< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] (12. sayfa)
-
-
Hocam sanırım PC oyuncususunuz. Haftasonu alpha denemesi PS kullanicilarina ozel. O yuzden acilmamis olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alpha sürüm olduğundan çok net yorum yapmayacam ama grafik olarak mw ve cold war ın gerisinde gibi. Bir de cidden şu eski dönem sıktı. Silahlar falanda haz vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resE -- 28 Ağustos 2021; 15:33:17 >
quote:
Orijinalden alıntı: bombacimülayim
Nasıl hocam, anlamadım?
Alıntıları Göstermaçta denk geldik demek istedim hocam
-
BF2042 technical teste katılmadım. Bu alpha sürümüne de katılmayacağım. Aynı sebepten dolayı; oyun hakkında yanlış fikir edinmek istemiyorum. Herkese az sabredin diyorum. 10-13 Eylülde Betası olacak. Kendi oyun keyfiniz açısından o zaman değerlendirin derim. Başkasının lafına kulak asmayın.
Videoları izliyorum, birde yorumlara bakıyorum. Oyunda başka başka sorunlar var, yorumcular bundan bi haber Gerçekten multiplayer oynamaktan bir haber camia var. Beleş diye deneyip yorum yapma hakkını kendinde buluyor. Ben bilgisizliğim ve bilgisizliğim ortaya çıkacak kaygısı da yok adamda.
-
maviyi içecekken kırmızıya döndüm
-
Umarim bogazimizda kalmaz 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modern warfare’ın alpha sürümünü oynadığım zaman bu oyun net olmuş demiştim. Vanguard’ın alphsını gram beğenmedim, mw ve warzone devam.
Hangi maçta hocam? Modern Warfare oynadım en son dün de Bf1. Emin misiniz ben olduğuma :))quote:
Orijinalden alıntı: LuqueTrmaçta denk geldik demek istedim hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yeni oyun sistemi ve ateş animasyonu güzel olmuş. Yine de pek hoşuma gitmedi sanırım es geçicem bu yıl. Ww2 temasından dolayı biraz da.
Berbat bir oyun olmuş gene
Kosmak için 2 defa l3e abanma sacmaligi
Berbat grafikler adamlari secemiyorum bile bo 2 3 4 gibi renkli bir oyun değil cok blurlu
Ww2 consepti
İnatla gözümüze sokulan sjwlik akımı
Kampcilar icin cennet mapler
Kısaca istemedigimiz her hatayi yenilemisler sledgehammerdan iyi bir oyun beklemek sacmaydi zaten advanced warfare infinite warfare gibi les oyunlar bile bundan iyiydi call of duty bo4ten sonra iyice Battlefielda ozendiler buyuk mapler kampcilik falan derken iyice igrenc bir oyun oldu bu yil gene bos geçeceğim cani cehenneme ww2 gibi bedava verirler yakinda bunu da zaten
Hatta ww2 mapler olarak falan bundan daha cod hissiyati veren bir oyun sledgehammer her seferinde daha berbat oyunlar yapmayi nasil beceriyor bilmiyorum
Sledgehammer inanilmaz tembel bir firma ww2 grafikleri de ps3ten beterdiquote:
Orijinalden alıntı: resE
Alpha sürüm olduğundan çok net yorum yapmayacam ama grafik olarak mw ve cold war ın gerisinde gibi. Bir de cidden şu eski dönem sıktı. Silahlar falanda haz vermiyor.
Cikmamis oyunu on siparis gecene az bile diyorlar boyle böyle bu firmalari tepemize cikardilarquote:
Orijinalden alıntı: theraptorxOyunun Alpha modu daha bu. Daha betası var, ful sürümü var. Üstüne daha sonda gelecek güncellemeler var. İkini dünya savaşı bir ay değil 6 yıl sürdü. Oyunu beğenmeyen almaz ama alana da enayi demek kimsenin haddine değil. Görende sadece bu oyun 600 TL sanır.
Yemin ederim bunlar cod zevkimizin icine etti yaquote:
Orijinalden alıntı: yımah
2 el attım beni sarmadı. Sanırım k&m kullananlar vardı crossu adama getiremeden hs yedim birkaç defa
Kolla oynayanla klavye maouse ile oynayani nasil ayni lobiye alirlar anlamak mümkün degil
Call of duty 3 sene ust uste berbat oyunlar çıkardı artık benim için cod defteri kapanmıştır mw1 waw mw2 bo1 mw3 ve bo2 den oluşan ps3teki o muhtesem 6 yillik seri ghosts ile beraber bozdu ve her yil daha da kötü oldu artık cod bir daha toparlanamaz adamlarin oyun mantigi degisti ben bunu anladim cod benim için bitmistir
Oyunu almak isteyen varsa bana PM ile ulaşabilir. India PS Store’dan aldığım dijital hesabı tüm hakları ve tüm bilgileri ile devredeceğim. Normalden daha ucuza geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
klavye mausla aynı lobiye koyuyorsa tam facia. Hileden farksız zaten.
-
cold war betasında da tactical sprint i olmadık bir yere gömmüşlerdi. bir çoğumuz bulamamıştık ilk başta. betayı denemediim için ayarlarını görmedim ama bunda da kolay bir yere koymadıkları için gözden kaçmıştır.
Tüm camia alıştı. tactical sprint olmamasını beklelemek lazım.
-
Alpha Feedback: We're Listening ile fixlenen şeyler; son cümleye dikkat!
Ayarlar menüsünü kullanmayı bilmeyenler için otomatik ve tactical sprint ayarı, açıklamalarinda ne işe yaradiklari yaziyor.
Bu da PC kullananlar ile eslesmemek için açılması gerek ayar.BF de oynansa MW de oynansa cronus, xim hep kullanılacak yani bu oyuna özel headshot yemiyorsunuz.
Ön sipariş vermekle alâkali hala saçma yorumlar geliyor gülüyorum :) Dün bir arkadaş burda demişti Tr de ki kafa yapısı böyle diye, kendisi begenmiyorsa başkası da beğenmesin, kendisi alamiyorsa başkası da almasın dusuncesi :)
Yukarıda belirtildiği gibi 530₺ desek, kardeşlik ile pri hak: 198 küsur, sec hak: 132 küsur ediyor.Sec hakta DS4 yöntemi de bonus olsun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 29 Ağustos 2021; 12:9:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben her sadece cod serilerine para veriyorum. Bu senede on siparis verdim. Abimle birlikte kardeslik yapıyorum. Sene icinde baska oyun aldigim nadirdir. Cold war fiyaskosuna gore cok çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X