Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
306.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

• Youtube kanalının arkaplan resmini alıp incelemişler ve oyunun geçebileceği noktaları işaretlemişler.Tüm bulgular MW3'ün bize World War 3'ü göstereceğini söylüyor.BF3'den çok daha geniş çapta bir senaryo anlatılacak BF3'ün elinde sadece "En iyi grafik" kalabilir MW3'ü küçümseyen adı uzun zamandır geçmiyor diye bu serinin ne olduğunu unutanlar vardı..

• Gözlerim yaşardı,legend is back!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Youtube kanalının arkaplan resmini alıp incelemişler ve oyunun geçebileceği noktaları işaretlemişler.Tüm bulgular MW3'ün bize World War 3'ü göstereceğini söylüyor.BF3'den çok daha geniş çapta bir senaryo anlatılacak BF3'ün elinde sadece "En iyi grafik" kalabilir MW3'ü küçümseyen adı uzun zamandır geçmiyor diye bu serinin ne olduğunu unutanlar vardı..

kesinlikle önceki sayfalardada yazmıştım call of duty oyunlarını bir kenara bırakalım modern warfare zaten ap ayrı öyle ki isimlerinden cod'u atmaya çalışıyorlardı bir ara hatırlarsanız başka bir seri zaten. ayrıca battlefield 3'ün multisi çok ağır basarken modern warfare'ın efsanevi bir konusu var ikisi single konusunda karşılaştırılmamalı ezip geçebilir modern warfare bu konuda. ayrıca multisi yine hoş ve çerez bir eğlenceli zaman için uygun olucaktır ama multi için tercihim bf3 bu sefer en azından öyle sağlam olmasını umuyorum.

ama arkadaşlar son kez diyorum hani 2007'den beri başladığımız efsane bitiyor bence laf atmak kötülemek yerine biraz heyecanlanmaya bakın derim adamlar 3 stüdyo çalışıyor bize en iyisini sunmak için ayrıca her sene çıkıyor bu ne demişssiniz e zaten cod her sene çıkacak diye bir sözleşme var ortada hani gereksiz yani böyle tepkiler diye düşünüyorum. ayrıca bu diğer codlara benzemez modern warfare gelmiş geçmiş en büyük oyun( tanıtım, oynanma, satma ve dünyadaki etkisini kastediyorum) treyarch yapsa beklentileri düşük tutun diycem ama bu infinity ward ekibi dağılsada hala infinity ward efsane bir şirket sıvayacaklarını düşünmek istemiyorum.

• BF oynamayı bilmeyen Elinde sadece en iyi grafik kalır diyo çok yazık siz oynamaya devam .

Double double ultra super xtreme strange perk
  • 1-teaser ne demek ?
    2- konuyla alakali degil ama mesela FPS bölümünde en son atilan mesaj 23 kasim 2010 da yaziyor mesela bu konuyu göstermiyor bir sorun var forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

BF oynamayı bilmeyen Elinde sadece en iyi grafik kalır diyo çok yazık siz oynamaya devam .

Double double ultra super xtreme strange perk

Nereden tanışıyoruz?
  • BF fanları call of duty yı yerden yere vuruyor..

PEKI SIZ DEGILMIYDINIZ MW2 NIN MUHTESEM SINGLEPLAYERINI DELILER GIBI AĞiZINIZDAN SALYALAR AKA AKA OYNAYAN ????

silah tasarimlari muhtesem

bf fanlarina gelsin bu

bundan daha gercekci olamazdi herhalde

• Modelleme mw2 kadar olsun yeter.Black ops modellemeleri oyundan soğuttu resmen.
  • Artık MW3 değil de Modern Warfare 3 neden denmiyor. Duyuru neden hala gelmedi? Modern Warfare olmassa o MW ne olacak :)
  • Resimlerin birinin arka tarafında Soap gözüküyor sanırım?

http://www.merlininkazani.com/Modern_Warfare_3_ilk_gorseller_yayimlandi-oyun_galeri-41404p1.html

15. resim
  • valla ps3 ten ss koysalar iyi olur.sonra ps3te b.ktan grafik yapıp xbox pc resmi koyuyorlar.sonrada oyunu açtıgımız zaman şok oluyoruz
  • Bu nesilde Playstation 3 demektense konsola Codstation diyordum, Hic kafama takmiyorum grafik ve gorsel anlamda MW2 veya Call of Duty 4 kadar iyi olur bu noktada sorun yok tek istegim en buyuk arzum insallah butun serilerin en gercekci perk leri ve oyun ici dinamiklerine sahip olan oyunu olur. ve Playstation 3 e Codstation demeye devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer_terry

Artık MW3 değil de Modern Warfare 3 neden denmiyor. Duyuru neden hala gelmedi? Modern Warfare olmassa o MW ne olacak :)

Infinity Ward'un kurucuları Jason West ve Vince Zampella kovulduktan sonra Activision'a dava açtılar bu dava hem maddi alacakları için hemde "Modern Warfare"in bazı lisans hakları içindi.Muhtemelen davada "Modern Warfare 3" için isim hakkını Activision kaybetti ama geri kalan lisanslar teaserlarda gördüğümüz gibi yerinde duruyor.Oyunun duyurusu yakında gelecek ama artık 4 adet teaser videosu CALLOFDUTY'nin resmi Youtube kanalında yayınlandı fake olma durumu yok yani.
  • Ekran görüntülerinde Soap'u ben de görmüştüm ama Modern Warfare 2'deki kıyafetiyle.

Modern Warfare'ın isim haklarının kimde olduğunu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer_terry

Ekran görüntülerinde Soap'u ben de görmüştüm ama Modern Warfare 2'deki kıyafetiyle.

Modern Warfare'ın isim haklarının kimde olduğunu bilen var mı?

Yazdım yukarıda anlamadınız sanırım "Infinity Ward'un kurucuları Jason West ve Vince Zampella" muhtemelen şu anda "Modern Warfare" olarak yazmasının önüne geçtiler bu 1 oyunluk bir anlaşmada olabilir bilemiyoruz bu konuda açıklama gelir yakında.

Oyungezer'in sitesinde "nesir" adlı kullanıcı videoların sonundaki Makarov'un konuşmalarını çevirmiş:

1. video: Bir,Düşmanı öldür,zafer senin olsun
    2. video: İki,Her şeyi kendi yararınıza kullanın
    3. video: Üç,Düşmanın zayıflığını kullan
    4. video: Dört,Beklenmedik noktalara saldır

• Activision COD için yardımcı yapımcı olarak Raven'i görevlendirmesi çok iyi olmuş Raven gibi köklü ve başarılı bir firma bu işin altından kalkabilir.

@Oha bir de her ülkeye farklı trailer yapmışlar süper olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 14 Mayıs 2011; 19:39:16 >
  • Respawn Entartaiment(yanlış yazmış olabilirim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

BF fanları call of duty yı yerden yere vuruyor..

PEKI SIZ DEGILMIYDINIZ MW2 NIN MUHTESEM SINGLEPLAYERINI DELILER GIBI AĞiZINIZDAN SALYALAR AKA AKA OYNAYAN ????

Hayır biz değildik
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.