Şimdi Ara

Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
17
Favori
53.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar vanguard da online co op olucak mi arkadasla beraber ilerleyebilecegimiz?
    Yoksa yine pubg tarzi mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • theraptorx kullanıcısına yanıt

denediniz mi hocam?

• Betayi denedim ancak adı üzerinde Beta , indirdiğimiz dosya bile 8,5GB ki kod serisi en az 100GB olur,o yüzden grafik anlamına deginmeyecegim çünkü zaten muhteşem grafikleri olacak kaldı ki şu anki grafiklerde çöp degil. Oynanışa gelirsek ben sevdim,tetik geri bildirimi şahane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Denedim. Umarım güzel şeyler olur. Sırf bu seri için ps5 aldım. Hayalkırıklığı olmaz İnşallah.

• theraptorx kullanıcısına yanıt

bu da kötü olursa arka arkaya pas geçeceğim ikinci CoD oyunu olacak. perşembe cuma da biz deneyelim bakalım.

• Oynanış kısmı tamam, Cod işte ama grafikler ve sesler ııh, cık, olmamış. Alfa, beta diye oyunların böyle sunulmasını ben şahsen doğru bulmuyorum. Benim gibi zaten her sene alıp oynayan adamlar için sorun yok ama yeni kullanıcılar veya ara verenler için direk önyargı oluşuyor. Yukarıda arkadaş bahşetmiş gerçi, dosya boyutu çok düşük, doğru. Eksikleri vardır, tam sürümde tamamlanır umarım.

Hadi grafiği de geçtim ama sesler böyle kalırsa fena. Çatapat edition kıvamında şu anda.

• Kod almak isteyen varsa aşağıdaki twiti RT'lesin otomatik bir mesaj geliyor ona basın oradan gelen DM'ye Oui yazıp gönderin 2 adet kod veriyor.

Call of Duty Francetwitter
    “C'est l'heure de combattre sur tous les fronts. RT et vous pourriez recevoir 2 codes d'accès anticipé à la Bêta, pour vous et un frère d'armes. Les premiers arrivés seront les premiers servis. #CODBetaRecruits #Vanguard https://t.co/MQebpnAsJY”
    https://twitter.com/CallofDutyFR/status/1435600428192997377?s=20
  • Ilk izlenimim. Oynanış da sıkıntı yok. Görüntüler tam net değil adamlari secemiyorum. Karsi tarafın ayak seslerini neredeyse hic duyamıyorum. Nereden geldigi belli değil. Sesler kotu olmuş. Alpha surumunde cok daha netti. Belki dosya boyutu ile ilgili olabilir. Bu 8gb Alpha surumu tek harita olmasina ragmen 20gb di.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Kod almak isteyen varsa aşağıdaki twiti RT'lesin otomatik bir mesaj geliyor ona basın oradan gelen DM'ye Oui yazıp gönderin 2 adet kod veriyor.

Call of Duty Francetwitter
    “C'est l'heure de combattre sur tous les fronts. RT et vous pourriez recevoir 2 codes d'accès anticipé à la Bêta, pour vous et un frère d'armes. Les premiers arrivés seront les premiers servis. #CODBetaRecruits #Vanguard https://t.co/MQebpnAsJY”
    https://twitter.com/CallofDutyFR/status/1435600428192997377?s=20

Yaptık dediğiniz gibi ama gelmesi biraz zaman alıyor sanırım.

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Cold war bundan daha iyiydi. Cold War es geçtiyseniz bence bunu direk dümdüz geçersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz ve sizden önce yazan bir kaç arkadaş, yorumuna itibar ettiğim oyuncular. sanırım 16-17 eylülde formaliteden deneyeceğim. tek ümit bf kaldı.

• kod alabilen özelden banada atarsa sevinirim

• Cold war bundan daha kotu bence. Oynanis acisindan mw ye yakin.

• Betaya göre konuşayım. Adamlar yeni nesile zerre yakışmayan oyun yapmış.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    hocam sabah yaptim ama aldığım 2 kod kullanılmış ya da yanlış diyor Us ve TR psn de denedim kodları

Not : Kod işi tamam açık beta indi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 11 Eylül 2021; 19:42:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brigand35 kullanıcısına yanıt
    Ne kodu bu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu arada R2/L2 — R1/L1 değişikliği işe yarıyor gibi bu özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IDwasHERE -- 11 Eylül 2021; 19:41:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.