Şimdi Ara

Call Of Duty® World At War (BABA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
9.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal zorlukta çok kısa sürüyor.5 saat bile olmadan bitti.Veteran da biraz daha uzun sürebilir.Eksilerinden birisi adamları öldür öldür bitmiyor.Çok sıkıcı hale gelebiliyor bir anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 14 Kasım 2008; 12:56:05 >
  • bitirip sıkılan varsa haber versin
  • bundan sıkılınmaz çünkü asıl olay online ı...
    quote:

Orjinalden alıntı: prot

bitirip sıkılan varsa haber versin
  • binbaşım bende biliyorum cod serisini, olurya belki düşünen vardır diye söylüyoruz
  • evet ben de nihayet oyunu almış bulunmaktayım..
    single'a çok daha sonra bakarım..
    hemen multiye dalıyorum.. ve ilk bakışta kısa bir inceleme yazmayı düşünüyorum..

Oyunda ilk dikkatimi çeken oyun türlerinin "core" ve "hardcore" olarak ikiye ayrılmış olması..
    ayrıca oyun türlerini seçme şansınız da level'lara bağlanmış durumda..
    yani örneğin belli bir rütbeye ulaşmadan search&destroy oynayamıyorsunuz..
    hardcore oyunlara level 18 olmadan girilmiyor..
    En başta sadece "Boot camp" "Team deathmach" ve "Free for all" oyunları açık..
    bu "Boot Camp" yeni birşey..Sadece level 8'in altındakiler yani acemiler buraya girebiliyor.. (bence çok güzel bir yenilik)
    köpekler var ayrıca..3 adam öldürdüm pek bi işe yaramadı..belki 5 adam öldürünce oluyodur o köpek salma işi :)
    Bunun dışında lobby ekranında server'da kaç kişi oldugunu yazıyor..o da güzel olmuş..mesela şu anda 76.229 kişi online :)
    eminim daha çok fazla yenilik vardır ama şimdilik gördüklerim bunlar..
    eski silahlarla oynamak garip olur diye düşünüyordum ama bakalım şimdilik bu nostaljik ortam hoşuma gitti..

• quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

evet ben de nihayet oyunu almış bulunmaktayım..
    single'a çok daha sonra bakarım..
    hemen multiye dalıyorum.. ve ilk bakışta kısa bir inceleme yazmayı düşünüyorum..

Oyunda ilk dikkatimi çeken oyun türlerinin "core" ve "hardcore" olarak ikiye ayrılmış olması..
    ayrıca oyun türlerini seçme şansınız da level'lara bağlanmış durumda..
    yani örneğin belli bir rütbeye ulaşmadan search&destroy oynayamıyorsunuz..
    hardcore oyunlara level 18 olmadan girilmiyor..
    En başta sadece "Boot camp" "Team deathmach" ve "Free for all" oyunları açık..
    bu "Boot Camp" yeni birşey..Sadece level 8'in altındakiler yani acemiler buraya girebiliyor.. (bence çok güzel bir yenilik)
    köpekler var ayrıca..3 adam öldürdüm pek bi işe yaramadı..belki 5 adam öldürünce oluyodur o köpek salma işi :)
    Bunun dışında lobby ekranında server'da kaç kişi oldugunu yazıyor..o da güzel olmuş..mesela şu anda 76.229 kişi online :)
    eminim daha çok fazla yenilik vardır ama şimdilik gördüklerim bunlar..
    eski silahlarla oynamak garip olur diye düşünüyordum ama bakalım şimdilik bu nostaljik ortam hoşuma gitti..

gayet güzel. online oynadıkça böle yorumlarınızı yazınki bizimde oyunu almamız için sebeplerimiz artsın

• şu ana kadar kimse yok :)
    quote:

Orjinalden alıntı: prot

binbaşım bende biliyorum cod serisini, olurya belki düşünen vardır diye söylüyoruz
  • ben oyunu aldim, tam bekledigim gibi ,yalniz psn xbox live gibi hizli degil hemen oyuna dalamiyorum
  • kmerdal online kısmı cod4 le kıyaslarsan çok iyi olur single zaten umrumda değil treyarchın yaptığı single dan ben bişey beklemiyorum. cod4 e göre lag durumları nasıl , gameplay nasıl (cod4 motoru varmış ama) , oyun modları nasıl ? online kısımla ilgili izlenimlerini şöyle uzun uzun yazarsan sevinirim.
  • bende oyunu aldım bugün.

psn:mydo84 oyunu alan arkadaşlar eklesin partylere başlayalım yavaş yavaş.
  • cok fazla oynayamadim evden cikmam gerekti ama..
    ilk izlenim olarak oyunun cod4'un hemen hemen aynisi oldugunu soyleyebilirim...sadece mekanlar ve silahlar degisik,bir de kiyafetler filan tabiiki..
    bu oyunda en nefret ettigim sey lobbyde oyuna girmeyi beklerken digerlerinin konusmalarini dinlemek zorunda kaliyorsun..oyun icindeki "mute" olayi lobby de yok..
  • ewt konusmaları bazen cok sinir bozabiliyo yalnız bide tank olayını begenmedim cod yakısmamıs tank
  • kimdi burda bas bas bağırıyordu 4. bölge şöyle 4. bölge böyle diye..
    benim oyun da 4. bölge ve oyunu 2. bölge olan arkadaşlarla oynayamıyorum
  • Arkadaşlar oyunu 1. bölge aldım 1 gran online sorunu yok. 4. bölge falan fişman alın yoksa çalışmaz lag yaşarsınız diye ismi lazım değil kişiler reklam amaçlı başlıklar açıp mesajlar atıyor ama ben söylim valla 1. bölge oynuyorum hiç sorun yok
  • ben özellikle her zaman 1. bölge oyun alırım psn store dan içerik alabilmek için ve hiç bir zaman hiçbri sorun yalamadım yaşamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 15 Kasım 2008; 20:51:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

kurtlar vadisinde çalan bi müzik vardı ismini bilemiorum ama japonlara karşı savaşırken o müzik çalıor dikkat ederseniz sizde farkedebilirsiniz

bu müziği sadece ben mi duyuyorum
  • quote:

quote:

kurtlar vadisinde çalan bi müzik vardı ismini bilemiorum ama japonlara karşı savaşırken o müzik çalıor dikkat ederseniz sizde farkedebilirsiniz

Credits de çalan müzik kurtlar vadisindekine benziyor.Single a yeniden veteranda başladım,çok fazla zorluyor adamı.CoD4 de bu kadar zorlanmamıştım.Ayrıca eğer ilerlemez sürekli aynı yerde durursan,imkanı yok geçilmiyor.Adamlar yeniden geliyor.

• quote:

quote:

hayır. yalnız değilsin.
    ama amfileri tam açınca net anlaşılıyor ses. ses sitemi olmayan arkadaşların anlaması güç olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 16 Kasım 2008; 15:05:54 >
  • Arkadaşalar ben texture ların çok daha kaliteli olmasını beklerdim.Özellikle online da silahların dokusu düşüyor.Bir de 720p olduğuna emin misiniz bu oyunun boyutları biraz garip gibi geldi bana.
  • nasıl kurtlar vadisi müziği yav
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.