Şimdi Ara

Call of Duty: World at War (2008) [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
2
Favori
234.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

konuyu yakında ban'larlar

yada hepimizi banlarlar teker teker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Stif -- 12 Aralık 2007; 22:14:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Cod 5'in oynanışı kötü ya Cod 6 ne zaman çıkıyor ?_?

Demek cod 5 i oynadın...Nasıldı...(Galiba mesaj 2009 yılından geliyor...)

yarıldım yaaa..

• quote:

konuyu yakında ban'larlar

Merak etme bir şey olmaz bu konuya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

cod5 çıkarsa bide içinde Türkiye ile ilgili bölüm olursa işte o zaman manyak olur.bi bölüm bile bana yeter. bi TÜRK askerini yönetmek çok manyak olurdu valla....

Ben de isterim valla öyle olmasını.. Bordo berelilerle ırak dağlarını temizlerdik ne güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: uarslann

quote:

Orjinalden alıntı: manhack

cod5 çıkarsa bide içinde Türkiye ile ilgili bölüm olursa işte o zaman manyak olur.bi bölüm bile bana yeter. bi TÜRK askerini yönetmek çok manyak olurdu valla....

Ben de isterim valla öyle olmasını.. Bordo berelilerle ırak dağlarını temizlerdik ne güzel

Bir de türkçe olsa tadından yenmez Alırız valla orjinalini tüm Türkiye olarak. (Activision u gaza getirme çalışmaları)

Yapamazsınız len türkçe sini yemez

• trgamerdaki yazıyı aynen kopyalıyorum..

Call of Duty 5 ile yine 2. Dünya Savaşı'na mı döneceğiz?

Geçtiğimiz günlerde Activision yapıtğı açıklama ile Call of Duty 5'in geleceğini haber vermişti. 2 gün önce ise Activision'ın sahip olduğu ve PS2, PS3, Xbox, X360, Wii platformları için Call of Duty 3 oyununu yapan Treyarch firması bölüm tasarımcısı aradıklarını ve bu kişinin 2. Dünya Savaşı oyunları fanatiği olmasının daha iyi olacağını açıkladı. Bundan çıkarılacak sonuca gelirsek; Call of Duty 5 büyük bir ihtimal yine 2. Dünya Savaşı'nı konu alacak ve bize göre sadece konsollara çıkacak. Infinity Ward ise bu arada Call of Duty 6'yı geliştirmekle uğraşacak. Bu konu hakkında yeni haberler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

ALINTIDIR:www.trgamer.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N

trgamerdaki yazıyı aynen kopyalıyorum..

Call of Duty 5 ile yine 2. Dünya Savaşı'na mı döneceğiz?

Geçtiğimiz günlerde Activision yapıtğı açıklama ile Call of Duty 5'in geleceğini haber vermişti. 2 gün önce ise Activision'ın sahip olduğu ve PS2, PS3, Xbox, X360, Wii platformları için Call of Duty 3 oyununu yapan Treyarch firması bölüm tasarımcısı aradıklarını ve bu kişinin 2. Dünya Savaşı oyunları fanatiği olmasının daha iyi olacağını açıkladı. Bundan çıkarılacak sonuca gelirsek; Call of Duty 5 büyük bir ihtimal yine 2. Dünya Savaşı'nı konu alacak ve bize göre sadece konsollara çıkacak. Infinity Ward ise bu arada Call of Duty 6'yı geliştirmekle uğraşacak. Bu konu hakkında yeni haberler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

ALINTIDIR:www.trgamer.com

Tahminleri doğru çıkabilir dedikleri gibi, Treyarch konsol versiyonunu yapmıştı. Neyse Hell's Highway geliyor PC ye de. Onunla da idare edebiliriz.

• Yaw call of kadar daha mükemmel bi savaş oyunu varmı yaw......Oyunun geliş tarihini iple çekiyorum
  • Bilgisayar versiyonuda çıksında isterse tarzan dönemine dönelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Bilgisayar versiyonuda çıksında isterse tarzan dönemine dönelim.

• DAha 4 ü oynayamadık...

Az kaldı 2 aya değiştiricem bilgisayarı
  • quote:

Ya ne 5'i ya önce call of duty 3'ü pc'ye çıkartın....

daha çooooooooooookkkkkkk beklersin öle bişeyin olmayacağıı zatennn cod3 ilk çıktığından beri sölendi...ama yapsınlar 6 yapsınlar 7 olsun....
  • Guitar Hero ve Call of Duty serileri her sene güncellenecek ha ... COD 2008 , COD 2009 , COD 2010 ... Senaryo ve silahlarda zamanın silahları :D Fifa'dan farkı kalmaz herhalde .

Birde dönmesinler 2. Dünya Savaşına . Alman ve Japon üldürmekten gına gelmedi mi ? Ya da Vietman'da Vietman'lı öldürmekten . Çok eleştirdik ama , Rus , Arap öldürmekte değişiklik oluyor .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Norman Cook

Guitar Hero ve Call of Duty serileri her sene güncellenecek ha ... COD 2008 , COD 2009 , COD 2010 ... Senaryo ve silahlarda zamanın silahları :D Fifa'dan farkı kalmaz herhalde .

Birde dönmesinler 2. Dünya Savaşına . Alman ve Japon üldürmekten gına gelmedi mi ? Ya da Vietman'da Vietman'lı öldürmekten . Çok eleştirdik ama , Rus , Arap öldürmekte değişiklik oluyor .

Bence cod5'ten sonra geriye dönücekler 5.sonunda büyük bir ihtimal geçmişle bir bağlantı kurup cod3'ü çıkartacaklar ahanda buraya yazıyorum
  • abi bismillah be
  • Buda size kapak olsun

• quote:

Buda size kapak olsun

Senin bu COD sevgin kimsede yok heee
  • CoD4'e ek paket gelmiyor mu peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GebereJackson

CoD4'e ek paket gelmiyor mu peki?

gelir heralde 1 tane paket
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.