@ ANDREI Kasım ayı verimli olacak o zaman PC oyuncuları için.Assassin's Creed Revelations da çıkacak kasım ayında.
@ ANDREI evet kardesim Kasim ayi hepsi ust uste geliyor. BF3, Uncharted 3, The Elder Scrolls V Skyrim, MW3, Assassin's Creed Revelations :)
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
quote:
@ ANDREI Kasım ayı verimli olacak o zaman PC oyuncuları için.Assassin's Creed Revelations da çıkacak kasım ayında.
@ ANDREI evet kardesim Kasim ayi hepsi ust uste geliyor. BF3, Uncharted 3, The Elder Scrolls V Skyrim, MW3, Assassin's Creed Revelations :)
Onlarda vardı değil mi Şimdiden bütçeyi ona göre ayarlamak lazım desene
Kotaku: Sırada Modern Warfare 3 Var!
Yeni Call of Duty oyununu büyük ihtimalle E3 fuarından önce görmemiz mümkün olmayacak. Buna rağmen Kotaku gibi sağlam kaynaklar sıradaki oyunun Modern Warfare 3 olduğunu söylüyor.
Activision tarafından resmi açıklama yapılmadığı için her türlü haber "söylenti" olmaktan öteye gidemese de Kotaku'nun kaynakları oyunun videosunu izlediklerini söylüyorlar ve senaryo ile ilgili bilgiler sunuyorlar.
Söylentilere göre sıradaki oyunumuzun adı "Modern Warfare 3" ve bu oyun Infinity Ward tarafından başka bir stüdyonun desteği ile geliştiriliyor. Bu stüdyo büyük ihtimalle Sledgehammer Games.
Bu Sonbahar'da piyasaya çıkacağı söylenen oyunun senaryosu MW 2'de Amerika'nın işgali sonrası dünyanın bir krizde olduğu dönemde geçiyor. Askeri araçların da bulunacağı oyunumuz MW 2 gibi şehirde geçecekmiş.
Serinin önceki oyunlarına göre çok daha geniş ölçekli bir oyun olacağı söylenen MW3'te Modern Warfare 2'den tanıdığımız Captain John “Soap” MacTavish ve Captain John Price'ın da olabileceği söyleniyor.
Kotaku'nun haberindeki en önemli noktalardan birisi ise çevrenin yıkılabilir olması. Sanırım Battlefield'ı bu alanda yalnız bırakmak istememişler.
BSC
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
Kotaku: Sırada Modern Warfare 3 Var!
Yeni Call of Duty oyununu büyük ihtimalle E3 fuarından önce görmemiz mümkün olmayacak. Buna rağmen Kotaku gibi sağlam kaynaklar sıradaki oyunun Modern Warfare 3 olduğunu söylüyor.
Activision tarafından resmi açıklama yapılmadığı için her türlü haber "söylenti" olmaktan öteye gidemese de Kotaku'nun kaynakları oyunun videosunu izlediklerini söylüyorlar ve senaryo ile ilgili bilgiler sunuyorlar.
Söylentilere göre sıradaki oyunumuzun adı "Modern Warfare 3" ve bu oyun Infinity Ward tarafından başka bir stüdyonun desteği ile geliştiriliyor. Bu stüdyo büyük ihtimalle Sledgehammer Games.
Bu Sonbahar'da piyasaya çıkacağı söylenen oyunun senaryosu MW 2'de Amerika'nın işgali sonrası dünyanın bir krizde olduğu dönemde geçiyor. Askeri araçların da bulunacağı oyunumuz MW 2 gibi şehirde geçecekmiş.
Serinin önceki oyunlarına göre çok daha geniş ölçekli bir oyun olacağı söylenen MW3'te Modern Warfare 2'den tanıdığımız Captain John “Soap” MacTavish ve Captain John Price'ın da olabileceği söyleniyor.
Kotaku'nun haberindeki en önemli noktalardan birisi ise çevrenin yıkılabilir olması. Sanırım Battlefield'ı bu alanda yalnız bırakmak istememişler.
BSC
Konsolüssü Bundan 6 ay önce aöıklamıştı zaten Yıkılabilir Çevre ve Daha Geniş Haritalarda oynanacağını...
Halbuki 4 yildir kullandiklari oyun motorunu kullanicaklarini her seferinde tekrar ediyolardi. Acaba suprizmi yapicaklar hic umudum yok ama istemiyorda degilim. Yillar sonra ciddi anlamda bir gelisim gormek butun Call of Duty MW severlerin hasreti.
quote:
Halbuki 4 yildir kullandiklari oyun motorunu kullanicaklarini her seferinde tekrar ediyolardi. Acaba suprizmi yapicaklar hic umudum yok ama istemiyorda degilim. Yillar sonra ciddi anlamda bir gelisim gormek butun Call of Duty MW severlerin hasreti.
E açıklama yapmışlardı hani yeni motor yok diye ? Yıkılabilir Çevre Yeni Motor Gerektirir ?? Kafam Karıştı Bayaa..
Kasım ayı, oyun ayı.
Bknz. MW3, BF3, Gears of War 3, Uncharted 3, AC: Revelations.
quote:
@ Turko3333 E açıklama yapmışlardı hani yeni motor yok diye ? Yıkılabilir Çevre Yeni Motor Gerektirir ?? Kafam Karıştı Bayaa.
Bende oyle biliyorum kardesim.
MW'ni atmosferini anlatmaya kelimeler yetmez. Birde buna parçalabilir çevre eklenirse artık neler olacak düşünemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Turko3333
quote:
E açıklama yapmışlardı hani yeni motor yok diye ? Yıkılabilir Çevre Yeni Motor Gerektirir ?? Kafam Karıştı Bayaa..
Şu anki IW4 motoru script olarak hazırlanmış yıkılabilir şevreye sahipti zaten.Tuğlalar uçuşan çeşitli materyaller bunlara örnek.Şimdi aynı şekilde hazır kalıplarla ama daha büyük çapta yıkılabilir yerler hazırlayabilirler örneğin RPG ile daldığınız bir duvar aşağı inebilir.Bu gerçek zamanlı olarak CPU'ya yaptırılmaz belki ama en azından yıkılabilir çevre olmuş olur.(Ayrıca BF de yıkılabilir çevreyi script olarak yapıyor real-time değil yani.)
BSC Kataku nun haberini gecmis evet guzel bir gelisme. Bu arada bilmeyen kardeslerim icin bir duzeltme yapmak istiyorum. BC2 de kullanilan bir onceki Frosbite Engine oyun motoru gercek zamanli degildi script olarak cevre etkilesimi mevcut idi. Fakat BF3 de durum ayni degil genc kardeslerim BF3 de 2 yillik bir calisma sonucu Real Time Frosbite Engine 2 uretildi hersey Gercek zamanli bunun icine hem cevre etkilesimi giriyor hem isiklandirma. Fakat Call of Duty 1 den bu yana iyi bir takipcisi olarak MW3 deki son gelismeler memnuniyet verici. Ben sahsim adina cok sey istemiyorum genc kardeslerim bana Call of Duty 4 un ruhunu versinler yeter. Ben saatte 100 km hiz yapan bir Robot istemiyorum. Gerci yine satis kaygisi on planda olucagindan daha cok kitleye ulasmak adina gercek olmuyan insan ustu perklerin gelecegi asikar.
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
fake?
Fake değil bence. Gayet gerçek gözüküyor arka plandaki Ghost felan :)
Ghost'un hikayesi üzerine kurulu olacağı falan söyleniyordu. İnşallah öyle olur, Ghost'un ölümü üzmüştü beni.
ilk tercihim herzaman Captain Price fakat Ghost geri gelip seninde dedigin gibi senaryo Ghost un uzerine kurulu olacak deniyordu.
Captain Price
Bu yil gercekten oyun yili unvanini almaya layik bknz:crysis 2,kz3,l.a noire,o.f:red river,bf3,ac:revelation,mortal kombat,portal . .
quote:
Orijinalden alıntı: PLAYER_KİNG
Bu yil gercekten oyun yili unvanini almaya layik bknz:crysis 2,kz3,l.a noire,o.f:red river,bf3,ac:revelation,mortal kombat,portal . .
+Uncharted 3,Skyrim
Fan yapimi bir vidyo. :)
burdada oyunun multiplayer kısmının ''online universe '' adı altında çok büyük olucağı yazıyor
@ punkandroll burdada oyunun multiplayer kısmının ''online universe '' adı altında çok büyük olucağı yazıyor
Gunduz saatlerinde Bungie nin yeni oyununun ismi " Bungie Universe " olabilir deniyordu. Muhtemelen universe Bungie nin yeni oyunu. Bir iki sitede oyle belirtilmisdi, zaten MW3 serisine baska isim vermeleri neredeyse imkansiz. Yinede bekleyip gorelim. Paylasim icin tesekkurler.