< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] (10. sayfa)
-
-
Alper oyun şu an Alpha da, ufak şeyler final surume kadar fixlenecektir gelen geri bildirimlere göre.
@Bombacı mülayim Evet cross platform ve km desteği olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 27 Ağustos 2021; 22:9:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla mw ile aynı oyun motoru ve mwde bu sorunların aynısını 2 yıldır çözmediler. ben pek umutlu değilim açıkçası.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979
Alper oyun şu an Alpha da, ufak şeyler final surume kadar fixlenecektir gelen geri bildirimlere göre.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En kötü BF 2042 oynarsın :)
quote:
En kötü BF 2042 oynarsın :)aynen tek umudum o şimdilik artık. onu önsipariş verdim, bekliyorum bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 27 Ağustos 2021; 22:13:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beta hakkı kazanmak için bir başarı mı göstermek lazım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ön sipariş vermek lazım ayrıca ilk mesajda belirttiğim şekilde bir etkinlik ile dağıtıldı 22 Ağustos ta YouTube canlı yayını üzerinden.
Oyun güzel olmuş, MW'nin ikinci dünya savaşı versiyonu ama ondan öte Champion Hill modu efsane.
BF iyi bir çıkış yapamazsa bu oyun çok satar.
-
Bir insan her sene çıkan seri üretim bir oyuna neden heyecanlanır anlamam. Bir de her sene oyunun alfası, betası çıkıp oynandığında çok güzel olmuş yorumları gelir. Bu yorumları okuduğumda gülüyorum. Diğer sene oyun unutulur. Hızlı tüketim çılgınlığı olsa gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 27 Ağustos 2021; 22:56:55 >
nedense ben hiç beğenmedim bu Vanguard ı...
1 sene kısa süre mi anlamadım ki. İnsanlar her sene aynı stüdyo tarafından çıkarılan Fifa'ya bir dünya para basıyor, CoD'da en azından her sene 3 farklı firmadan birisinin oyununu görüyoruz. Haliyle farklı şeyler çıkıyor. Nedir bu tavırlarınız anlamadım bırakın insanlar eğlensinler yani. 10 senede bir oyun çıkıyor da ne oluyor? (Bknz Elder Scrolls,GTA,RDR)
-
Cold war copünden sonra korkuyorum. Almam o yuzden
Çöp olmuş bence
Teşekkür ederim.quote:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asker Koşarak Kayıyor Hocam(2 Dünya Savaşında Askerler Kayarmış Arkadaşlar Evet Büyük Üstünlük Sağlarmış Kim İyi Kayarsa Yerde Savaşı O Ülkenin Askerleri Kazanıyormuş )
Şuan Mw 2019 Oyunun Ucuz 1 Kopyası Malesef
Uzak Görüş Vcd Çözünürlüğü Gibi 320,240 Piksel
Silah Dansöz Gibi Oynuyor Sağ ,Sol Yukarı ,Aşağı Adamı Göremiyorum Titremesinden
Böyle Gelirse Hiç Beyenmedim Alphada Tepki Çekerde Düzeltirler Umarım
-
hocam seni ilk maçta gördüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: ***Respect***Oyun güzel olmuş, MW'nin ikinci dünya savaşı versiyonu ama ondan öte Champion Hill modu efsane.
BF iyi bir çıkış yapamazsa bu oyun çok satar.
Aynen katılıyorum gunfight modunu resmen geliştirmişler gibi geldi
-
Sledgehammer aşağı yukarı 1.5 yılda hem stüdyoyu sıfırdan baştan kurup hemde oyun yapmak zorunda kaldı. Ellerine verilen MW2019 motoruna ucuz bir WWII skini giydirebilmişler daha fazlasını yapmış olsalar zaten çok şaşırırdım.MW2019'un 2v2 Alpha'sını ilk oynadığımda aldığım o muazzam hissi hatırlıyorum yıllar sonra gelen o gelişim ufak çaplı deprem etkisi yaratmıştı Vanguard'da motor aynı olsa da aynı kalitede bir his yok silah sesleri komedi genel olarak oyundan iyi bir ilk izlenim almadım ama şaşırtmadı. Adamların işi zaten zordu üstüne birde campaign de yapmak zorundalar BF'nin bu kadar güçlü geldiği yılda CoD'un işi zor. Satış olarak yine listenin başına oturur ama yıl içerisindeki etkileşim rakamlarının çok düşük kalacağını tahmin ediyorum.
-
bende beğenmedim ne yakan söylim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X