Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
306.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşuna. Battlefield 3 bütün rakiplerini yıkacak.
  • Bir onceki yazinin kaynagina arzu ederseniz asagidaki linkden ulasabilirsiniz.

http://www.merlininkazani.com/Modern_Warfare_3_onumuzdeki_ay_duyurulabilir-haber-40413p1.html
  • bakalim mw 3 mü bf 3 mü alcam
  • tekrar ayni seyleri yaziyoruz belki bazi arkadaslar rahatsiz olabilirler ama yine yazmak zorundayim,tabiki isteyen istedigini her sekilde her platformda oynama hakkina sahiptir,ben tahmin ediyorum bir cok arkadasimiz hem mw3 hem bf3 orijinal alacaktir ama ben sahsen bu sonbaharda 40-50 euro verip bf3 almak istiyorum cünkü dice yaptigi yeniliklerle bunu fazlasiyla hak ediyor ,diger tarafdan mw3 e bakarsak grafik motoru dahil cok az yenilik var buda biz oyunculara biraz hakkizlik oluyor yani activision diyorki mw3 ü yapan firmaya,kökten yenilik zaman alir cilalayin kakalayin millete gelsin her sene milyon dolarlar.
    fakat dice bu oyuna 3-4 senedir ter döküyor gece gündüz, temel yeniliklerle geliyor bazilarini oyun ici videolarda gördük en son meele de yenilikden bahsediyorlar rakibe sagdan soldan yumruk vs de olacakmis ama cod serilerde meele sadece bicak sallamak bildiginiz gibi . uzatmak istemiyorum isteyen istedigini oynar kimse karisamaz ama benden artik activision a malesef destek yoktur bu kafa ve politika ile gittigi sürece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 29 Mart 2011; 18:03:19 >

• Hadi onu bunu geçtim.Lütfen ama lütfen multiplayer Black Ops gibi olmasın.Çöp olsa yine alırım.Tabi BF3 'ten sonra
  • Benim dusuncemide asagi yukari bir cok kisi biliyor. Clan olarak mecburen oyunu alip herzamanki gibi oynuyacagiz. Fakat BF3 herzaman ilk tercigim olucak. Sebebi daha onceleride bir kackez belirttigim gibi, ayrica konsoldede kardesiminde dedigi gibi BF3 de ciddi bir emek var sadece Frosbite Engine 2 oyun motorunun gelisme sureci 2 seneyi askin, bunu Hareketli animasyon ve kontrol teknolojisi ANT yide ilave edin sadece bu ikisi bile nedenli buyuk gelismeler. Ayni durum MW3 icin mumkundegil. Sadece MW3 den tek beklentim var Call of Duty 4 serverlarinda sorunsuz bir online oyun deneyimini yine efsanevi Call of Duty 4 havasinda bize geri versinler varsin gelisme olmasin sadece bunlar bile beni memnun edebilir. Ama dedigim gibi bu yil rekabet hat safada olucak.
  • Son dönemlerde satış rakamlarının açıklanması ile Call of Duty: Black Ops'un dünya çapında ne kadar büyük bir satış başarısı yakaladığının farkındasınızdır. Buna rağmen Modern Warfare oyunlarının yeri serinin bazı hayranlarının gözünde başkadır.İşte bu hayranlar yakında bekledikleri duyuruya kavuşabilir.İngiltere'de yayınlanan PSM3 dergisine göre tam tarihi belli olmamakla birlikte Modern Warfare 3 Nisan ayının ortasında duyurulabilir.PSM3'ün güvenilir bir dergi olduğunu belirtelim, o nedenle bu haberleri doğru çıkabilir. Derginin aldığı duyum Activision'daki bir kaynağından geliyormuş.Resmi Playstation Dergisi ise Ghost'un Modern Warfare 3'ün en azından bazı bölümlerinde bulunabileceğini belirtmişti. Bu söylentiler doğru çıkacak gibi görünüyor. Acaba MW 3'ün geliştiricisi kim olacak

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PSM3_Modern_Warfare_3_Nisan_Ortasinda_Duyurulacak-14486.htm

• mw2 de scavenger stopping power ve jammer olan kilstreakı kullanıyordum ama hızlı mermi değiştirmek çok büyük avantaj oluyor treyarch bunun farkındaydı ve scavenger ile slight of hand i ayrı perk gruplarına ayırdılar infinity ward danda böyle bi davranış bekliyorum
  • Umarım clan sistemini doğru düzgün birseyler yaparlar.
  • Battlefield efsanesi bu sefer harbi donuyor,cod un isi zor,isim bir yere kadar hic bir yenilik yok
  • Bende ciktigi ilk gün gidip orjinal olarak bf3 alacağım lakin mw3 yine geçecektir bf3 u.niye mı? Hemen açıklayayım.activision bu sene bile black ops gibi rezalet bir multisi olan oyundan binlerce sattıysa yine aynı başarıyı yakalayacaktir..tüm samimiyetimle söylüyorum activision herhangi bir oyun üstüne CALL OF DUTY yazsın cikarsin piyasaya oyunun sırf adı ici alir millet.peki niye? Cunku herkes mw2 gibi bir oyun bekliyor,o başarıyı istiyorsa ondan.ben bile black opstan çok daha iyi seyler bekleyerek almıştım ama boş çıktı.bilemiyorum , mw3 çıkınca onuda alacağım lakin hiçbir umudum yok.yine black ops grafikli üzerine birsey koyulmamış bir oyun çıkacak ortaya..
  • Dün öğlen saatlerinde yaptığımız haberimizde OPM, yani Resmi Playstation Dergisi'nin bu ay içerisinde Call of Duty: Modern Warfare 3'ün duyurulabileceği dedikodusuna yer vermiştik. Derginin İngiltere ayağından gelen bu açıklamadan sonra OPM Fransa ise farklı bir duyuru yaptı ve bu ay içerisinde yeni bir oyunun duyurulacağını müjdeledi. Derginin son sayfalarında bir karakter silüeti ile bu duyuru yapılmış. Üzerinde kocaman bir soru işareti de bulunan karakterin daha önce karşımıza çıktığına ise eminiz. Çünkü yapılan açıklama bu oyunun bir devam oyunu olduğunu belirtiyor."Büyük dönüş"başlığı ile verilen bu duyuru da "Çok geç kalındı ama onun büyük dönüşü yakında. Ve o, oldukça ses getirecek..."ibarelerine yer verilmiş. Şimdiden büyük bir merak ile bekliyoruz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-OPM_Bu_Oyun_Cok_Ses_Getirecek-14491.htm

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

• Cod 4 u her anlamda ornek almasini cok isterdim. Ozellikle serverlari.
  • Gözümüz aydın diyelim heralde,buda fan yapımı film vs çıkmaz artık.

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'
  • Robert Bowling ne duyuracak sanki, kesin MW3 duyurusu olacak.
  • Eskiden 2-3 senede anca yapıyorlardı,şimdi işler değişti.CoD dediğin 7-8 saatlik oyun,devamı gelsin diye 2 sene beklemek sıkar aslında.Multiplayer oynamak için zaten serinin devamını beklemeye gerek yok.

Hocam oyle diyorsunuzda heryeni oyun cıktıgında multiplayer oyuncusu en iyi ihtimalle yarıya dusuyor e buda oyuncu bulmanda sıkıntı yaratıyor.
  • Black Ops u beğenmeyenlerin çoğu mw2 deki sekmeyen silahlara ve saçma sapan perklere alışanlar .. Black Ops bu dengeyi iyi yakalamış.. oyunun bence en büyük eksisi bağlantıda yaşanan sorunlar..

mw3 yine satılır amerikadaki bebeler zaten kafadan alır ama bence serinin en kötü oyunu olmaya aday..oyunu yapan esas yapımcılar yok ortada çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 7 Nisan 2011; 14:29:49 >
  • Cod serileri içerisindeki tüm oyunlarda cod4-cod5-mw2 ve black ops..yani hepsinde bağlantı sorunları vardı. Hepsinde host iyi değilse oyunlar kopar, host değişir, oyundan atar veya lag olur vs. vs.

Mw2'de de adama ateş ederdik, mermiler içinden geçer ölmezdi. Lagta olurdu silahımız sağa sola oynardı çoğu zaman. Cod5'te de cod4'te de sarı bağlantılarla çok oynadık.

İşkembeden sallıyor herkes. Black ops serverlar kötüymüşte, diğerleri iyiymiş. Şehir efsanesi gibi oldu bu konu. Host kötüyse oyunlarda kötüdür bu kadar basit. Tüm cod serilerinin yapısı da budur. Ayrıca black ops çıktığından beri sarı bağlantı ile oynadığımı pek hatırlamıyorum.

Mw2 döneminde millet sövdü durdu, şimdi black ops için söylenenler mw2 için söyleniyordu. Treyarch'ın oyunları her zaman perk vs. bakımından dengeli olmuştur. Cod serisini asıl bozan oyun mw2'dir. Şimdi kimse alışamadı tabiki, zor geldi. Işık hızında koşamadılar, 3-5 adamı aynı anda ump gibi silahlarla indiremediler. Mw3 çıkınca da aynı teraneleri okuruz tekrar.

Cod serilerinin hepsi oynayabilene güzeldir. Sadece mw2 oynayabilene olduğu kadar oynayamayana da güzeldir. Çünkü herkes kill yapabilmenin tadına varabilir.

• merak etme ump ve acr gibi 2 silah koyarlar perk dengesi yine bozuk olur Black Ops a kötü diyenler yine başlar mw3 şöyle iyi böyle iyi diye..
  • ismi call of duty oldugu icin satiyormus peh.

black ops kotuyse niye xbox ve ps3 de en cok oynanilan oyun niye hergun milyonlarca kisi oynuyor ??

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.