Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
306.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlis anlamissiniz Rockstar bile oyunlarini Türkce yapar ama bu adamlar hayatta yapmaz. Yoksa zaten her türlü oyuna Türkce dil icin elimden geleni yaparim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unwicked

quote:

Orijinalden alıntı: Crow-

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

unwicked: Bosuna umutlanmayin oyunda her ülkenin bayragi vardi ama Türk bayragi yoktu. Birde Türkce dil destegi bekliyorsunuz. Aglamayana meme yoksa emzik var Karniniz ac kalmasin sonra

bayrağımız olmaya bilir ona bakarsan tr psn de zamanında yoktu ve uncharted 2 oyunu kimse bağla olmadan ve bir talep oluşturmadan hikayeyi ist da başlattılar ve türkçe seslendir diler ve bu oyun o sene bütün rekorları alt üst etti

konuyu açıyorum

eyvallah kardesımac konuyu toplayalım toplayabıldıgımız kadar arkadas.

vede verecegım lınke tıklıyıp arkadaslar yanıt yazarsanız belkı burdanda sony turkıyeye sesımız duyuyuruz.tartısma konusu actım bu cod onlıne oynayan butun arkadaslarımın destegını beklıyorum sımdıden cok tskrler.

http://www.facebook.com/topic.php?uid=147692695262441&topic=332

quote:

Orijinalden alıntı: unwicked

quote:

Orijinalden alıntı: Crow-

quote:

unwicked: Bosuna umutlanmayin oyunda her ülkenin bayragi vardi ama Türk bayragi yoktu. Birde Türkce dil destegi bekliyorsunuz. Aglamayana meme yoksa emzik var Karniniz ac kalmasin sonra

bayrağımız olmaya bilir ona bakarsan tr psn de zamanında yoktu ve uncharted 2 oyunu kimse bağla olmadan ve bir talep oluşturmadan hikayeyi ist da başlattılar ve türkçe seslendir diler ve bu oyun o sene bütün rekorları alt üst etti

konuyu açıyorum

eyvallah kardesımac konuyu toplayalım toplayabıldıgımız kadar arkadas.

ve facebook sony turkıye uzerınde tartısma konusu actım.butun cod onlıne oynayan arkadaslarım yanıt yazarsa cok sevınırım.

lınk:http://www.facebook.com/topic.php?uid=147692695262441&topic=332

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unwicked -- 12 Mayıs 2011; 14:31:32 >

• quote:

Yanlis anlamissiniz Rockstar bile oyunlarini Türkce yapar ama bu adamlar hayatta yapmaz. Yoksa zaten her türlü oyuna Türkce dil icin elimden geleni yaparim.

seni ben anladım ama biz elimizden geleni yapalım baktık olmuyoo bizden sonraa gelenlere örnek olalım hiç olmaszaa ilerdeki serilere yansır dostum
  • Crow- Dogru dedin aslinda. Olmayacaksa bile ugrasmak gerekir örnek olmak icin. Ama sonuc belli ne yazikki.
  • Zamaninda farkli farkli genis gruplarla farkli sitelerde Activision dan en azindan Turkce bayragi icin girisimde bulunuldu. iran bayragi var iken Turkiye bayraginin olmayisi yillardir sizleri dusundurmuyormu? hem MW2 icin hem Black ops icin hos Black ops da onlarin verecegi bayrakdan daha iyisini yaptik. ilkonce sunu soralim kendi kendimize bir kamyon ulus devletin icinden Turkiye nin niye bayragi yok hadi onuda bos ver iran bayragi varken Turkiye bayragi niye yok acaba. Ben zamaninda kimsecikler ugrasmazken farkli farkli yerlerde cok ugras verdim sorun Activision ve infinty nin beyninde alayinizi uyandirayim genc kardeslerim. Yinede sadece Anli sanli bayragim gelse dahi benim icin yeter.
  • Bunların yanında insanların esas ilgisini çeken şey Call of Duty: Elite logosu oldu, ki bunun Activision'ın birkaç yıldır üzerinde çalıştığı Beachhead Studios'un online girişimi ile alakalı bir şey olduğu tahmin ediliyor, eğer gerçekten böyle bir şey varsa tabi.Buna göre Activision'ın Call of Duty online sistemi firmaya göre oyun içi entegrasyonu sağlayacak ve böylece ilk defa PC ve konsolları aynı ortama taşıyabilecek.Pazartesi günü firmanın CEO'su Bobby Kotick "En son röportajımda Beachead adlı tamamen bize ait bir geliştirme stüdyosu kurduğumuzu belirtmiştim. Bu stüdyonun amacı Call of Duty oyununu dijital evrene bağlamaktır. Bu platformda bir çok servisimiz ve içerik planları bulunacak, bu şekilde CoD topluluğunu daha önce hiç yapılmamış bir şekilde bir araya getireceğiz. Platformda oyun içi entegrasyon bulunacak ve tüm platformları bir araya getirecek. Bu proje 2 yıldır yapım aşamasında ve biz bu artan değer karşısında çok heyecanlıyız. Bu platform hakkında çok büyük umutlarımız mevcut" demişti. MK

• PC PS3 Xbox birleşirse felaket olur pc'de hackerler . Klavye maus desteği . Xbox'un koluda iyi ps3 çok sönük kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Bunların yanında insanların esas ilgisini çeken şey Call of Duty: Elite logosu oldu, ki bunun Activision'ın birkaç yıldır üzerinde çalıştığı Beachhead Studios'un online girişimi ile alakalı bir şey olduğu tahmin ediliyor, eğer gerçekten böyle bir şey varsa tabi.Buna göre Activision'ın Call of Duty online sistemi firmaya göre oyun içi entegrasyonu sağlayacak ve böylece ilk defa PC ve konsolları aynı ortama taşıyabilecek.Pazartesi günü firmanın CEO'su Bobby Kotick "En son röportajımda Beachead adlı tamamen bize ait bir geliştirme stüdyosu kurduğumuzu belirtmiştim. Bu stüdyonun amacı Call of Duty oyununu dijital evrene bağlamaktır. Bu platformda bir çok servisimiz ve içerik planları bulunacak, bu şekilde CoD topluluğunu daha önce hiç yapılmamış bir şekilde bir araya getireceğiz. Platformda oyun içi entegrasyon bulunacak ve tüm platformları bir araya getirecek. Bu proje 2 yıldır yapım aşamasında ve biz bu artan değer karşısında çok heyecanlıyız. Bu platform hakkında çok büyük umutlarımız mevcut" demişti. MK

cok deli olur ama o kadar player sayısı ıcın en kotusu maplerin,lobydekı kısı sayısının (tdm 12 kısılı) vs bu tıp seylerın degısmesı lasım kı bunun yanında server data artık neyse :D baglantının nasıl olucagı en önemlisi

• sipahi haklısın bayrağımız bile yok doğru şimdi onlar bir yerde mecbur kalıcaklar önceden store miz yoktu artık TR store mevcut ve ortak çalışmaları şart bunuda düşünmelisin yanii İNAT ları bir yere kadar gidicek eninde sonunda Bayrağımızda dil desteğimizde gelicektir
  • @ paypay88 kardesimin dedigi dogru benimde ilk olarak aklima PC oyunculugundaki Mause klavye destegi geldi cok buyuk adaletsizlik olur PC oyuncusu Klavye /Mause destegiyle konsol oyuncusundan en az 1 hsaniye her anlamda ustun olur hareket kabiliyeti acisindan eger Call of Duty: Elite gibi bir dusunce dogruysa ya bir denge saglanmali yada PC haric Nintendo Wii 2 HD, PS3 ve 360 oyuncularini kapsamali.
  • quote:

@ Crow- sipahi haklısın bayrağımız bile yok doğru şimdi onlar bir yerde mecbur kalıcaklar önceden store miz yoktu artık TR store mevcut ve ortak çalışmaları şart bunuda düşünmelisin yanii İNAT ları bir yere kadar gidicek eninde sonunda Bayrağımızda dil desteğimizde gelicektir

@ Crow- insallah kardesim.
  • Oyun Black Ops'A benzemesin yeter...Call of Dytt 4'teki Sİlah efektleri hangi oyunda var ?.
  •  CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

[image]https://store.donanimhaber.com/12/c2/62/12c26272a1fabe52450c22ea80515a75.jpg[/image]

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

[image]https://store.donanimhaber.com/09/98/cd/0998cdb9292a328a8b351614c9227841.jpg[/image]

Arkadaşlar Call of Duty MODERN WARFARE 3 oyunumuzu İmzanıza EKleyebilirsiiniz (Yukarıda Bulunan Kodları yapıştırmanız Yeterli)

• Call of Duty: Elite 'in bu resimi tam imzalik @ Turko3333 kardesimiz bir iki calisma yapiyor simdiden eline saglik kardesim.

Kendi imalatımdır. Hem mesajım hem katkım bulunsun babında....
  • Turko3333
    pmleri görmuyormusun ?
  • Valla hepinizin ellerinize saglik ne guzel olmus gercekten hemde Turkce :) muthis.

[image]https://store.donanimhaber.com/47/ec/26/47ec26ad81d46f109f2a960c1eff6123.jpg[/image]
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger
     CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

Kendi imalatımdır. Hem mesajım hem katkım bulunsun babında....

Hocam sen aşmışsın yha. oyunun şu şekilde çıkmasını kim istemez :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.