Ekledim sizide hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | PRO | STOK ve ÖN SİPARİŞ Sohbet| ANA KONU. Ön sipariş linki eklendi (9. sayfa)
-
-
Kıbrıs: . instagramDURMAZZ TECHNO STORE on Instagram: "Bekleyiş sona erdi!🚨Kuzey Kıbrıs’ta PS5 Pro’yu ilk alan siz olun! Şimdi ön sipariş verin ve kendinizinkini güvence altına alın! 🔥 Bize WhatsApp’tan gönderin ve daha fazla güncelleme ve yeni sürümler için takip edin! 🏃🏻The wait is over! 🥳 Be the first to get PS5 Pro in north Cyprus! Preorder Now and Secure yours! 🔥 Dm us or send us on WhatsApp and follow for more updates and new releases! #ps5pro #ps5propreorder #preorder #ps5"https://www.instagram.com/reel/DAk8WNYMber/?igsh=MTh4a3V1YWUxZ3oybw==
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Ekşide
Vatan computer görseli paylaşmışlar.
49.999 tl olarak.
Kendim baktım göremedim ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam Vatan sitesinde de var artık Pro sayfası
ambargo kalkış tarihleri
PS5 Pro Kutu Açılışları - 4 Kasım
PS5 Pro İncelemeleri - 6 Kasım
Volkan hocam merakla bekliyoruz 🔥😍
Ben Vatan bilgisayar dan şube ye gidip ödeme yapıp ön sipariş verdim arkadaşlar. İzmit şube nin bir ön sipariş hakkı vardı. Teslim tarihi tam belli değil gelince arayacaklarmış.
Hayırlı olsun hocam Bilkom garantili almak isteyenlere Vatan bir seçenek gibi
-
Türkiyeden hangi youtuberlere verildi acaba
Bilgim yok tahminim var
Bitçi Easter Gamers
Pintipanda
Enis
Emin Çıtak
budakilere vermemişlerdir vermesinlerde zaten haketmiyor hiçbiri
bunlara gelse çoktan yazarlardı
Beleşçiler.
zamanında çay içmeye sony studyolarına ugrayan beleşçilere bir de ps5 pro mu vereceklerdi
-
Dikey standı keşke ayrı satmasalardı. Maliyeti ne sanki? Firmalar böyle saçma işlere girişince iyi bir izlenim bırakmıyor.
-
Amazon US üzerinden aldığım cihaz 7 Kasım değil 11 kasımda gelecekmiş benim bakalım hala iyi mi yaptım kötü mü kararsızım gerçi eski PS5 sattım ve bir kaç bonus kullanıp çok uyguna aldım aslında ama inceleme görmeden karşılastırma görmeden insan tereddütte kalıyor.
-
ps5 proya ait yeni vertical stand mi çıkaracaklar yoksa slim versiyondaki stand uyuyor mu bilginiz var mı arkadaşlar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X