Şimdi Ara

Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
17
Favori
53.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ederim. Oyun bence çok güzel olacak. Cold war ve ww2 sevdiğim oyunlardi, bence vanguard daha iyi olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://player.vimeo.com/video/599393096?h=9b379bddc9

Multiplayer gameplay yayınlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 7 Eylül 2021; 11:45:33 >
  • brigand35 kullanıcısına yanıt
    Patrol modu eğlenceli duruyor. Ben beğendim oynanışı, WW2 aurasini hissettim tekrardan.Oynayan kisi cok kotu oynamis yanliz :)

• Aynen izlerken keşke başka biri oynasaymış dedim bende...Ya bf ya da Vanguard alicaz ama biz de BF ağır basmaya başladı aldığımız oyunu baya bi kasariz biz hem cod hem bf olmaz biz de ama betayi deniyecem tabi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

https://player.vimeo.com/video/599393096?h=9b379bddc9

Multiplayer gameplay yayınlanmış

Yeni nesil geldi gelişme yok üstüne diğer oyunlara göre geri gitmiş gibi.

Ww2 sıktı şahsen. Eski silahlar vs tat vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resE kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sizle aynı şeyleri düşünüyorum yeni nesille birlikte beklentiyi cok mu yüksek tutuyoruz diyorum...Bf de öyle 128 kişi yapcam diye baya kırpılmış gibi duruyor...Cod MW deki vuruş hissi ve grafiği hala zirve benim için...

• quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

Hocam bende sizle aynı şeyleri düşünüyorum yeni nesille birlikte beklentiyi cok mu yüksek tutuyoruz diyorum...Bf de öyle 128 kişi yapcam diye baya kırpılmış gibi duruyor...Cod MW deki vuruş hissi ve grafiği hala zirve benim için...

Kesinlikle hocam Mw2019 bundan daha yeni nesil gibi. Adamlar zaten parayı kaldırıyor her şekil. Çok uğraşmıyorlar bence.

• resE kullanıcısına yanıt
    daha cok ara oyun hatta geçiş oyunu gibi durdu ama tabi betayi da deneyimlemek lazım, alacagimdan değil ama alfa ile beta farki var mı vuruş hissi geliştirildi mi onları deneyimlemek icin betayi muhakkak deniyecem

• Grafikleri bende beğenmedim. Yeni nesil konsolları üzerinden çekilmemiştir umarım videa.

• Multiplayer Reveal de paylaşılan detaylar

Killstreakler;

Hava Durumu Efektleri;

Clan Sistemi; Clanlar beraber ilerleyebilir ve cross gen ve platform ile clan kurulabilir.

Vanguard cikisinda 12 operatör olacak.Bunlardan 6 sini Beta da oynanabilecegiz(Captain Butcher dahil)

Operatörleri gelistirebilecegiz; level atladikca yeni charmlar, bitirici hareketleri acabilecegiz.

Silahlar;

Ekipmanlar;

Perkler;

Vanguard betayi oynayip 20 levele erisenler bu yil içerisinde cikacak olan Warzone ve Vanguard blueprintlerinden bazilarina erisebilecekler.

Betayi oynayanlar cod mobile de Arthur Kingsley operatorune sahip olacaklar.

Combat Pacing Filtresi;

Kill Confirmed on “Hotel Royal”
    Combat Pacing: Blitz (12v12)

Goruntuler Ps5 uzerinden

Patrol on “Red Star”
    Combat Pacing: Blitz (24v24)

Goruntuler ps5 uzerinden

Kill Confirmed on “Eagle’s Nest”
    Combat Pacing: Tactical (6v6)

Captured on PS5

Vanguard ta bir cok progress sistemi olacak; Operator XP, Regular XP, Weapon XP, Battle Pass XP, and Clan XP.

Classlar; Primary silah, secondary silah, lethal, tactical, perk seklinde olacak ve wildcard olmayacak. Silah gelistirme caliber dahil 10 adet olacak.

World at War dan 2 adet harita olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 7 Eylül 2021; 21:25:40 >

• Konsolda Fov olacak :)

Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU]

CharlieIntel in Beta hakkindaki yorumu;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 7 Eylül 2021; 21:29:6 >

• Ön sipariş verenler icin pre-load başladı.

Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 7 Eylül 2021; 21:31:7 >

• Pc de oynayacak arkadaşlar için oyuna gelen ek gelistirmeler;

• Önsipariş vermeyenler oynayamayacak mı?

• Punisher_1907 kullanıcısına yanıt

Ps exclusive olan beta oynanamayacak eğer pre order yapılmadıysa.Daha sonraki açık betayı deneyebilirsiniz.

• Teşekkürler hocam. An itibariyle PC'den oynayan Jackfrags'i izliyorum. MW2019 Engine'ın nimetlerinden sonuna kadar yararlanacağız hissine kapıldım ama yine de son sözü betada söyleyeceğiz tabi. Şu ana kadar hoş bir izlenim bıraktı bende Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 7 Eylül 2021; 21:52:53 >
  • Open beta yazmışlar ondan sordum o zaman closed beta veya pre order falan yazsalardı millet anlardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher_1907 -- 7 Eylül 2021; 21:50:28 >
  • Punisher_1907 kullanıcısına yanıt

Aynı dosyalar üzerinden exc ve open beta olacağı için tek isimlendirilme yapılmış.

Beta Takvimi:

18-20 Eylül: Ön sipariş şartı olmadan tüm platformlara açık

16-17 Eylül: Ön sipariş veren tüm platformlara açık

10-13 Eylül: Playstation exc olacak. (Pre Order gerekiyor)

16-20 Eylül: Playstation kullanıcıları ön sipariş vermeden erişebilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 7 Eylül 2021; 22:1:27 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Betada 20 levele ulasanlar oyunun cikisi ile Rat-a-Tat blueprintine ücretsiz sahip olacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 7 Eylül 2021; 22:11:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.