Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
306.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel Görünüyo Ama İlk Videodaki Mw 2 ye Benziyordu
  • Bu oyuna bu aralar çok ihtiyacımız vardı valla.Biran önce gelse
  • Call of Duty 4 gibi gercekci perkler bekliyorum. Gerçekciligin dısına cıkacak insandan cok robota benziyen bir karekterle oynamak yerine Cod4 ve 5 deki perkleri tercıh ediyorum. Ayrica MW3 deki önem arz eden yenıliklerden biri Call of Duty Elite bu konu daki gelişmeleri markaja almis dört gözle beklemekteyim.
  • BF 3'ün yanına alacağım bu oyunu ondan sıkıldıkça bunu oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Şehir içi çatışmalar çok daha hoş olacaktır eminim.

mw2 de brezilyadaki catismalardan sonra sogudum sehir ici catismalardan
    heryerden adam cikiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Call of Duty 4 gibi gercekci perkler bekliyorum. Gerçekciligin dısına cıkacak insandan cok robota benziyen bir karekterle oynamak yerine Cod4 ve 5 deki perkleri tercıh ediyorum. Ayrica MW3 deki önem arz eden yenıliklerden biri Call of Duty Elite bu konu daki gelişmeleri markaja almis dört gözle beklemekteyim.

Aynen ya perkler ve oyun dengeli olsun yeter. O zamanda oyunu beğenmezler ump ile rush yapamadıkları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Call of Duty 4 gibi gercekci perkler bekliyorum. Gerçekciligin dısına cıkacak insandan cok robota benziyen bir karekterle oynamak yerine Cod4 ve 5 deki perkleri tercıh ediyorum. Ayrica MW3 deki önem arz eden yenıliklerden biri Call of Duty Elite bu konu daki gelişmeleri markaja almis dört gözle beklemekteyim.

Aynen ya perkler ve oyun dengeli olsun yeter. O zamanda oyunu beğenmezler ump ile rush yapamadıkları için.

Call of Duty 4 gibi oyuna denge gelsin . MW2 deki gibi pekleri pro yapıp saatte 100 km hızla üstüne üstluk hic yorulmadan sınırsız mesafeleri cok kısa sürede kat etmemize izin vermesin. Cod 4 ruhu geri gelsin yeter. Daha cok satmak adına gercekcilıkden uzak perkler ve diger oyun içi dinamiklerinden bu sefer vazgecilirse ki hic sanmıyorum, ortaya Cod 4 kadar kaliteli gerçekci bir efsane çıkar.

• Çıkmaz. boşuna umutlanma sipahi hocam seni bfye alalım codun tarzı bu oldu artık değişmez
  • kasım ayında batıcaz desenize bf3 mw3 unc3 assasins, battık læ
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Çıkmaz. boşuna umutlanma sipahi hocam seni bfye alalım codun tarzı bu oldu artık değişmez

Clan olarak MW3 veya Call of Duty serisinden vazgecemeyiz canım kardeşim. Yıllardır kanımıza işledi birkere. Fakat sahsım adına sunu söylıyebilirim kasım ayından sonra vaktimin büyük kısmını BF3'de gecireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Çıkmaz. boşuna umutlanma sipahi hocam seni bfye alalım codun tarzı bu oldu artık değişmez

Yahu yazınca fan oluyoruz ama hakkında hiçbir şey bilinmeyen bir oyuna insan nasıl bu kadar kesin yargılarla çamur atabilir çok merak ediyorum yada beta testerı falansınız biz bilmiyoruz.
  • mw3 gelirse bc3 de gelir hacı .. çarşı karışır!
  • http://forum.donanimhaber.com/m_48979657/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48979657

Türkçe dil desteği için mail atalım arkadaşlar XBOX PC her hangi bir oyun sever buyursun gelsin
  • Oynanış ve grafiklerde devrim niteliğinde yenilikler olmazsa bu oyun kesinlikle Battlefield 3 ün gölgesinde kalacaktır...
  • silahlardaki dataylar süper,hiç bir call of dutyde bu kadar yapmamışlardı.

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

• FPS'nin kralı geri dönüyor.

Yalnız şu server işini bu sefer biraz daha ciddiye alsınlar.
  • Mw3 ü treyarch yapmıyor oyuzden server dan şüpheniz olmasın.Forever infinity ward..
  • açıkca söylemem gerek daha bunlar beta görüntüler ama o silah modellemelerine bayıldım. battlefield3 senenin multi kralı olacaktır en iyilerinden olucak bunda hepimiz hem fikiriz. ama sırf mw2'nin sonuyla oluşan olayları (3.dünya savaşının başlaması. makarov ile bitmeyen hesaplaşma, soap, price ve nikolai'nin dünyada en çok aranan elemanlar olması ve ghost'un akıbeti vs..) en sağlam single senaryolarından biri olucağından bu sebeplerle bile alınmalı.

grafikler biraz daha süslenip güzelleşecektir eminim ben mw2'nin grafiklerinede çemkirmeyenlerdendim tabi yeni motor yeni grafikler olsa oyuna +100 puan ekler orası ayrı dilerim öyle de olur ama grafikler aşırı geliştirmeyip sırf süslensede alacağım.

bu arada oyunun hikayesi ortalıtka dolaşıyor okudum bir çok kısmını ve tam hayal ettiğim gibi olucak mükemmel bir modern combat hem de tüm dünyada geçicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 14 Mayıs 2011; 3:40:41 >
  • mw2 gibi ilk ses kayıt tanıtım fragmanıyla başlattılar olayı E3'de fragman geliyor demek gibi bir şey bu beyler. bu arada grafikleri o kadar takmayın diyorum. oyunun ana hikayesi bile yeter 2007'den beri ilk modern warfare'dan beri biz bu karakterler ile başladık maceramıza ve şimdi finali geliyor sırf görkemli bir son savaşı efsanevi soap, price ve en sağlam kötü adamlardan olan makarov'u son kez görmek için bile oynanır.

battlefield 3 yardırıcak zaten hepimiz onu bekliyoruz ama call of dutyleri salladım black ops'u filan sırf modern warfare'ın sonunu görmek bile heyecanlandırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.