Şimdi Ara

Call Of Duty® World At War (BABA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
9.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başka 4.bölge olan varmı arkadaşlar.Ben bir tek giriş kısımında böyle bişeye rastladım.Gerçi daha yeni başladım oyuna fazla ilerlemedim ama sonraki bölümlerde de böyle bir kesinti varmı acaba?Ayrıca split screen modunu hiç beğenmedim.EKranı çok garip bölüyor.Sol üstte bir ekran sağ altta bir ekran açıyor.
  • arkadaşlar online da arkadaşımla beraber aynı servera girmek için napmalıyım. servera bağlanmadan evvel davetiye yolladığımda sürekli hata veriyo . o benim olduğum servera giremeden oyun 12 kişi kapasitesine ulaşıyo ve başlıyo. party mode falan var sanırım . o şekilde servera birlikte girmenin yolu nedir ? bilen arkadaş varmı ?
  • arkadaşlar oyunlarınızı hep 1. bölge almaya çalışın..en iyisi bölge 1..
    quote:

Orjinalden alıntı: gurmer

başka 4.bölge olan varmı arkadaşlar.Ben bir tek giriş kısımında böyle bişeye rastladım.Gerçi daha yeni başladım oyuna fazla ilerlemedim ama sonraki bölümlerde de böyle bir kesinti varmı acaba?Ayrıca split screen modunu hiç beğenmedim.EKranı çok garip bölüyor.Sol üstte bir ekran sağ altta bir ekran açıyor.
  • beyler cod5 de pasifikteki japonlara karşımı savaşıyoruz yoksa genel mana da tüm cephelere dalıyormuyuz bide multiplayerde cod4 teki gibi 3 kill de radar 5 kill de air 7 kill de helikopter gibi birşey varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: drejtc

beyler cod5 de pasifikteki japonlara karşımı savaşıyoruz yoksa genel mana da tüm cephelere dalıyormuyuz bide multiplayerde cod4 teki gibi 3 kill de radar 5 kill de air 7 kill de helikopter gibi birşey varmı

Sadece Japonya değil. Rusya'da falan da savaşıyorsun. 3 kill de radar, 5 kill de top atışı, 7 kill de ise köpekleri salıyorsun ortaya Online ı çok zevkli olmuş bence normal oyunu daha oynayamadım aldığımdan beri.

quote:

Orjinalden alıntı: mahoonur

arkadaşlar online da arkadaşımla beraber aynı servera girmek için napmalıyım. servera bağlanmadan evvel davetiye yolladığımda sürekli hata veriyo . o benim olduğum servera giremeden oyun 12 kişi kapasitesine ulaşıyo ve başlıyo. party mode falan var sanırım . o şekilde servera birlikte girmenin yolu nedir ? bilen arkadaş varmı ?

Menu den multiplayer a giriceksin. Play Online dedikten sonra açılan sayfada üçgene basıp listedeki arkadaşını invite et. Arkadaşın geldikten sonra find match e basıp istediğiniz tür maça birlikte girebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: gurmer

başka 4.bölge olan varmı arkadaşlar.Ben bir tek giriş kısımında böyle bişeye rastladım.Gerçi daha yeni başladım oyuna fazla ilerlemedim ama sonraki bölümlerde de böyle bir kesinti varmı acaba?Ayrıca split screen modunu hiç beğenmedim.EKranı çok garip bölüyor.Sol üstte bir ekran sağ altta bir ekran açıyor.

Benim oyun da 4. bölge. Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım. Dediğin sahneleri gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 26 Kasım 2008; 23:35:03 >

• multide hardcore'un açılması için kaçıncı level'a gelinmesi gerekiyor, birde hardcore adında belli ancak diğerlerinden ne farkı var?
    son bir soru daha, ben soloyu pek oynamadan multiye dadandım, kilitli olan 2.pompalı tüfek var ancak 45.levelda açılıyormuş, acaba aranızda onunla oynayan var mı multide, varsa nasıl bir silah anlatabilir mi???
  • en iyi olan bütün oyunları oynadım multisinden en çok zevk aldığım oyun cod dur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

en iyi olan bütün oyunları oynadım multisinden en çok zevk aldığım oyun cod dur..

kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Beyaz

multide hardcore'un açılması için kaçıncı level'a gelinmesi gerekiyor, birde hardcore adında belli ancak diğerlerinden ne farkı var?
    son bir soru daha, ben soloyu pek oynamadan multiye dadandım, kilitli olan 2.pompalı tüfek var ancak 45.levelda açılıyormuş, acaba aranızda onunla oynayan var mı multide, varsa nasıl bir silah anlatabilir mi???

Ben level 30 um şu anda. Pompalı kısmında bir tüfek daha açıldı. Ama pompalı değil. Belden kırma av tüfeği gibi birşey. Ucunu kesme şansın var. O zaman menzili azalıyor verdiği hasar artıyor ve yakından affetmiyor.

Hardcore un tam olarak nerde açıldığını bilmiyorum ama, ben de core ve hardcore un hepsi açık durumda şu anda.

Geçen gün birisi alev makinasıyla dolaşıyordu. Küçük haritada baya bir can aldı adam önüne geleni yaktı. O da level 60 larda çıkıyormuş heralde. Daha çok çalışmamız gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 1 Aralık 2008; 13:00:33 >

• peki üstad bu hardcore'un esprisi ne, sadece subaylar mı girebiliyor?
    ben daha 15'deyim, 60 olana kadar benım 6 ayım geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Beyaz

peki üstad bu hardcore'un esprisi ne, sadece subaylar mı girebiliyor?
    ben daha 15'deyim, 60 olana kadar benım 6 ayım geçer

Dostum dediğin gibi belli bir level ın üzerindekiler girebiliyor. Farkı ise daha zor oluşu. Normalde 3-5 mermiyle ölürken aynı tüfek hardcore da 1-2 mermide indiriyor seni. Bir de friendly fire açık. O şekilde de çok güme gidebiliyorsun.
  • ooo ff'ın açık olması çok iyi olmuş, rastgele sallayamayacaksın demektir, tşk bilgiler için.
  • arkadaşlar bir sitede cod5 turnuvası var 6 asıl+4 yedek isteniliyor, dh clanı kurup katılsak mı?
  • oyunu aldim dun yeahh, pal, hemen onlineye daldim, cok eglenceli grafikler cod 4 gibi ama daha da iyi olabilirdi, killzone 2 sslerinden sonra hersey normal duzeyde

oyunda daha cok trophy kazanmak icin veteranda basladim biraz kasiyor, el bombalari hep olduruyor beni
  • COD5İ ALDIM
    ONLINE DALDIM
    DERMANSIZ KALDIM
    hep oluyorum cod4te bıraz alısmıstım burda silahlar farklı onada alısırz artık

ekleyin psn

PSN:el_turco_06
  • az önce bende aldım cod 5 imi.1. bölge
  • oyununun 3.mü 4.mü ne bölümünde sniper görevi müthişti bir an kendimi ''kapıdaki düşman ''filminde sandım
  • arkadaslar bnm blu rayde galiba bir sorun oluyrstu takıyorum o sag kosede yukleniyor isareti cıkyor fakat tam video giricek takılıp ekran gidiyor cd yi cıkartyıroum resa tıyor kendine nfs undercoverda deniyim dedim ps3 mu bozuldu diye onu calıstrdı bnm cod5 mefta oldu diyebilirmiyiz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

az önce bende aldım cod 5 imi.1. bölge

Bi ara pal oyunlarla paller ntsc ler ile ntsc ler oynayabiliyor diye birşeyler okumuştum. Bu doğru mu acaba? Benim oyun pal clan taglarından ve konuşmalardan anladığım kadarıyla devamlı Avrupalılarla oynuyorum. Bu işin aslı var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 1 Aralık 2008; 20:14:28 >
  • ya bu oyunun mapları en fazla kaç kişilik
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.