Şimdi Ara

Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
17
Favori
53.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sizi bilemem ama su oyuna verilecek paraya yazik gercekten hala 2.dunya savasi yapmaktan bikmadiar ne bitmez savaşmiş arkadaş bildiğin mw 2. Dunya savasi olmuş silahlardaki viruş hissi hala bir mw degil silah sesleri hic begenmedim bf varken bu oyuna bukadar para verilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna girer girmez WW temasını hiç özlemediğimi farkettim. Renk paleti de gözüme çok cansız geldi. Bu sene Cod u pas geçeceğim, anlaşıldı. Bf de patates çıkarsa War Zone/Cold War la yola devam.

• Yaklaşık 1 saat deneyim ettim yok abi mw yi alıp cilalayip ikinci dünya savaşı diye sunmuşlar hayatta bu paraya değmez oyun çok soğuk ve renk paleti cansız geldi vuruş hissi bildiğimiz cod hepsin de güzeldi zaten iyiki şu beta olaylari yapılıyor fikir sahibi oluyoruz 600₺ yi bırak 60 ₺ anca eder kopyala yapıştır olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 28 Ağustos 2021; 10:21:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vanguard güzel görünüyor oynanır ama eski dönem savaşları attık baydı modern istiyor herkes artık modern mecbur Modern Warfare 2 bekleyeceğiz beklerken de bunu gene illaki oynayacağız yapacak birşey yok.

• Ww2 oyununda renk paketinden beklenti bf gibi kırmızı mavi tonlar anlaşılan

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Mw 2 multiplayer bu sene mi gelecekti ?

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Yeni Call of Duty oyunu yani Vanguard çıktıktan sonraki üstüne bir sene geçmesi lazım ondan sonra duyrulur çünkü her Call of Duty oyunu çıktığında Sezon Pass ları ile 1 sene boyunca ekmekleri yenir yeni çıkan seri nin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 28 Ağustos 2021; 11:48:19 >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Üzücü olmuş. PC'de betası çıktığında ben deneyimlemek istiyorum. Hemen ön sipariş etmediğim iyi olmuş sanırım. Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] 

• Oyunu beğenmeyende çok herkes multiplayer modunu bekliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunun Alpha modu daha bu. Daha betası var, ful sürümü var. Üstüne daha sonda gelecek güncellemeler var. İkini dünya savaşı bir ay değil 6 yıl sürdü. Oyunu beğenmeyen almaz ama alana da enayi demek kimsenin haddine değil. Görende sadece bu oyun 600 TL sanır.

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Kime göre neye göre saygılı olun

• Zevkler görecelidir, kendinin beğenmediği bir şeyi satın alanlara "enayi" demek ne kadar doğru düşünmek lazım ki oyun henüz Alphasürümde.Tam sürümü deneyimlemeden Alpha yi oynayip final versiyonmuscasina oyun hakkında kesin karar varmak bana mantıklı gelmiyor.

Herkes için söylüyorum bu tarz çocukça ithamlardan(çöp, enayi vb), yorumlardan kaçınalım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 28 Ağustos 2021; 14:27:42 >
  • aksam geldim ama yakalayamadim sizi. mw nin ww2 skini gibi olmus oyun evet, gokhan da begenmemis ama hemen kenara atmis olmayin da ciktiginda multisini de gorelim. ww2 oyunu da boyleydi ama multisi eglenceliydi.

Ben sahsen hem mw den, hem ww2 ve cold wardan basarili buldum. Bir kere karakter ve obje boyutlarini buyutmusler gibi geldi. cold wardaki gibi ufacik degil dusmanlar. Daha rahat seciliyor. Isiklandirma, cevre detayi hep gelismis, hele isiklandirma, bilmiyorum ama single ayarina gelmis.

ww2 doneminden bikmayan icin bicilmis kaftan. mw dinamikleriyle ww2 bircoklarinin da istedigi birseydi. Bence sans vermek lazim ama o sans 600 tl ye verilir mi, asil mesele o benim icin :)

• Çok doğru yok alphası betası her neyiyse önemli değil beğenmemiş olabilirsin ama başkasına saygı duymak zorundasın ülkece sorunumuz bu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

hocam seni ilk maçta gördüm  

Nasıl hocam, anlamadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha versiyonunu indirdim ancak üyelik almama rağmen açamadım oyunu. Sonra mecbur silmek durumunda kaldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU]

hmm?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.