< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PRO | STOK ve ÖN SİPARİŞ Sohbet| ANA KONU. Ön sipariş linki eklendi (3. sayfa)
-
-
Yurtdisindan imkani olan alsin getirsin makul oluyor, burada ise 45-50yi gozden cikaracaksiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gümrükte sorun olabilir artık IGA'da valizlere bayağı bakıyorlar
-
Yanımızda bir tane sorunsuzca getirebiliyoruz zaten. Fazlası bizim seçimimiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar 29 ekim - 7 kasım tarihleri arasında Japonya gezim var. Şansıma dönüş biletim son güne denk geldi. Sizce ön sipariş vermeden 7 kasım sabahı ps5 pro mağazadan bulabilir miyim
-
Çok fazla rağbet olmazsa bulursunuz gibi. Sonuçta Sony’nin artık üretim sıkıntısı yok.
Bende ön sipariş açıldığı gibi vereceğim. 800 euro vergi dahil sanırım yani eskidende ps5 çıktığında bu tartışmalar yapılmıştı vergisiz hali kaç eurodan gelecek bilkoma o önemli ama en az 42.999₺ olacak gibi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 11 Eylül 2024; 10:51:40 > -
Bic Camera magazaların da rahat bulursun Merkezi birçok yerde şubeleri var , hatta safari üzerinden mağaza stok durumunuda sorgulayabiliyorsun anlık, kafana takılan olursa yardımcı olurum, iyi geziler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 11 Eylül 2024; 11:3:23 > -
day one
-
Day one yaz hocam yurt dışı sayılır mı bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler PS4 varken PS5 yada PS5 Pro alınır mı.
Gelgitler yaşıyorum 26k ya PS5 mi alsam yoksa Pro'nun inmesini mi beklesem karar veremedim. Bir taraftan da PS4 candır hala iş görüyorken devam et. Paran cebinde kalsın heyecan arama diyorum.
-
Hocam bende de hali hazırda ps4 var ve oyun dolu. Ps5’i gerekli görmediğim için almadım ama gta 6 için ps5 pro alacağım. Bütçeniz yetiyorsa ve oynamak istediğiniz bir oyun varsa alabilirsiniz.
26 bine ps5 mi 😳 tabi sen bilirsin hocam ama 18-19 bine ithalatçı garantili al geç derim ben. Pro nereye inecek hocam :) Türkiye de kur bazlı olduğu için her şeyin fiyatı artar maalesef.
bende nasip olursa çıktığı gibi yurtdışında yapıştıracam bakalım heyecanla bekliyoruz
Bende kanada dan getirteceğim kısmet olursa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 12 Eylül 2024; 18:49:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benimde kasım-aralık gibi japonya seyehatim olacak, bic camera da direk mağazada tax free oluyor mu bi bilginiz var mı?
edit: google dan baktım şimdi de direk kocaman mağazada tax free yazmışlar zaten :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaintWOHOOOO -- 12 Eylül 2024; 19:1:37 > -
Gürcistana gidiş için etkinlik yapılır artık
-
oluyor hocam olmaz mı neler var içerde neler yıl sonu gidip alacağım bende :) tax free kasası bazı magazalarda her katta olmayabiliyor ona dikkat edin
Tokyo'ya gidiyorsanız
BicCamera Yurakucho Store gidin görün en büyüğü bu Yurakucho metro istasyonundan yürüme mesafesinde
akihabaradaki bic camerada'da kesin vardır , iyi seyahatler diliyorum ,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 12 Eylül 2024; 21:27:13 > -
Yazdım hocam sizide
Ekledim 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X