< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] (13. sayfa)
-
-
aparat ile klavye fare kullananlar varken boşuna zaman harcamış olursunuz. her türlü gelip öldürüyorlar.
-
Yarım saat dayanamadım. R E Z A L E T
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir maç oynayıp Cold War a geri döndüm. Betası başlasın tekrar denemeyi düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bombacimülayim
Hangi maçta hocam? Modern Warfare oynadım en son dün de Bf1. Emin misiniz ben olduğuma :))
Alıntıları GösterVanguard maçta gördüm hocam bombacimülayim yazıyordu :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Buyukbaba
Umarim bogazimizda kalmaz 😀umarım hocam ön siparişi verdik
-
Yok hocam ben o kişi değilim malesef :) Modern Warfare oynuyor musunuz?quote:
Orijinalden alıntı: LuqueTrVanguard maçta gördüm hocam bombacimülayim yazıyordu :)
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bombacimülayim
Yok hocam ben o kişi değilim malesef :) Modern Warfare oynuyor musunuz?
Alıntıları GösterWarzone plunder modunu oynuyorum hocam
-
en akılcı, en sinir bozmayan seçim
-
quote:
Orijinalden alıntı: veteran_gameren akılcı, en sinir bozmayan seçim
aynen hocam siz yoksunuz?
-
warzone a ara verdim. modern warfare oynuyorum bu aralar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: veteran_gamerwarzone a ara verdim. modern warfare oynuyorum bu aralar.
Plunder'a beklerim hocam
-
durumumuz budur hocam. warzone a dönersem, ses ederim
-
Vuruş hissiyatı da çok iyi.. Vanguard ın TDM si bence çok sarar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GalacticHope
Vuruş hissiyatı da çok iyi.. Vanguard ın TDM si bence çok sararTolga cold war icinde aynini demistin bu oyunda malesef mw in altinda :)) bf' nin durumuna gore mw ye devam :D ayni seyleri gecen senede yazdim mw 1 yil daha gider dedim arttiriyorum 3 sene daha gider
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 2 Eylül 2021; 15:6:27 >
Sezar'ın hakkı Sezar'a. dedin valla. sana en çok karşı çıkan da ben oldum sanırım. sen haklı çıktın
Cold war'du, warzonu du derken döndük dolaştık modern warfare'e. Hala güzel hala oynuyorum eyvallah ama. dön dolaş aynı mapler, yeni map yok. oyunda yeni silah yok. insan yeni harita istiyor. yeni silahlar isiyor. Yeni heyecan için yeni oyuna ihtiyaç var.
Cold WW2'da Gustav Cannon haritası hariç her haritasında keyifle oynardım. Umarım yeni cod oyununda da güzel, kaliteli, leyifli haritalar gelir.
-
O konuda haklısın üstat hep ayni haritalar geliyor sıkılınca kapatip f1 e fifaya daliyorum ertesi gün yine istek geliyor değişiklikte aramıyor değilim hani bf iyi olursa alir baş tacı ederiz :)
İnşallah bu sefer ben haklı çıkarım 😁
-
Modern Warfare 2019 bu oyundan daha çok oynanmaya devam edecek. Modern Warfare'ın kalibresinde bir oyun değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X