|
Bildirim
Get woke go broke.
Afişe bir zenci ve bir bayan kardeşimizi koyarak Woke tribünlerine oynuyor bunlarda. En son bu muhabbette BF5 in başına gelenleri görmemişler yada duymamışlar kesin. Woke kültürüne oynayıpta başarıya ulaşan bir iş görülmedi henüz. Muhtemelen yine ortalık karışacaktır vaziyet alın. |
Bir tane de Çin asıllı Taylandlı 2 metre boyunda transgender kadın koysaydınız ya, böyle sağ kolu protez, kafanın yarısı kazıttırmış sola yatan kısa saçlı. Bunu göremediğim için boykot ediyorum Activision'ı
|
İyice alıştılar nişangahlara. 1940'larda geçen oyunda red dot vari ekipmanların ne işi var?
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 12 Ağustos 2021; 16:54:39 > |
|
ilk defa bir cod oyununun duyurusu bu kadar gecikti o yüzden diğer oyunların gerisinde kalacağını düşünüyorum muhtemelen hazır olmayan bir oyunu bu yıl illa oyun çıkartmamız lazım diyip çıkartacaklar |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Araya COD WAW remastered ya da remake'de sıkıştırsalar tadından yenmez. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son 3 yıldır cod oynamıyorum hem aynı terane hem de euro ile satıyorlar oyunu 500 600tl veremem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|