bence firmanın agzı yandı 3den yada tatktik şöle olabilir 2oyun cıkar sonra öbürünü konsol çıkar 2 sene sonra tekrar pcye çıkar bölece satış acayip artar
quote:
Orjinalden alıntı: Næccm
bence firmanın agzı yandı 3den yada tatktik şöle olabilir 2oyun cıkar sonra öbürünü konsol çıkar 2 sene sonra tekrar pcye çıkar bölece satış acayip artar
Olabilir tabi millete cod u özletip fazla sattırmak akıllıca inşşallah bu cod pc ye gelir 4.oyunu kendi bilgisayarımda bitirememiştim.Birde cod4 gibi online yaparsalar süper ötesi olur
önce crysisi oynadım sonra cod4'ü daha sonra ne zaman crysisi oynamak istesem sıkıcı geliyo.. tam crysisin üstüne oyun derken artık oyunu oynayamıyorum.. bayıyo.. cod5 gelsede neşemizi bulsak.. zaten cod4te oldukça kısa sürdü.. konunun aralıkta açıldığını düşünürsek seneye aralığa kadar devam eder bu bekleyiş... bana COD4 ayarında başka oyun tavsiye edermisiniz???
cod 2008,cod 2009 diye çıkarsınlar bence....her sene bi oyun çıkartıyo adamlar...
ya bilmiyorum cod 4 çok kısa sürdü. bence biraz aceleye geldi.
1- Cod 4 çok kısa sürüyor 2 dvd olmasına rağmen 2- Cod 2. dünya savaşı konularında kalmalıydı 3- Uzayda geçen bir Cod görmek istemiyorum yada oyunun adını değiştirip aynı grafik motorunu kullansınlar 4- Çıksa yinede oyniyacağız orası kesin
bence cod'un yanına yaklaşacak oyun yok, fps de tek kral o
keşke cod3 ü pcye çıkarsalar..
Cod3 ü o kadar sevmedim ben.. Bu arada cod 5 süper olacak..
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLgaTe
Cod3 ü o kadar sevmedim ben.. Bu arada cod 5 süper olacak..
inşallah şu cpt.price ye ne oldu çok merak ettim :) belki çıkar
quote:
Orjinalden alıntı: vuslat06
abartma istersen...hl,biosock,doom vb oyunlarda var fps de.
quote:
Orjinalden alıntı: manhack
quote:
grafik olarak bişey diyemem ama atmosfer olarak o saydığın oyunların hepsini tokatlar
ins gelirde oynarım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: manhack
quote:
grafik olarak bişey diyemem ama atmosfer olarak o saydığın oyunların hepsini tokatlar
Atmosfer olarak HL'yi tokatlayacak oyun tanımam.
Cod 5 geliyosa yakında Moh ında gelir son oyunu güzeldi ama çok kısaydı zaten
adamlar yemiyo içmiyo oyun yapıyo daha yeni bitirdik cod 4ü
quote:
Orjinalden alıntı: Avrim
Altın yumurtlayan tavuğu niye kessinler.
o tavuğu zaten activision yapıo sen kendin olsan kesermisin. bırakta adamlar kazansın
daha uzun olsunda 4. oyunun benzeri olsun ben yinede zevkle oynarım
hani yaza doğru ek paket cıkacak deniodu
quote:
Orjinalden alıntı: Dante
Oyunu Infinty Ward geliştirmeyebilir. Eğer Infinty Ward geliştirmezse (ki Treyarch girecek devreye, CoD3 ü geliştiren firma) PC ye gelmeyecektir CoD 5. Kesin birşey yok tabii ortada ama bilginiz olsun yani.