Şimdi Ara

Call of Duty: Vanguard için işler kötü gidiyor: Son 14 yılın en kötü çıkışını yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Single modu veteranda bitirdim ve multide prestij atlayıp oyunu sattım. Diyeceğim tek şey BF 2042 den her türlü daha iyi bir oyun en azından single player modu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)

• Fifa 22 Fifa 21'den ne kadar farklıysa Vanguard'da Coldwar'dan o kadar farklı

• Her sene oyun cikartirsan boyle olur normal biri cikmadan digeri duyuruluyor sanki fabrikada bantta uretiliyor mübarek ??

• adamlar isim seçmeye bile üşenmişler. 2007 yapımı medal of honor vanguard'dan almışlar direkt  

• Tas gibi hikaye modu var. Geçen seneki cold war çöpünden 100 kat daha iyi oyun.

• ww2 temalı oyun yapıyorsun multide herkesin silahı rengarenk pavyon gibi. çoluk çocuğun skin ve emote sevdası yüzünden adam akıllı bir oyun çıkmıyor.

bf2042 desen ne olduğu ne yaptığı belli değil.

bu sene pas geçicez anlaşılan.

• Oyunu aldım. İki saat oynadım ve iade ettim. Çok kötü bir oyun. Multisi tam bir leş. Önceki oyundan devam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Warzone üstüne daha oyun çıkmaz sanırım bide hile olmasa dünyadaki en güzel fps oyunu olabilir

• Bu oyun çıktı mı? Reklamını yapmamışlar ki kimsenin haberi yok. Artı sıktı bu ww2 teması. Önceki ne kadar sattı sanki de bu satsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hikayesi iyi mi hocam, oynanır mı?

• Her sene oyun çıkarmayı bırakmaları lazım. Zaten elinde Warzone gibi güncel tutabileceğin bir silahın var. İki üç senede bir AAA kalitede denebilecek sağlam senaryolu, sağlam grafiklere sahip bir oyun çıkartmak varken her sene dönüp dolaşıp aynı konuları görüyoruz. Birinci dünya savaşı, ikinci dünyası savaşı, soğuk savaş dönemi, günümüz.. Hoop başa dön.  

• Ben beğendim, geçen seneki faciadan sonra başyapıt bile sayılır.

• Forgotten Weaponsyoutube
    http://www.patreon.com/ForgottenWeapons Cool Forgotten Weapons Merch! http://shop.bbtv.com/collections/forgotten-weapons Even during World War Two, it was clear that the United States was interested in improving on the M1 Garand rifle. A company that could develop and update to the Garand to make it selective-fire and feed from a box magazine would be in a great position to sell the government a ton of rifles, and everyone knew it. These two rifles illustrate some of the Winchester company's efforts in that realm. Thanks to the Cody Firearms Museum for allowing me access to film these! Check them out here: https://centerofthewest.org/explore/firearms/
    https://www.youtube.com/watch?v=_Y01YMVJrJI
  • bence cold war şuan çok iyi sezon 7 8 diye gitselerdi çok iyi olurdu oyunu mayıs da aldım daha adam akıllı oynayamdan yeni oyun çıkıyor bu seferde multiplayer kitlesi yeni oyuna kaçıyor coldwar a 430tl vermiştim malum ülke fiyatları e şimdi bu oyun da 600tl oyunu zaten bepenmedim cidden kötü ama azda olsa kitle yeni oyuna gidiyor coldwar eskimiş oluyor ki bir çok youtuber geçti bile ?

• Hile olmasa Şu ana kadar yapılmış En iyi FPS oyunu WARZONE dur. Bu kadar güzel yeteneğe hitap eden bir oyun yapıyorsun anti Cheat koymuyorsun çok anlamsız

• İnsanlar aynı şeyleri oynayıp aynı şeye her yıl para vermekten sıkılmıştır. Buna uyanma denir.

• Oyunu ön sipariş verme gafletinde bulundum. Her bakımdan sıkıntılı oyun. Bu sene oyunu yapanlar sadece yapmak için yapmış. İade şansım olsaydı hemen iade ederdim. Hiç olmamış.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.