gün sonra gönderecekler en erken kim alırki o şekilde
-
21inde geliyorsa önsipariş espirisi nedir,1 inde yurt dışından alırım.
-
6 taksit vade farksız biryer yok mu ya:)
-
Mediamarkt maximum ve world kartlara 9 taksite kadar vade farksız
-
Bu ön siparişler vatan ya da mediamarkttekiler bilkom garantili mi? -
Konuya ürüne kavuşan var mı açıp bakıp deneyen var mı, yorumları görelim diye geldim ama anlaşılan bu yorumlar için daha bekleyeceğiz gibi.
-
Mediamarkttan işbankası ile 9 taksit aldım ..
1000 tl maxipuan var üstüne e ticaret 200 tl veriyor.. bir 50 binlik şey daha alırsanız mediamarkttan 2500 tl daha maxipuan alabilirsiniz.
Mediamarkt kendi de app ile alırsanız baya puan veriyor bu arada..
Fiyatını asla haketmediğini düşünüyorum alma nedenim gta 6 sadece.. ilerde daha pahalı olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 7 Kasım 2024; 12:40:31 > -
23 Kasımda japonyaya gidecem hiç aklımda yoktu ama burdaki fiyatı görünce yarı fiyatına ordan alıp geleyim bari.
-
Ben de mediamarket dan peşin fiyatına 9 taksit şeklinde satın aldım, şayet o zamana kadar yurtdışından bulursam ipral ederim:)
-
Mediamarktan ön sipariş limiti dolmuş galiba.Sipariş veremedim. -
Geç de olsa ön siparişi bitmiş vatanda mm de yok ürün şu an.. -
Vatan Alibeyköy şubesinden 1 hafta önce sipariş verdim. Ürün gelince mağazadan alacaksınız dediler. Hala ses seda yok. Lansman tarihinde alamayacaksak mantığı nedir bu işin acaba? -
15-20 kasım teslim tarihi
-
Ön siparişler bitti tam da Vatandan Kuveyttürk 12 taksit kampanyası başlattı.ğ -
Ben de dün MM'den 9 taksitle aldım. 1000 TL Maxipuan'la, 49k'ya geldi..
MM'nin kargosuna güvenmediğim için, İzmir'de mağazadan teslimat şeklinde aldım. Tarih olarak, tahmini 22 Kasım yazıyor.
İlk başta kargo şeklinde almıştım. Onda 19 Kasım yazıyordu. (Mağazaya çevirmek için onu iptal ettim.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 8 Kasım 2024; 19:0:5 > -
50k bu cihaz için değer mi -
Hiçbir konsol 50k etmez ama tr haricindeki fiyatı için konuşursak değer. -
Konsol 24K,Bu fiyata alınır. Dolayısıyla 50k ya değmez :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X