Malum bf fiyaskosundan sonra ben de ücretsiz oldugu için biraz denedim. Açıkçası begendim de oyunu ama bu parayı vermek içime sinmedi. Zaten yüzlerce saat cold war oynadım ve sevmiştim. Onun skinli hali gibi. Herkes her şey cok hızlı. Şöyle 200 liralara bulunsa belki düşünürdüm ama bu fiyata asla alamam. Keşke cold war zamanındaki gibi nvidia kodları olsaydı ucuzlardı fiyat |
Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} (11. sayfa)

-
-
Merhabalar, oyunda Combat Shield isimli kalkan nasıl seviye atlıyor ? bu kalkan ile oldukça fazla bir süre oynamama rağmen hiç seviye atlamadı.
-
kesinlikle 150-200 tl alınır.
başkası için fifa neyse bende de cod.
-
bıçakla o kalkanda seviye yok artık.sadece camuflaj var.iyi oldu hiç sevmezdim bunları kasmayı
-
Hafta sonu oynadım ben de. Hoşuma gitti multiplayer kısmı ama o fiyata almam imkansız. Biraz daha uygun olursa artık.
-
Connection failed, no network connection detected. You must have an active network connection to play online or over a local network( reason: kadena-keesler)'
Bu hatayı alıyorum çözümü bilen var mı ?
-
Cold War, Vanguard ve Modern Warfare
3 oyunuda story oynayabilmek için günlük kiralıyorum. ilgilenenler bana yazabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Black Friday muhabbetine yarın indirime girer mi acaba?
-
battle net indirimleri başlayalı 3-4 gün oluyo zaten, vanguard yılbaşından önce indirime girmez boşuna ümitlenmeyin illa ucuza almak istiyorsanız forumun 2. el kısmında gift şeklinde daha uyguna satan arkadaşlar var onları tercih edin derim
-
Hangi silah bu?
-
Şuan indirimde Vanguard.
-
owen
-
selamlar.
mwf ve black ops rusya vpn üzerinden almıştım aynı hesap ile.
vanguard denedim baya bi alamadım.
deneyip alabilen varmı dır?
-
Maalesef bende alamadım kartlarda hata veriyor. Euro olarak alayım dedim onda da hata verdi. şimdi diğer bizr hesabım vardı Türkiye üzerinden %25 indirime girdi gift olarak aldım ana hesaba ama bekliyorum hala pending de hala.
29 Kasım!a kadar indirime girdi bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedican -- 27 Kasım 2021; 18:13:10 > -
aynen hiç bir yöntem kabül etmiyor.
gift olarak ana hesaba yolladığın oyun geldiğinde mesajımı alıntılarsan sevinirim.
-
geldi gift olarak oynuyorum şuan.
-
Gift daha mı ucuz oluyor acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X