Şimdi Ara

Call Of Duty Online oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Call Of Duty Online oynamak istiyorum fakat nasıl oynayacağım hakkında bir bilgm yok. oyunu satın alıcağımı söylemişti bir arkadaş aldıktan sonra nasıl oynarım ? bir de cod mw serisinin hangisini alayım 1 mi 2 mi 3 mü? bir sistemim şu 3 gb ram 512 ekran ati hd3400 birde intel core 2 quad işlemcim var bu oyunlardan hangisini sorunsuz çalıştırır?

• mw1 alman performans açısından daha iyi olur tabi ve multi olarkta gayet iyidir,2 ve 3 online kasabilir,sana tavsiyem hala cod2 oynanıyor yabancı swler olsun türk swleri olsun cod2de oynayabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Fox

arkadaşlar Call Of Duty Online oynamak istiyorum fakat nasıl oynayacağım hakkında bir bilgm yok. oyunu satın alıcağımı söylemişti bir arkadaş aldıktan sonra nasıl oynarım ? bir de cod mw serisinin hangisini alayım 1 mi 2 mi 3 mü? bir sistemim şu 3 gb ram 512 ekran ati hd3400 birde intel core 2 quad işlemcim var bu oyunlardan hangisini sorunsuz çalıştırır?

Bende üç oyunada var ve makinem dediğin özelliklerede yakın bana kalsa black ops al derim zombiesi çok eğlenceli ama multiplayer olarak mw3 yada mw2 al derim mw2dede oyuncu sayısı azaldı ama serverı otomatik buluyor ama bi süre bekletiyor(TDM dışında).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CaLL Of DutY 4 <<d3dx9_34.dll>>
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.