Şimdi Ara

Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.260
Cevap
17
Favori
53.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akhenaton1990

Oyuncu kitlesi içinde şuurunu kaybetmiş maymun iştahlı bir kesim varki kendini deli yerine koyduğunun, ne istediğinin farkında değil. Adam her oyunun farklı oyun motoruyla çıkacağını zannedip "ama bu bir öncekinin aynısı brooo, şu oyunun yandan yemişi yeaa " diyebiliyor.  Oyun motorları normal bir oyun gibi her sene farklı çıkartılamaz, onun geliştirmesi min-max 5-10 yıl sürüyor.

+1

yıllardır multiplayer oynarım. her oyun çıkışında haterlar gelir, nefret kusar gider. sallamamak lazım. sığ bilgileriyle ancak o kadar yorum yapabiliyorlar.

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

hocam siz ön sipariş verdiniz mi?

• LuqueTr kullanıcısına yanıt

yok dostum. her iki oyunun da (2042 ve Vanguard) betalarını oynayıp karar vereceğim. O hatayı BF5 de yaptım. bir daha yapmam Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] 

• Boş bir oyun olacağa benziyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alfaman has spoken.Kneel before Alfaman.

@veteran_gamer

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 8 Eylül 2021; 21:10:32 >
  • Vanguard sniper sınıfı da çok eğlenceli gibi duruyor + silah geliştirmeler de felaket ve cezbedici görünüyor WW2 grafik ve oynanabilirlik faciasından sonra Modern Warfare ekibinin de işe el atması bence seri için çok iyi oldu gerekliydi. WW2 de yerden kayma olmadığı için bir ara girip oynayayım dedim 5 dk oynayamadım direk sildim çünkü alıştık artık o özelliğe o olmayınca olmuyor artık ama zamanında WW2 iyiydi ama şimdi işler değişti.

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Ya! bırak Tolga. WW2 nin suyunu çıkardık zamanında. gözden düşene bir de sen bir vurma Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] 

şimdiki gençlikte ahde vefa da kalmamış Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 8 Eylül 2021; 22:49:10 >
  • Vanguard beta yı benim yerime de oynayın bol bol :) ben kışa doğru katılacağım aranıza malum çalışıyoruz para biriktirme mevzuları PS4 ile 1 sene daha devam belki güzel bir oyuncu TV alırım kışa doğru + 1 senelik PLUS üyelik + Vanguard + Battlefield kardeşlik bir ton masraf yapacam o yüzden çalışıyoruz. 4k ya yakın param vardı gittim yurtdışı kayıtlı 0 cihaz aldım forumdan Mi10 T telefon dan da PUBG Call Of Fortnite atarım dedim boş zamanlar da PS4 koluyla yarın cihaz gelecek bundan sonra ki kazandığım paraları biriktirmem lazım yoksa sıkıntı kaldı sezonun bitmesine 3.5 ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 9 Eylül 2021; 0:56:9 >
  • Ön siparişi geçtim bakalım bir hafta kadar önce, videolar giderek ilgi çekici olmaya başladı

• Beta ya dalmaya hazır mıyız Kaldi 1 gun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 9 Eylül 2021; 12:23:49 >
  • Vanguard exc beta indirime dun acilmis. Indirme sirasina koydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noldu hocam ya bu konu ile ilgili mi banlandın? 5 dolara beta key satıyordu inşallah ondan değildir. Alırdık ama 1 hafta yemiş. Haftaya artık normal beta geliyor zaten sağlık olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki eski zamanlarda geçen ama modern bir kaç silah bulunan oyun olmuş gibi :)

MultiPlayer'ı mw kadar sararsa iyi..

• hagh nickli üye süresiz uzaklaştırılmış. Bir üyenin yan hesabıymış demek ki. yazdıkları bana tanıdık geliyordu zaten. hayırlısı.

Forumda toksit çok arkadaş. millete laf soacağım, eşe dosta like basacaım diye hesap kovalayan kafalarla aynı mekandayız. Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] 

• Alpha sürümünün süresi bittiği için silmiştim. Beta versiyon için tekrar aynı şeyi yükletiyor. İlginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Alpha sürümünün süresi bittiği için silmiştim. Beta versiyon için tekrar aynı şeyi yükletiyor. İlginç.

Ben open betayı indirdim Alpha'yı sildim sorun olur mu ?

• Bekleyip göreceğiz.

• Eskiden endonezya psnden falan betayı indirip oynardık. Şimdi ön sipariş vermeden deneme şansımız kalmadı mı? Ön sipariş eskiden iptal de ediliyordu şimdi onu da kaldırdılar. Hazır bu haftasonu evdeyken denemek iyi olurdu. Twittera falan bakmak lazım belki bulurum. 5dolar falan vermekte işime gelmedi satan arkadaş vardı banlanmış.

• PS5’te PS3 tadında bir beta olmuş. Her bakımdan kötü duruyor bu hali ile. Yapılmak için yapılmış gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.