Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
306.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insallah Bc2 gibi takim calismasi olur. Hem binalarda yikilacakmis
  • arkadaslar gecen gun assassin's creed revelations facebook sayfasında oyunun turkce olması ıcınde turkıyeden arkadaslarımız ıstekte bulunmus sayfalarca.sunu demek ıstıyorum mw3 cıkmadanda arkadaslar bu assassin's creed revelations gıbı face uzerınde ulasabılcegımız bı yer varmı yoksada arkadaslar burda cod oyununu seven arkadaslar toplanalalım bu oyununda turkce cıkması ıcın elımızden gelenı yapalım.bı yerlere duyuralım sesımızı assagıda verdıgım lınkte nasıl assassin's creed revelations oyunu ıcın duyurmaya calısıosak.

assassin's creed revelations
    http://www.facebook.com/topic.php?uid=6119163067&topic=18919&post=104638#post104638

• quote:

Orijinalden alıntı: unwicked

arkadaslar gecen gun assassin's creed revelations facebook sayfasında oyunun turkce olması ıcınde turkıyeden arkadaslarımız ıstekte bulunmus sayfalarca.sunu demek ıstıyorum mw3 cıkmadanda arkadaslar bu assassin's creed revelations gıbı face uzerınde ulasabılcegımız bı yer varmı yoksada arkadaslar burda cod oyununu seven arkadaslar toplanalalım bu oyununda turkce cıkması ıcın elımızden gelenı yapalım.bı yerlere duyuralım sesımızı assagıda verdıgım lınkte nasıl assassin's creed revelations oyunu ıcın duyurmaya calısıosak.

http://www.facebook.com/topic.php?uid=6119163067&topic=18919&post=104638#post104638

AC İstanbul'da geçeceğinden dolayı böyle bir hareket başladı,orijinal oyun satın alma oranı ve ülkedeki PC oyunculuğu seviyesi göz önüne alındığında imkansıza yakın gibi duruyor.

• ne olursa olsun vageçilmez dir COD serileri bende ve bunuda yakın takibe alıyorum şuan zaten elimde Mevcut

COD 5
    Modern Warfare 2
    Black ops
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

arkadaslar gecen gun assassin's creed revelations facebook sayfasında oyunun turkce olması ıcınde turkıyeden arkadaslarımız ıstekte bulunmus sayfalarca.sunu demek ıstıyorum mw3 cıkmadanda arkadaslar bu assassin's creed revelations gıbı face uzerınde ulasabılcegımız bı yer varmı yoksada arkadaslar burda cod oyununu seven arkadaslar toplanalalım bu oyununda turkce cıkması ıcın elımızden gelenı yapalım.bı yerlere duyuralım sesımızı assagıda verdıgım lınkte nasıl assassin's creed revelations oyunu ıcın duyurmaya calısıosak.

AC İstanbul'da geçeceğinden dolayı böyle bir hareket başladı,orijinal oyun satın alma oranı ve ülkedeki PC oyunculuğu seviyesi göz önüne alındığında imkansıza yakın gibi duruyor.

bızım pc ıle ısımız yok dostum.cod onlıne bakmalısın.emınımkı coktur cod onlıne oynayan turkıyede

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

bızım pc ıle ısımız yok dostum.cod onlıne bakmalısın.emınımkı coktur cod onlıne oynayan turkıyede

Pc oyunculuğundan kastım genel olarak oyun sektörüdür ki ne kadar çok olursa olsun,sıra Türkiye'ye gelene kadar daha çok olanları var.Oyunun satışa sunulduğu her dile çeviri yapılmaz ki

• bence bı konu acalım donanımhaberde yada bölumsonu canavarında yayınlanmasını saglayalım yada bı sekılde bu ıstegın arkadaslar.boş boş yorumlara gerek yok bence.yaparsak bu bole bı gırısım ınanıyorumkı bızede dıl dest4eegı olarak yer verıceklerdır.kz3 te crysis 2 de verdıler pes 11 de verdıler.neden vermesınler bızım dılımızede yer cod oyununda.bıseler yapalım arkadaslar tr dublaj destegı olması ıcın
  • quote:

bence bı konu acalım donanımhaberde yada bölumsonu canavarında yayınlanmasını saglayalım yada bı sekılde bu ıstegın arkadaslar.boş boş yorumlara gerek yok bence.yaparsak bu bole bı gırısım ınanıyorumkı bızede dıl dest4eegı olarak yer verıceklerdır.kz3 te crysis 2 de verdıler pes 11 de verdıler.neden vermesınler bızım dılımızede yer cod oyununda.bıseler yapalım arkadaslar tr dublaj destegı olması ıcın

Bu kısım banaydı sanırsam
  • bıraz dostumama haklı degılmıyım kardesım.oyun cıkmadan once bıseler yaparsak oyunda tr desteklı olarak cıkmasını saglayabılırız.bnm psn lıstemde bıle bı suru turk arkadasım var.vede arkadaslarımın arkadaslarını dusunursek turk ne kadar oldugunu.oynayan var bu oyunu onlne olarak,gercekten bıseler yaparsak cod u ılk defa anlayarak oynayabılırız dıe dusunuyorum tr destegı ıle
  • quote:

bıraz dostumama haklı degılmıyım kardesım.oyun cıkmadan once bıseler yaparsak oyunda tr desteklı olarak cıkmasını saglayabılırız.bnm psn lıstemde bıle bı suru turk arkadasım var.vede arkadaslarımın arkadaslarını dusunursek turk ne kadar oldugunu.oynayan var bu oyunu onlne olarak,gercekten bıseler yaparsak cod u ılk defa anlayarak oynayabılırız dıe dusunuyorum tr destegı ıle

Beklenti içine girip de hayal kırıklığı yaşanmaması adına söylüyorum ki bu yüzden biraz daha objektif bakmıştım olaya

• Adamlar Türk bayrağı bile koymadılar. Türkçe dil desteği diyorsunuz imkansız...
  • Kapak çok hoş olmuş yalnız.Gerçekse tabi.
  • quote:

bıraz dostumama haklı degılmıyım kardesım.oyun cıkmadan once bıseler yaparsak oyunda tr desteklı olarak cıkmasını saglayabılırız.bnm psn lıstemde bıle bı suru turk arkadasım var.vede arkadaslarımın arkadaslarını dusunursek turk ne kadar oldugunu.oynayan var bu oyunu onlne olarak,gercekten bıseler yaparsak cod u ılk defa anlayarak oynayabılırız dıe dusunuyorum tr destegı ıle

kanka destekliyorum seni çok haklısn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crow-

quote:

kanka destekliyorum seni çok haklısn

kanka tskrler.oturdugumuz yerde bunlar hayaldır dersek hıcbırsey elde edemeyız.halen dusuncelerımde kararlıyım.ulasabılcegımız bırılerı varsa oyun yapımcılar veyahut ınt uzerındekı sayfalarından.ıstegımızı dıle getırmelıyız.cunku turkıyede %60 ı orj kullanıyormus bı yerde okumustum,bence bı konu acılmalı bu forumda cod tr olması ıcın ve bu forumunda sony tarafından takıp edılıyor dıye bılıyorum.bı yerden duyucaktır bu ıstegımız.asla oturdugunuz yerde bunlar bos hayaller dıe kala kalmayın arkadaslar.aglamayana meme yok:)

• ingilizce bilen biri mail hazırlasın yollayalım ,,hatta bir de türkçesini hazırlayıp TR sony yolllarız
  • kanka google den cevırıde yaparız o sorun olmaz.su verdıgım lınkte sony nın face sayfasında ıstegımızı tartısma bolumunde dıle getırebılırız
    http://www.facebook.com/Playstationturkiye?sk=app_2373072738

herkes burda bı tartısma konusu altında bı ıstekte bulunursa vede arkadaslarına bu lınkı verırse ne kadar cok kısı tr dıl ıstegınde bulunursa sesımız duyulur

ARKADASLAR HADI BI KONU ALTINDA TOPLANALIM CODUN TURKCE OLMASI ICIN BISELER YAPALIM-CROW SEN KONU ACSANA BUNUN ICIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unwicked -- 12 Mayıs 2011; 14:12:18 >
  • unwicked: Bosuna umutlanmayin oyunda her ülkenin bayragi vardi ama Türk bayragi yoktu. Birde Türkce dil destegi bekliyorsunuz. Aglamayana meme yoksa emzik var Karniniz ac kalmasin sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

unwicked: Bosuna umutlanmayin oyunda her ülkenin bayragi vardi ama Türk bayragi yoktu. Birde Türkce dil destegi bekliyorsunuz. Aglamayana meme yoksa emzik var Karniniz ac kalmasin sonra

Sen kılını bıle kıpırdatmazsan kımse senı adam yerıne koymaz tabıkı(aglamayana meme yok bunun acıklamasıdır I-C-O

turkıyede buyuk bı cod hayranlıgı var.bunu gostermek lazım yapımcılarına ve sony e.

I-C-O sen elındekılerle yetın dostum.ben yetınmek ıstemıyorum.turkıyedede baya bı oyun satılıo orjınal alıosak karsılıgını ıstemek hakkımız bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unwicked -- 12 Mayıs 2011; 14:18:01 >

• quote:

unwicked: Bosuna umutlanmayin oyunda her ülkenin bayragi vardi ama Türk bayragi yoktu. Birde Türkce dil destegi bekliyorsunuz. Aglamayana meme yoksa emzik var Karniniz ac kalmasin sonra

bayrağımız olmaya bilir ona bakarsan tr psn de zamanında yoktu ve uncharted 2 oyunu kimse bağla olmadan ve bir talep oluşturmadan hikayeyi ist da başlattılar ve türkçe seslendir diler ve bu oyun o sene bütün rekorları alt üst etti

konuyu açıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crow-

quote:

bayrağımız olmaya bilir ona bakarsan tr psn de zamanında yoktu ve uncharted 2 oyunu kimse bağla olmadan ve bir talep oluşturmadan hikayeyi ist da başlattılar ve türkçe seslendir diler ve bu oyun o sene bütün rekorları alt üst etti

konuyu açıyorum

eyvallah kardesımac konuyu toplayalım toplayabıldıgımız kadar arkadas.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.