< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] (15. sayfa)
-
-
https://player.vimeo.com/video/599393096?h=9b379bddc9
Multiplayer gameplay yayınlanmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 7 Eylül 2021; 11:45:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Patrol modu eğlenceli duruyor. Ben beğendim oynanışı, WW2 aurasini hissettim tekrardan.Oynayan kisi cok kotu oynamis yanliz :)
Aynen izlerken keşke başka biri oynasaymış dedim bende...Ya bf ya da Vanguard alicaz ama biz de BF ağır basmaya başladı aldığımız oyunu baya bi kasariz biz hem cod hem bf olmaz biz de ama betayi deniyecem tabi ki
quote:
Orijinalden alıntı: brigand35
https://player.vimeo.com/video/599393096?h=9b379bddc9
Multiplayer gameplay yayınlanmışYeni nesil geldi gelişme yok üstüne diğer oyunlara göre geri gitmiş gibi.
Ww2 sıktı şahsen. Eski silahlar vs tat vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende sizle aynı şeyleri düşünüyorum yeni nesille birlikte beklentiyi cok mu yüksek tutuyoruz diyorum...Bf de öyle 128 kişi yapcam diye baya kırpılmış gibi duruyor...Cod MW deki vuruş hissi ve grafiği hala zirve benim için...
quote:
Orijinalden alıntı: brigand35
Hocam bende sizle aynı şeyleri düşünüyorum yeni nesille birlikte beklentiyi cok mu yüksek tutuyoruz diyorum...Bf de öyle 128 kişi yapcam diye baya kırpılmış gibi duruyor...Cod MW deki vuruş hissi ve grafiği hala zirve benim için...Kesinlikle hocam Mw2019 bundan daha yeni nesil gibi. Adamlar zaten parayı kaldırıyor her şekil. Çok uğraşmıyorlar bence.
daha cok ara oyun hatta geçiş oyunu gibi durdu ama tabi betayi da deneyimlemek lazım, alacagimdan değil ama alfa ile beta farki var mı vuruş hissi geliştirildi mi onları deneyimlemek icin betayi muhakkak deniyecem
Grafikleri bende beğenmedim. Yeni nesil konsolları üzerinden çekilmemiştir umarım videa.
-
Multiplayer Reveal de paylaşılan detaylar
Killstreakler;
Hava Durumu Efektleri;
Clan Sistemi; Clanlar beraber ilerleyebilir ve cross gen ve platform ile clan kurulabilir.
Vanguard cikisinda 12 operatör olacak.Bunlardan 6 sini Beta da oynanabilecegiz(Captain Butcher dahil)
Operatörleri gelistirebilecegiz; level atladikca yeni charmlar, bitirici hareketleri acabilecegiz.
Silahlar;
Ekipmanlar;
Perkler;
Vanguard betayi oynayip 20 levele erisenler bu yil içerisinde cikacak olan Warzone ve Vanguard blueprintlerinden bazilarina erisebilecekler.
Betayi oynayanlar cod mobile de Arthur Kingsley operatorune sahip olacaklar.
Combat Pacing Filtresi;
Kill Confirmed on “Hotel Royal”
Combat Pacing: Blitz (12v12)
Goruntuler Ps5 uzerinden
Patrol on “Red Star”
Combat Pacing: Blitz (24v24)
Goruntuler ps5 uzerinden
Kill Confirmed on “Eagle’s Nest”
Combat Pacing: Tactical (6v6)
Captured on PS5
Vanguard ta bir cok progress sistemi olacak; Operator XP, Regular XP, Weapon XP, Battle Pass XP, and Clan XP.
Classlar; Primary silah, secondary silah, lethal, tactical, perk seklinde olacak ve wildcard olmayacak. Silah gelistirme caliber dahil 10 adet olacak.
World at War dan 2 adet harita olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 7 Eylül 2021; 21:25:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
-
-
Önsipariş vermeyenler oynayamayacak mı?
Ps exclusive olan beta oynanamayacak eğer pre order yapılmadıysa.Daha sonraki açık betayı deneyebilirsiniz.
-
Teşekkürler hocam. An itibariyle PC'den oynayan Jackfrags'i izliyorum. MW2019 Engine'ın nimetlerinden sonuna kadar yararlanacağız hissine kapıldım ama yine de son sözü betada söyleyeceğiz tabi. Şu ana kadar hoş bir izlenim bıraktı bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 7 Eylül 2021; 21:52:53 > -
Open beta yazmışlar ondan sordum o zaman closed beta veya pre order falan yazsalardı millet anlardı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher_1907 -- 7 Eylül 2021; 21:50:28 > -
Aynı dosyalar üzerinden exc ve open beta olacağı için tek isimlendirilme yapılmış.
Beta Takvimi:
18-20 Eylül: Ön sipariş şartı olmadan tüm platformlara açık
16-17 Eylül: Ön sipariş veren tüm platformlara açık
10-13 Eylül: Playstation exc olacak. (Pre Order gerekiyor)
16-20 Eylül: Playstation kullanıcıları ön sipariş vermeden erişebilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 7 Eylül 2021; 22:1:27 > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X